Zijn de hevige branden in Californië en 9/11 het gevolg van Directe Energie Wapens

Bekijk de beelden van de video en trek je eigen conclusie.  Hoe kan een boom van binnenin opbranden waar een eeuwenoud middel, blussen met water, niet effectief blijkt te zijn. En hoe kan een gebouw totaal verbrand zijn waar de naast gelegen bomen geen schade hebben opgelopen? Vreemd of volgens onze natuurwetten totaal niet mogelijk zonder de toepassing van een wapentechnologie. We zagen de toepassing ook al van directe energie wapens bij de 9/11 aanslag. Zie de video en het boek: Were did the towers go?

En, … is onze mooie zomer wel zo mooi. Het lijkt mij heel normaal als de zon in een dal een hogere temperatuur geeft. Dit jaar in Frankrijk [2018] werd ik op een hoogte van 535 meter ook  verrast door een temperatuur van 40 graden Celsius. We hadden het hier al over op dotcom.radio en zijn dus maar eens op zoek gegaan naar beelden. 

Ben jij ook nog wat tegen gekomen, …. ?
Laat het ons weten?


18-07-2017: In science fiction worden futuristische soldaten vaak getoond met licht uitstralende wapens. Flash Gordon gebruikte een straalgeweer, Captain Kirk droeg een phaser en Darth Vader zwaaide met een licht sabel. Maar vandaag is de ingebeelde toekomst van science fiction een realiteit. De Verenigde Staten gebruiken een nieuwe generatie wapens die lichtgolfenergie ontladen, hetzelfde energiespectrum in je magnetron, of in je tv-afstandsbediening. Ze worden “gerichte-energiewapens” genoemd. Lasers, krachtige microgolven en deeltjesstralen. Ze beweren dat deze technologie nieuw is en dat de eerste gerichte energiewapens nu worden getest, maar het feit is dat geavanceerde technologie altijd onderdrukt wordt door het grote publiek. Wat is gerichte energie? Hoe werken directe energiewapens? Wat kunnen deze directe energiewapens doen?


13-10-2017: Iets veranderde deze huizen in ovens om bijna volledige verbranding mogelijk te maken … het bewijs van wat we zien tart de natuurwetten voor een open vuur, ik heb REEDS gedocumenteerd dat de windsnelheden marginaal waren voor de gebieden op het moment dat het er branden begonnen. Het vet dat een boom brandt ALS HET EEN OVEN IS, is opmerkelijk en zou een grote zorg moeten zijn voor iedereen die vóór 1995 is opgeleid, toen natuurkunde en scheikunde ons feitelijk leerde wat mogelijk is met een open vuur van een oven. TOTALE verbranding van materiaal is NIET mogelijk buiten een oven, maar dat is precies de schade die we waarnemen met deze rampen die voldoende hoge waarden bereiken voor GLAS SMELTEN. Video


This video by Futureman19 on YouTube proves that some of these California fires are the work of DIRECTED ENERGY WEAPONS (space based & drones) & possibly even SCALAR WEAPONS in use too.


Wikipedia: Directed-energy weapon 


Greek Wildfires: Evidence of Directed Energy Weapons


Cal Fires Lies; Directed Energy Weapons and Agenda 21 Implementation


Waarom zijn er “wildfires” in Californië, het antwoord: Chemtrails / Geoengeneering


Informeer jezelf, over onnatuurlijke hittegolven, onnatuurlijke branden, onnatuurlijke stormen etc. Niets verbaast mij meer. — HM

“9/11 Alchemy”, door Wolf Clan Media. Uitbreiden van het bewijsmateriaal samengesteld door Dr. Judy Wood in “Waar zijn de torens gebleven? Bewijs van gerichte vrije energietechnologie op 9/11. Ontmaskering van bewijs dat wijst op het gebruik van geavanceerde ‘3D Image Projection’-technologie die wordt gebruikt in combinatie met gerichte energie om de illusie van vliegtuigen te creëren op alle 3 locaties op 9/11/2001.

Update 21-08-2018 Peter Vereecke

Weer goe weer : een gril(l) van moeder natuur ?

Beste vrienden, Wat een zomer ! Maar hadden jullie ook in toenemende mate een onheimelijk gevoel dat al die ongewone klimatologische fenomenen over heel de wereld wel eens niet zo natuurlijk zouden kunnen zijn ? 

De geprogrammeerde reflex hierbij is dat het dan zeker de schuld is van de toename van CO2 ! Maar … die ‘anthropogene koolstofdioxide’ ( = wat er vrij komt via de verbranding door ons allemaal van fossiele brandstoffen ) vertegenwoordigt slechts 0.003 % van wat er allemaal in de atmosfeer is. Is er een expert in de zaal die kan verklaren hoe een beperkte en recente toename hiervan verantwoordelijk is voor de globale klimaat-ontwrichting van de laatste jaren ?

Wordt er bewust geknoeid met de thermostaat van onze aarde? Het lijkt een waanzinnige hypothese, maar  

  • Bestaat er een technologie om overal weer en klimaat gericht te beïnvloeden  ( ‘ geo-engineering ‘ ) ?

  • Kan men hiermee bepalen waar en in welke mate het regent  en waar het droog moet worden of blijven ?

  • Is men hiermee in staat ook orkanen, aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen e.d. uit te lokken ?

  • Bestaan er documenten, patenten en licenties die dit aantonen ?

  • Zijn er belangengroepen die hiermee allerlei voordeel hebben (financieel, economisch, geostrategisch, militair, …) ? 

Het antwoord op deze vragen is : JA !

En dan die plotse enorme vuurhaarden in California, Portugal, Griekenland, Canada met heel bijzondere fenomenen (o.a. bomen die van binnenuit branden of compleet verschroeide huizen  terwijl de vegetatie errond perfect florissant blijft) of recent de vreemde instorting van de brug in Genua : zou het kunnen dat dit toepassingen zijn van het gebruik van EMP-wapens (Electric Magnetic Pulse). 

Ook dit lijkt in een eerste reactie te gek voor woorden, maar informeer jezelf en je zult versteld staan wat er allemaal bestaat. 

Maar stilaan ontwaken we uit de roes, ook van deze fameuze zomer.