Socialisme – waar is het goed voor?

CNBC: “Democraten zien socialisme positiever dan kapitalisme, aldus een nieuwe Gallup-peiling …”

Om u een idee te geven van de misleiding inherent aan het socialisme, hier is een citaat van niemand minder dan Andrew Carnegie, ooit een van de rijkste mannen in Amerika:

“Ik geloof dat het socialisme de grootste theorie is die ooit is gepresenteerd, en ik weet zeker dat het ooit de wereld zal regeren. Dan zullen we het Millennium hebben bereikt … Dan zullen mensen tevreden zijn om voor het algemeen welzijn te werken en hun rijkdommen te delen met hun buren. “(The New York Times, 1 januari 1885,” A Millionaire Socialist “)

Carnegie, natuurlijk, zoals verschillende van zijn ultra-rijke landgenoten, bedacht een methode om zijn rijkdommen weg te geven terwijl hij ze bewaarde: de stichting zonder winstoogmerk.

Hij was een leugenaar van de eerste orde. Hij besefte dat wanneer je het spel van vrij ondernemerschap wint, het je meest corrupte weddenschap is om je om te keren en alle mogelijke manieren te vinden om te voorkomen dat anderen winnen. Dan sta je op de top van de hoop, onbetwist.

Dat is precies wat hij in gedachten had. Dat is wat het socialisme eigenlijk voor hem betekende.`

17-08-2018 Bron Artikel: Socialism—what is it good for?
Door Jon Rappoport


Laten we het socialisme zien zoals het is. Niet in abstracto, maar in werkelijkheid.


Socialisme is:

Het afhalen van geld (belastingen) van sommige mensen die ervoor werken en het geven aan anderen die er niet voor werken. Op grote schaal.

De enorme uitbreiding van freebies uitgedeeld door de centrale overheid. Om afhankelijkheid te creëren en in stand te houden.

De bescherming door de overheid van begunstigde personen en bedrijven, hen toelaten en hen helpen hun vermogen onbeperkt uit te breiden, ongeacht welke misdaden ze begaan in het proces. (Monsanto zou een goed voorbeeld zijn.)

Het uitpersen van degenen die zouden concurreren met de begunstigde personen en bedrijven.

De dictatuur van en voor de zeer rijken, zich voordoen als de dienaar van de massa.

De leugen dat de dictatuur wordt bestuurd door de massa.

De geleidelijke verlaging van de levensstandaard voor het overweldigende aantal mensen.

De propaganda die het socialisme opeist is de weg naar een betere wereld voor iedereen.

Met andere woorden, socialisme is een beschermingsracket en een langdurig oproer en een harteloos systeem van elitaire controle, dat zich voordoet als het grootste goed.

Het is gewoon een andere vorm van top-down tirannie – zo oud als de weg naar Methusalem.

Een jaar of twee geleden vertelde een inwoner van Europa mij dat de Europese Unie geen probleem was, omdat het gewoon een nieuwe laag socialisme was die geplaatst werd over de bestaande socialistische regeringen van Europese landen, en niemand echt het bestaan ​​van de EU opmerkte .

  • Als blindheid een reden was om je geen zorgen over te maken.

SOCIALISME GAAT NOOIT OVER UNIVERSELE GELIJKHEID EN UNIVERSEEL DELEN.

ER IS GEEN DERGELIJK ZAAK ALS UNIVERSELE EN VOLLEDIGE GELIJKHEID EN DELEN, ALLEEN EEN VERKEERDE NEP VERSIE GEDICTEERD VAN BOVENAF.

Het socialisme is, in de hoofden van de meeste mensen die er voor pleiten, een vaag gevoel dat mensen vriendelijker voor elkaar zijn.

Overweeg deze dwaze en belachelijke verklaring, uitgesproken door de maffiabaas van bazen van de Sovjet-Unie, Nikita Chroesjtsjov, in 1961: “De socialistische economie is zo sterk en zo krachtig geworden dat we vanaf de topontmoetingen die we hebben bereikt een open uitdaging van vreedzame economische concurrentie voor het machtigste kapitalistische land – de Verenigde Staten van Amerika. ”

Hier is een correcte vertaling: “Gefinancierd door het Westen en geschonken essentiële technologie, daardoor kan onze grote maatschappij van socialistische slavenarbeiders nu meedoen aan de kapitalistische concurrentie van Amerika.”

Het gebazel van een gek.

De jongeren van nu die duwen en protesteren en rellen en censureren, namens het socialisme, werken voor de ultrarijken die zij verachten.

Dat is lang en kort over ‘de glorieuze revolutie’.

De Carnegies en Rockefellers van vandaag (waaronder een miniatuur Rockefeller met de naam George Soros) hebben de jongelui ingeschakeld als voetsoldaten, en zij weten dat de jongeren bereid zijn voor het socialisme duplo’s, omdat ze voor de jeugd een onderwijssysteem hebben gecreëerd dat ze geen idee geeft als hersenloze.

De Carnegies en Rockefellers van vandaag zeggen: “Kom maar op met de nieuwe wereld, de betere wereld, de meer rechtvaardige wereld, de gelukkiger wereld – hoe je het ook wilt noemen – zodat we het vanaf de top kunnen uitvoeren en laten zien wat we echt zijn denk aan jou. Maak elke denkbare hefboom van kracht van ons, en dan zullen we onthullen wat we echt voor je gepland hebben. ”

De wonderbaarlijke auteur en onderzoeker, Antony Sutton (1925-2002), schreef over verborgen mannen (“socialisten”) na gedenkwaardige gebeurtenissen. Hij ontmaskerde hun bedriegerij om voor ‘het grotere goed’ te werken.

