dotcom.radio aflevering 117 van 02-09-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 117: Het verhaal van een kokosoliedomme professor – Sesame Seeds Reduce Inflammation in Knee Osteoarthritis – The more pesticides bees eat, the more they like them – Patients with type 2 diabetes and painful diabetic peripheral neuropathy had significantly lower 25-hydroxyvitamin D levels – Secret Ingredients – E. coli strain from retail poultry may cause urinary tract infections in people  – Low-dose aspirin too risky for most people, studies find – Women who live near parks are less likely to develop breast cancer – but farms INCREASE the risk – The former Monsanto Company manufactured DDT from 1944 until 1957, when it ceased production for economic reasons. – Mother’s Pesticide Exposure Linked to Autism in her Children – DDT Linked to Fourfold Increase in Breast Cancer Risk – Silent spring – Long-term use of multivitamins and risk of colorectal adenoma in women – Jaarrapporten bijwerkingen vaccins – Autisme en aluminium – Veiligheid vaccins in het geding – National Vaccine Injury Compensation Program – Video – The 5G Rollout Is Absolutely Insane – Dr Martin Pall – Hoge schadevergoeding voor kind met hersenschade door BMR vaccin – Additive that makes cheese spreadable raises a person’s blood pressure and heart rate  – Snacking on almonds is the best way to compensate for skipping breakfast, study of students reveals – Here’s how your diet can impact your dandruff status – Statin Exposure Associated With Idiopathic Inflammatory Myositis – Video – Anthony Samsel on Vaccines contaminated with Glyphosate – Mystery in the Fields — Bijdrage luisteraar — Bijdragen Mike en Henk met o.a het laatste Q Anon nieuws [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo

Het verhaal van een kokosoliedomme professor

Sesame Seeds Reduce Inflammation in Knee Osteoarthritis

The more pesticides bees eat, the more they like them 

Patients with type 2 diabetes and painful diabetic peripheral neuropathy had significantly lower 25-hydroxyvitamin D levels [Patiënten met diabetes type 2 en pijnlijke diabetische perifere neuropathie hadden significant lagere 25-hydroxyvitamine D-spiegels]

Secret Ingredients

E. coli strain from retail poultry may cause urinary tract infections in people 

Low-dose aspirin too risky for most people, studies find

Women who live near parks are less likely to develop breast cancer – but farms INCREASE the risk 

The former Monsanto Company manufactured DDT from 1944 until 1957, when it ceased production for economic reasons. 

Mother’s Pesticide Exposure Linked to Autism in her Children

DDT Linked to Fourfold Increase in Breast Cancer Risk

Silent spring

Long-term use of multivitamins and risk of colorectal adenoma in women

Jaarrapporten bijwerkingen vaccins

Autisme en aluminium – Veiligheid vaccins in het geding

National Vaccine Injury Compensation Program

Video – The 5G Rollout Is Absolutely Insane – Dr Martin Pall

Hoge schadevergoeding voor kind met hersenschade door BMR vaccin

Additive that makes cheese spreadable raises a person’s blood pressure and heart rate 

Snacking on almonds is the best way to compensate for skipping breakfast, study of students reveals

Here’s how your diet can impact your dandruff status

Statin Exposure Associated With Idiopathic Inflammatory Myositis

Video – Anthony Samsel on Vaccines contaminated with Glyphosate

Mystery in the Fields

Beste patriots, ik heb een paar dingen die me van het hart moeten..
Ik luister vaak naar SGT Report en zo ook gister, het interview dat gaat over het Vaticaan en de satanisten daar. Ik ben inmiddels een hardcore Q volger en heb nooit twijfels gehad over hoe het gaat lopen, namelijk zoals Q voorspelt. Maar de persoon in dit interview maakte mijn overtuiging aan het wankelen..Hij zei dat de NWO agenda vergevorderd is en dat de blootlegging van alle pedofilie bij de kerk precies is wat de satanisten voor ogen hebben, ze willen ons massaal weg hebben bij de kerk zodat er een nieuw geloof opgestart kan worden voor de hele wereld. Als ik dan daarbij optel het geklooi met ons weer ¨de enorme man made droogte wereldwijd¨, de chemtrails die echt zoveel erger worden momenteel, en de belachelijke politieke agenda hier in dit apenland, de branden die zijn aangestoken met supersonische wapens etc…dan maak ik me opeens zorgen of we niet toch voor de gek worden gehouden. Ja ik weet het, Q is real, mijn gevoel zegt dat ook naast alle bewijzen die ik heb gezien, maar toch.
Willen jullie mijn lichtpuntje zijn en mijn twijfel wegnemen…Ik heb een beetje steun nodig.
En die krijg ik niet echt van mijn omgeving, in dit apenland is iedereen in een soort coma gegaan..het maakt echt niet meer uit wat Pinokkio Rutte zegt, is allemaal goed..want we willen lekker en ongezond eten, TV kijken en ons bezig houden met het kopen van een nieuwe auto of zoiets. En als je Trump noemt word je nog net niet afgeschoten!

WWG1WGALL! Lieve groetjes Barbara

medeplichtig

The Iconoclast bijdrage Mike Donkers in deze 3 de uitgave eindelijk over Q Anon


Trump heeft een ontmoeting gehad met Q-researcher Lionel!


De secretaris-generaal van de CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, stelt voor om ook een algemeen dienstjaar bij het Duitse leger mogelijk te maken voor “vluchtelingen” en “asielzoekers”. Dat zou bovendien ook de acceptatie in de bevolking verhogen.


Sociale Media: Zweden: Rood-Groene coalitie brengt critici tot zwijgen


OSCE stuurt voor het eerst verkiezingswaarnemers naar Zweden


EU is doodsbang voor de rechtse populistische regering van Italië, zegt regerend partijlid Aanval op het financiële systeem ??


Italië dreigt te stoppen met betalen EU-contributie, Europese Commissie woest / Ontmoeting Hongarije / Italie probleem de hoge schulden (chantage middel)


Britse regering steunt landonteigeningen blanke boeren in Zuid-Afrika


Maak je op voor een false flag in Idlib (Syrie), gevolgd door gezamenlijke militaire actie van Amerika en Rusland. 


Cabal computers uitgeschakeldCNN Boldly Decides It No Longer Needs Reliable Sources


This world needs a TROL (Trump)


Video geo engenering.org over de enorme en super hete onnatuurlijk branden over de gehele wereld


YouTube heeft weer een maatregel genomen dat mensen een tussenscherm krijgen bij links naar andere websites, weet u zeker dat u YouTube wil verlaten. De volgende stap is mensen te waarschuwen voor “gevaarlijke” niet door YouTube gevalideerde informatie zoals het nu ook reeds in enkele gevallen gebeurd.


Werd / wordt jouw heerlijke verse salade ook gewassen in ijswater? Het klinkt heel onschuldig nietwaar, ijswater. Maar kijk eens even verder. Dat ijswater wordt ook wel NatureSeal genoemd en geeft het fruit en de groenten een langere houdbaarheid.


Nieuwe langer leven pil uit Belgie Rejuvenate


Marktwaarde Rutte slecht 60 uur taakstraf