Nieuwsgierigheid, De krijgsheer van de Waarheid.

Buiten medeweten van een grote meerderheid van het publiek, is er momenteel een strijd gaande over de gedachten van de massa tussen diegenen die een valse realiteit propageren en diegenen die een waarheidsgetrouwe weergave van de werkelijkheid eisen. Dit is niet echt een nieuw gevecht, omdat de machten die er zijn altijd in de geschiedenis hebben gestreefd om de massa ongeschoold en naïef onwetend te houden over hoe de wereld echt werkt en hoe hun machtssysteem intact blijft. Met het aanbreken van het internet is het publiek echter nog nooit zo dicht bij zo’n schat aan kennis geweest; het kan praktisch uitreiken en echte vrijheid proeven  …. als het daarvoor kiest.


Bron artikel: Curiosity: The Warrior of Truth
Door: Tim Bryant
Guest writer for Wake Up World   


Om dit te bevatten, lijkt het voor degenen die voor de waarheid vechten op de frontlinies vrij duidelijk dat het wakker schudden van de massa tot deze verborgen rijkdom aan kennis het brandpunt is van de beweging; want als er een groot genoeg collectieve actie moet plaatsvinden en de wereld veranderen, is het krijgen van voldoende mensen die zijn opgeleid voor de echte problemen en oplossingen de eerste stap.


Er wordt van uitgegaan dat de actiewielen onvermijdelijk draaien zodra voldoende mensen binnenin wakker worden, eindelijk in staat om de vele logische gaten in de werkelijkheid te zien. Deze gaten bevatten een gebrekkig financieel systeem, valse vlag terrorisme, ongezond voedsel, het militaire industriële complex, het occulte en een enorm verzonnen geschiedenis die bedoeld was om de wortels van de problemen van de maatschappij te verbergen. De lijst kan nog dagen aanhouden, maar het punt is dat het van het allergrootste belang is om voldoende nieuwe mensen te krijgen om voet aan de grond te krijgen bij de verboden pool van kennis. Meestal, als iemand eenmaal in het zwembad stapt, wordt het moeilijk om op afstand te blijven en niet helemaal naar binnen te springen en een duik te nemen. Zodra de massa’s in echte kennis springen, is echte verandering onvermijdelijk en kan niet worden gestopt.

Het probleem is zoals het oude gezegde luidt: “Je kunt niet iemand helpen die geen hulp wil.” Dit is ongetwijfeld waar, omdat mensen die niet willen waken voor de waarheid, niet zullen ontwaken voor de waarheid. We kunnen het niet tegen hen opdringen, ook al voelt het soms aan als nodig is. Dus de vraag is: wat moet de waarheidscommunity doen als het weet hoe belangrijk het is om kennis te delen om het ontwaken tot stand te brengen, en te weten dat de meeste mensen de waarheid willen, zelfs als ze het niet bewust realiseren? Het antwoord is dat we nieuwsgierigheid in de geest van de mensen moeten oproepen, zodat ze nieuwsgierig genoeg worden om zelf de weg van de waarheid te bewandelen. Op dit moment is de rijpheid voor nieuwsgierigheid nog nooit zo groot geweest, dus is de tijd om te handelen naar de waarheid nu.


Laat meer nieuwsgierigheid rijpen


Nieuwsgierigheid is de wens om iets te leren of meer te weten over iets of iemand; iets dat interessant is omdat het ongebruikelijk is. Zonder nieuwsgierigheid zouden de meeste mensen niet eens in de bepaalde richting kijken. Ze moeten vaak een merkwaardige vonk hebben die hen signaleert dat deze nieuwe ervaring / idee iets is waar ze misschien naar willen kijken en leren. Om echte politieke overtuigingen te ontwikkelen, is nieuwsgierigheid van essentieel belang, omdat mensen doorgaans gedwongen worden geïndoctrineerd door politieke overtuigingen die het huidige systeem voeden en mensen wegleiden van echte kennis. Een sterk gevoel van nieuwsgierigheid is wat mensen ertoe brengt naar buiten te kijken en zelfstandig te kijken naar hun eigen onafhankelijke conclusies over wat zij denken en geloven. Het lijkt er vandaag op dat mensen een sterke nieuwsgierigheid hebben die de huidige gevestigde parameters niet kunnen bevatten, wat een heel goed voorteken is voor degenen die strijden aan de kant van de waarheid. Dit is iets dat kan en moet worden geactiveerd voordat het venster van de gelegenheid wordt afgesloten en een nieuwe demagoog ontstaat om het vacuüm te vullen.

