Co-Creatief Bewustzijn – co creative consciousness

Nog nooit in de geschiedenis was “het bewustzijn van de wereld om je heen” belangrijker dan op dit moment. We staan namelijk niet meer aan de vooravond van een grootscheeps veranderende wereld. We zitten midden in dit proces van giga veranderingen. Alleen weten dit de meesten nog niet. O ja, je kunt dit wel aan zien komen omdat er verwoede pogingen ondernomen worden om de lichtschakelaar in te schakelen, om bij jou het bewustzijn te activeren of te vergroten.

Als een spons zuig ik al jaren alles op aan verborgen kennis, onkunde, feiten en …. mooie verhalen om een positieve bijdrage te kunnen leveren. Door bergen shit en horror verhalen zijn “wij” ons aan het heen worstelen om bij die mooie verhalen te komen.

Al die kennis, die persoonlijke ontwikkeling, moet uiteindelijk gaan leiden tot een betere wereld, een betere wereld voor iedereen, … die dat ook graag zouden willen. Maar dat wil toch iedereen, een betere wereld? NEE, anders zou die wereld al lang vorm gegeven zijn als een waar paradijs. Er is namelijk een select super klein groepje “mensen” die daar anders over denken, die zo hemeltje schatrijk zijn dat geld geen probleem is. Alleen in de bovenkamer van deze “mensen” zijn een paar schroefjes los waardoor ze menen dat alleen “zij, de uitverkorenen zijn”, die de wereld richting mogen geven. Dit doen ze op werkelijk barbaarse wijze en daar MOET een einde aankomen.

Het MOET ook duidelijk gaan worden dat wij, “jij en ik”, niet machteloos zijn. Een ieder kan zijn steentje bijdragen om die betere wereld te creëren. Die wereld wordt nu gecreëerd.

Zorg dat je niet passief vanaf de zijlijn die veranderingen gaat waarnemen zoals bijvoorbeeld de internationale media dat doen, zich afvragend waarom hun spel van list en bedrog nu ineens niet meer werkzaam is?

Dit komt, dames en heren journalisten omdat er onder andere een groep is van +50 miljoen actieve Q Anon volgers die zich als een particuliere geheime dienst vastgebeten hebben in deze ondergrondse wereld, in de surreële werkelijkheid waarin wij leven. Dit komt ook heren en dames journalisten omdat daar inmiddels een leger van +300 miljoen volgers achter staat, in de startblokken van hun co-creatieve bewustzijn om ook een steentje bij te gaan dragen.

En als eenmaal, vandaag, morgen, deze week, deze maand … (?) maar in ieder geval voor 11-11-2018 deze surreële wereld op zijn kop gezet gaat worden, waar sta jij dan?

* Uit het lood geslagen?
* Verbijsterd?
* Zwaar depressief?
* Je ziet het niet mee zitten?
* …. of erger?

Of, … je was al begonnen wegen in te slaan of te zoeken om die betere wereld zelf mede te creëren?

Co-creatie is het beste van jezelf – onbaatzuchtig – delen. Maar de eerste stap is dan het bewustzijn van de wereld om je heen. Wat gebeurd er allemaal (achter de schermen) en, …. welke motivatie kan ik daaruit putten om, … wat er ook gebeurd, … in actie te komen.