Stop de leugen: DE MAZELEN. Heeft VVD’er Klaas Dijkhoff ook al verstand van gezondheid?

Save as PDF 

Vele mensen zullen denken wie moet ik nu geloven?


Stel die vraag eens aan ouders die heel hun leven hebben moeten omgooien vanwege een kind met vaccinatie schade.


Het team van Vaccinvrij heeft de laatste weken keihard gewerkt om een goed en realistisch overzicht te maken van het ‘gevaar’ van de mazelen. We hebben websites en artikelen in medische tijdschriften bestudeerd, rapporten doorgespit etc. Informatie gecheckt en nog een keer gecheckt. Geschreven en herschreven. En niet in de laatste plaats: ons uiterste best gedaan om de informatie op een controleerbare, leesbare manier aan te bieden.

Het is allemaal heel simpel, onderneem jij geen actie, OOK ALS JE GEEN KINDEREN HEBT DIE IN DE GEVARENZONE ZITTEN dan zijn we weer een stap dichterbij de totale controle staat. Eerst komen ze om de weerloze kinderen met onnadenkende ouders daarna zijn het de beroepsverpleegkundigen en daarna ben JIJ aan de beurt.

Meer info: Ga naar de mazelen pagina 

Het Einde Van Een Mythe: Geschiedenis van Vaccineren


Als censuur eenmaal is gestart, wat volgt is de TOTALE DICTATUUR


Met de — ,wel-eens-waar onsympathieke — Alex Jones is de weg ingeslagen naar censuur door zijn websites en alle publicaties die jij en ik over zijn websites zouden willen posten te blokkeren. Einde vrije meningsuiting. Hoe lang — mag ik — nog schrijven over al die dingen die ik de laatste jaren ontdekt heb over gezondheid en zelf toepas?


Als jij niet in verzet komt, — “JIJ DUS” — Wie gaat er dan voor JOUW belangen opkomen? Er zijn ongelofelijk veel mensen — Belangeloos — aan het werk omdat ze zelf niet in een wereld willen leven waar je moet vrezen voor je vrijheid als je een afwijkende mening hebt en censuur is de ALLER EERSTE stap die in deze richting gaat, lees er de geschiedenisboeken eens op na.


Ik ben vol goede hoop dat de Q Anon beweging samen met Trump wereldwijd orde op zaken gaat stellen, … maar die Q beweging zijn mensen zoals jij en ik. En daar zijn wel-eens-waar 50 miljoen mensen actief met een gevolg van 300 miljoen, maar zo vele mensen zoveel belangen. Wordt JIJ ook al vertegenwoordigd?

De ECHTE WERELD ziet er totaal anders uit als de wereld die ons geschetst wordt door de media. Deze wereld wordt maar in beperkte mate gevormd door jou en mij maar in hoofdlijnen door een beperkt clubje mensen achter de schermen. Wij mogen er wat kleur aan geven als we maar binnen de lijntjes kleuren.


Ik ga steeds sneller herkennen welke mensen beroofd zijn van hun inzicht in die echte wereld, beroofd van hun onafhankelijk denkvermogen, het buiten de surrealistische werkelijkheid kunnen en durven te kijken.


En waarom is langzaam-maar-zeker iedereen ingeloten binnen het netwerk, het frame, de solide muren, de kooi van de matrix?


Neem bijvoorbeeld de dokter — die eens gekozen heeft om mensen te helpen — is verstrikt geraakt in het vangnet van de farmaceutische industrie. Buiten dit vangnet heerst grote onzekerheid. Natuurartsen worden aangeklaagd als er iemand ziek wordt of overlijdt door natuurgeneesmiddelen. De ontelbare medicijndoden worden deskundig afgehandeld door een leger advocaten en de muur van onschendbaarheid. Daarbuiten zijn het gevechten met verzekeraars om een goede boterham te kunnen verdienen en je vrije mening wordt al lang niet meer geduld op de internet site. Kortom je moet lef hebben om jezelf te bevrijden en een stap te zetten in een onzekere persoonlijke toekomst.

De werknemer denkt wel twee keer na voordat hij de stap maakt naar het ondernemerschap. De muur van regeltjes en het financieel risico’s maakt dat goede initiatieven maar al te vaak niet verder komen dan die eerste stap. Voor de meest onzinnige zaken dien je een vergunning te hebben die met wat lobby werk van de grote bedrijven de concurrentie buiten de deur moet houden.

De politici lijken mij nog de meest slimme mensen. Ze doen nu allerlei zaken die in het voordeel werken van grote bedrijven en krijgen na de politieke carrière een topbaan in het bedrijfsleven. Eindig je als buschauffeur dan heb je het echt heel belabberd gedaan in je politieke loopbaan. Zo zijn er momenteel politici die wel brood zien in verplichte vaccinaties voor onschuldige kindertjes. Er wordt immers veel geld verdient door Big Farma, dat is dus zeer aanlokkelijk om daar wat graantjes van mee te pikken. Ongezonde kinderen door het gif in die kleintjes te spuiten? Maakt niet uit. Gevaccineerde kinderen dommer vanwege al dat gif in de vaccins? Who cares!

Best een eervolle baan als je Klaas Dijkhoff heet en met zijn studie rechten heeft hij natuurlijk ook gelijk al verstand van gezondheid. Maar nee, dat is niet nodig, hij maakt namelijk deel uit van de club van Mark Rutte en die staat bekend om rond zich heen deskundige en eerlijke mensen aan te trekken. [Bekijk hier de lijst van de in opspraak geraakte VVD politici, het zijn er al meer als 60] Daar bij de VVD heeft nog nooit iemand oneerbaar het veld hoeven te ruimen, … nog nooit(?) En zo hoort dat natuurlijk ook in de politiek.

Deze “Klaas” probeert wat onnadenkende mensen is slaap te sussen met zijn werkelijk stomme en gevaarlijke praatjes en “recht” te praten wat krom is.

Beste Klaas. probeer nu eens een enkele studie te tonen waarbij de werkzaamheid en veiligheid onomstotelijk wordt aangetoond. En nee, de farmaceutische studies zijn uitgeloten. Wij van WC eend vinden dat …. Kom, … eentje maar, je kunt het, … toe dan, …