Een van de duidelijke tekenen van nieuwsgierigheid voor de waarheid en iets nieuws is de complete uitsplitsing van het huidige systeem. De volledig hopeloze beoordelingen van die in het Congres, een financieel systeem van schulden die ongelijkheid brengt, een ecosysteem dat dagelijks wordt vernietigd, en oorlogsmachine die mensen aan beide kanten van het front niet meer kunnen doorgronden. Dit komt ook op de hielen van een mainstream media die volkomen ineenstort omdat ratings, kijkers en inkomsten sneller opdrogen dan men het kan aanpassen, zonder tekenen van een opwekking. Het is eenvoudig, mensen houden zich niet bezig met de sociale systemen in hun land en zijn tegelijkertijd ziek van de illusionaire berichtgeving die het op de televisie ontvangt. Gelukkig zijn er onafhankelijke media om de leegte op te vullen en verslag uit te brengen over kwesties die niet worden beheerst door degenen aan de top. Dit is onderdeel van een groeiende trend van nieuwsgierige mensen die buiten de parameters op zoek zijn naar echt nieuws.

Verder, tot verbazing van sommigen, begint de term ‘samenzweringstheorie’ niet alleen zijn gewicht te verliezen als een term die wordt gebruikt om alles in diskrediet te brengen waar de “instelling” het niet mee eens is, maar de heersende stroming wordt in toenemende mate gedwongen om te gaan met complot theorieën en erover te praten . In twee experimenten, gedaan door University of Winchester, psycholoog Michael Wood,


“Hout vond het labelen van een bewering dat een complot theorie geen significant effect had op de vraag of mensen geloofden dat het waar was. Dit gold voor algemene uitspraken over doofpot zaken en machtsmisbruik, actuele historische gebeurtenissen en een fictief incident in een vreemd land. ‘


Deze uitsplitsing in de complot theorie van het woord heeft geleid tot een toename van samenzweringstheorieën die worden besproken, waardoor mainstream nieuwsbronnen gedwongen zijn om complot theorieën te gaan aanpakken, omdat steeds meer mensen zich realiseren dat een deel van de informatie op dit gebied zeer relevant is en moet worden bekeken van dichterbij. Dit is allemaal omdat mensen nieuwsgierig zijn en hun gedachten niet veel langer kunnen worden ingesloten dan ze al zijn geweest. Ze zijn op zoek naar de ontbrekende stukjes en helaas zijn er veel verborgen in dit taboe-veld van “complot theorieën”.


Ga rennen met die nieuwsgierigheid!


Het is nu tijd om met het steeds meer nieuwsgierige publiek rond te rennen en de massa’s aan de kant van de waarheid te brengen. Valse “alternatieve kandidaten en bewegingen” proberen degenen die zich [afwachtend] afvragen op te jagen, zodat degenen die al wakker zijn niet achterover kunnen leunen en wachten. Voortdurend informatie verspreiden en openlijk over deze onderwerpen praten is van het allergrootste belang.


Vaak gaan mensen hun vrienden en families wakker maken door al hun nieuwe feiten en informatie in hun gezichten te schreeuwen, terwijl ze zich allemaal opgewerkt voelen in het proces. Het probleem hiermee is dat het mensen in de verdediging plaatst en dat alle nieuwsgierigheid weg is als men denkt dat iets nieuws leren eng of bedreigend is.


In plaats daarvan moeten we leren kalm en ontspannen te zijn, iets te lijken dat ze niet helemaal hebben, ongehinderd door het feit dat ze het misschien niet willen. Hierdoor lijken we zelfverzekerd en slim, waardoor we mensen meer nieuwsgierig maken naar wat we hebben dat ze niet doen. Hun geest zal zich vanzelf verwonderen en nadenken over die ervaring met jou. Iedereen wil vertrouwen en de waarheid, dus ga er niet op uit het uit te schreeuwen of het op mensen te dwingen, het zij gewoon en belichaam het. Dat betekent niet dat men niet de harde feiten naar voren brengt, maar dit op een kalme, zelfverzekerde manier doet, in plaats van onvoorspelbaar en waanzinnig te handelen. De waarheid ligt aan onze kant, dus er is geen reden waarom mensen niet zouden moeten handelen en met vertrouwen moeten praten. Dit vertrouwen leidt alleen maar tot meer nieuwsgierigheid en uiteindelijk zal het hopelijk leiden tot het winnen van de waarheid.

Ga dus weg en wek nieuwsgierigheid op door de waarheid te belichamen. Dit zal alleen maar subtielere zaden van nieuwsgierigheid planten, wat onvermijdelijk mensen helpt om op hun eigen manier het pad van de waarheid te bewandelen.

Volg de wijziging. Wees de verandering.

Noot: Bovenstaande een beeld van de oude wereld …. best eng … onrealistisch voor velen … maar stel dat we slechts een fractie verwijderd zijn van bovenstaande beeld. Bijna alles heb ik zelf ook ontdekt de afgelopen 20 jaar en met een sneltreinvaart zag ik het geschetste wereldbeeld naderbij komen. Zou je dan niet nieuwsgierig zijn wat er voor oplossingen mogelijk zijn? Samen staan wij namelijk sterk. Maar ook oplossingen die je kunt realiseren voor jezelf, … gewoon door andere keuzes te maken, .. gebaseerd op nieuw verworven kennis? – HM

Dit was de oude waarheid tot eind 2017 het fenomeen Q Anon het licht zag, Q Anon de grote ontwaking