dotcom.radio aflevering 116 van 26-08-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 116 Brief aan de FCC van Dr Yael Stein in verzet tegen de spectrumgrenzen voor 5G zendmasten – Eet vezelrijke producten om de effecten van stress op de darmen en gedrag te verminderen – Mary Enig On Saturated & Trans Fats – Earth’s magnetic field could FLIP sooner than previously thought – Risk of heart attacks is double for daily e-cigarette users – Antibiotic side effects in kids lead to nearly 70,000 ER visits in the US each year  – New research uncovers ‘one of the tobacco industry’s greatest scams’  – Overprescribed Arthritis Drug Linked To HIGHER RISK Of Autoimmune Disease – Risk of Parkinson’s disease increases with statin drug use  – Study finds drinking water with food causes blood sugar to spike  – New study shows encouraging correlations between a high Omega-3 Index and depression  – When you consume vegetable oils the linoleic acid accumulates in LDL making your LDL particles more susceptible to oxidation. I cover how omega-6 vegetable oils increases the risk of numerous chronic diseases in SUPERFUEL – Ebook Pall over 5G en gezondheid – The lies of Monsanto minions & front groups that Whitewash author Carey Gillam was sacked from Reuters – Slachtoffers in Sri Lanka openen de aanval op Bayer & Monsanto vanwege doden door pesticide – Trump versoepelt milieu-eisen voor kolencentrales – HPV jab doesn’t protect against some of the most common strains of it  – Aluminium in Brain Tissue in Multiple Sclerosis – New study finds link between miscarriages, birthdefect and weedkiller Bijdrage Mike en Henk — Geen bijdrage luisteraars [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo

Nieuwsbrief: Iemand vroeg mij deze week of ik niet vaak discussies heb met vrienden of familie over onderwerpen die ik aan de kaak stel of mijn visie mbt de reguliere geneeskunde, iets wat veel lezers wel zullen herkennen. Je ontdekt iets en niemand wil er iets van weten want de dokter zegt iets anders. … jouw reactie op de verplichte invoering van het vaccinatie programma [Klaas Dijkhoff]


Brief aan de FCC van Dr Yael Stein in verzet tegen de spectrumgrenzen voor 5G zendmasten 

Eet vezelrijke producten om de effecten van stress op de darmen en gedrag te verminderen

Mary Enig On Saturated & Trans Fats

Earth’s magnetic field could FLIP sooner than previously thought 

Risk of heart attacks is double for daily e-cigarette users 

Antibiotic side effects in kids lead to nearly 70,000 ER visits in the US each year 

New research uncovers ‘one of the tobacco industry’s greatest scams’ 

Overprescribed Arthritis Drug Linked To HIGHER RISK Of Autoimmune Disease

Risk of Parkinson’s disease increases with statin drug use 

Study finds drinking water with food causes blood sugar to spike 

New study shows encouraging correlations between a high Omega-3 Index and depression 

When you consume vegetable oils the linoleic acid accumulates in LDL making your LDL particles more susceptible to oxidation. I cover how omega-6 vegetable oils increases the risk of numerous chronic diseases in SUPERFUEL

Ebook Pall over 5G en gezondheid

The lies of Monsanto minions & front groups that Whitewash author Carey Gillam was sacked from Reuters

Slachtoffers in Sri Lanka openen de aanval op Bayer & Monsanto vanwege doden door pesticide

Trump versoepelt milieu-eisen voor kolencentrales

HPV jab doesn’t protect against some of the most common strains of it 

Aluminium in Brain Tissue in Multiple Sclerosis | meer info

New study finds link between miscarriages, birthdefect and weedkiller


medeplichtig

Onderzoek: ‘Alcoholgebruik speelt een veel belangrijkere rol in evolutie dan eerst gedacht’
Endorfines kunnen worden opgewekt door zingen, plezier maken, dansen en andere plezierige activiteiten, maar het drinken van alcohol ,,lijkt een van de meest efficiënte manieren”, betoogt de Britse wetenschapper. De rol van endorfines is al vaker benadrukt door wetenschappers, zoals de bekende bioloog Midas Dekkers. ,,Als je marathonlopers vraagt waarom ze lopen, krijg je vaak het antwoord dat er endorfines in je hoofd ontstaan, een stofje waardoor je je prettig voelt. Dan zeg ik altijd: als je in plaats van 42 kilometer nou 4 meter de hoek om loopt, dan zit daar een bruin café waar je dat spulletje gewoon per glas kunt krijgen.”


Tweetaligen worden vooral mentaal gezond ouder, muziek draagt daar eveneens positief aan bij, …


De Q tijdlijn voor de rest van dit jaar


BNR nieuwsradio: “De netten sluiten zich verder om Trump na bekentenis advocaat”. Wordt het impeachement? BNR bekend daarmee 100% fake news volgers te zijn.


Rutte stuurde 313 voertuigen naar Syrische rebellen, verklaart bonnetjes tot staatsgeheim


Vorig jaar al zat James Munder op het spoor van directe energiewapens om gebouwen te verpulveren middels microgolfstraling, terwijl de bomen ongedeerd blijven


Michael Cohen slachtoffert zichzelf om Trump aan het kruis te nagelen


Medisch tijdschrift Healthline vervangt woord “vagina” met “voorkantgat” [fronthole] om transgenders te pleasen [Hole in one] [asshole]


Wildfires California en onnatuurlijke warme zomer in de EU en ijsaangroei op de noord en zuidpool [Directed energy weapons]


CNN’s kijkcijfersramp: explosieve kijkersdaling 23% – jaar na jaar


Hongarije kan met nieuwe regeling het aantal “asielzoekers” tot NUL terugbrengen. Dat zit er achter de “hongerende vluchtelingen”


1,7 miljoen Syriërs willen terug naar huis – westelijke propaganda wil ze tegenhouden


Merkel en Putin een deal over de Nord Stream 2 gas pijplijn en hoe staat Amerika daar tegenover?


De 911-erfenis: nú officieel al 10.000 kankergevallen… door asbest [wanttoknow]


Topjournalist Wierd Duk sprak op Lowlands: ik houd me als journalist van de Telegraaf bezig met de heikele thema’s van deze tijd – de drie i’s: immigratie, integratie en islam. [noot de vraag is, zijn er dan dus nog echte journalisten?]


Sociale media hebben directe financiële banden met de geheime diensten


Een persoonlijk en hopelijk leerzaam verhaal over kanker