Onlangs kwam ik een interview uit 1999 met Sutton tegen, uitgevoerd door Kris Millegan, onderzoeker en hoofd van de uitgevers van TrineDay.

Millegan schreef over Antony Sutton in 1999: “Antony C. Sutton, 74, is vervolgd maar nooit vervolgd voor zijn onderzoek en de daaropvolgende publicatie van zijn bevindingen. Zijn reguliere carrière werd verbrijzeld door zijn toewijding om de waarheid bloot te leggen. In 1968 werd zijn Western Technology and Soviet Economic Development uitgegeven door The Hoover Institute aan de Stanford University. Sutton liet zien hoe de technologische en industriële basis van de Sovjetstaat, die toen de Noord-Vietnamezen voorzag van de bewapening en voorraden om Amerikaanse soldaten te doden en te wonden, werd gebouwd door Amerikaanse bedrijven en grotendeels werd betaald door de Amerikaanse belastingbetalers. Van hun grootste staal- en ijzerfabriek tot automobielfabrikatieapparatuur tot precisiekogellagers en computers, eigenlijk was het grootste deel van de grote industriële ondernemingen van de Sovjet-Unie gebouwd met hulp van de Verenigde Staten of met technische assistentie. ”

“… Vervolgens stuurde iemand Antony een ledenlijst van Skull and Bones en ‘een beeld sprong eruit’. En wat een foto! Een multigenerational in het buitenland gebaseerd geheim genootschap met vingers in allerlei taarten en wortels die teruggaan naar de ‘Illuminati’-invloeden in het Duitsland van 1830.’

Hier zijn fragmenten uit het interview van 1999:

Millegan – Kun je het verhaal vertellen over hoe je van Skull & Bones hoorde? En hoe voelde je je?

Sutton – Ik wist niets van S & B totdat ik begin jaren tachtig een brief ontving waarin ik vroeg of ik een echte ledenlijst wilde bekijken. Zonder echte reden zei ik ja. Er werd overeengekomen om het pakket door Federal Express te verzenden en ik kon het 24 uur bewaren, het moest worden teruggestuurd naar de kluis. Het was een “zwarte tas” verzonden door een familielid die walgde van hun activiteiten.

Ten behoeve van S & B-leden die de verklaring kunnen lezen en betwijfelen; de ledenlijst bestaat uit twee delen, zwart leer gebonden. Levende leden en overleden leden in afzonderlijke delen. Zeer knappe boeken.

Ik bracht de hele nacht door in Kinko’s, Santa Cruz, nam de volledige volumes over en keerde het terug binnen de periode van 24 uur.

Ik heb nooit kopieën vrijgegeven of de bron geïdentificeerd. Ik dacht dat elk exemplaar gecodeerd kon worden en S & B in staat zou stellen het lek te traceren.

Hoe voelde ik me? Ik voelde toen (zoals ik nu doe) dat deze “prominente” mannen echt onvolwassen jongeren zijn. De vreselijke realiteit is dat deze kleine jongens dominant zijn geweest in hun invloed in wereldaangelegenheden, geen wonder dat we oorlogen en geweld hebben. Bones is het symbool van terroristisch geweld, piraten, de SS Deaths Head Division in WO II, labels op gifflessen enzovoort.

Ik heb de stapel xeroxplaten een tijdje bewaard voordat ik ernaar keek – toen ik er wel uitzag – een beeld sprong eruit, DIT was een belangrijk onderdeel van het zogenaamde [socialistische] establishment. Geen wonder dat de wereld problemen heeft!

Millegan: – Wat deed je studie over elites, economie, geheimhouding en technologie voor je carrière?

Sutton – Afhankelijk van wat je bedoelt met “carrière”?

Door conventionele normen ben ik een abjecte mislukking. Ik ben weggegooid uit twee grote universiteiten (UCLA en Stanford), ontkende aanstelling bij Cal State Los Angeles. Elke keer dat ik iets schrijf, lijkt het iemand in het establishment te beledigen en gooien ze me naar de wolven.

Aan de andere kant heb ik 26 boeken geschreven, een paar nieuwsbrieven gepubliceerd en zo … nog belangrijker, ik heb nog nooit een compromis gesloten over de waarheid. En ik stop niet.

In materiële termen … hopeloze mislukking. Wat betreft ontdekking … ik denk dat ik succesvol ben geweest. Beoordeel een man bij zijn vijanden. William Buckley noemde me een “eikel”. Glenn Campbell, voormalig directeur van de Hoover-instelling, noemde Stanford “een probleem”.

Millegan – Heeft een van Hitlers economische beleid de belangen van de internationale bankiers bedreigd, en zo ja, speelt dat een rol bij zijn ondergang?

Sutton – Hitler’s economische beleid was in orde door de bankiers doorheen de oorlog … ITT, Chase, Texaco en anderen opereerden in het door de nazi’s beheerde Frankrijk tot 1945. In feite probeerde Chase in Parijs de Nazi-accounts te bemachtigen zo laat in 1944. Toen we in mei 1945 in Duitsland aankwamen, herinnerde ik me een (gebombardeerde) Woolworth-winkel in Hamburg en dacht: “Wat doet Woolworth in Nazi-Duitsland?” Terwijl we werden gebombardeerd en gepeld, was het “zaken als gebruikelijk “voor Big Business. Probeer de Alien Custodian Papers.

… Union Banking is erg belangrijk. Ik maakte een aantal jaren geleden een documentaire voor de Nederlandse nationale televisie. Het werd helemaal door het productieproces getrokken naar de Nederlandse tv-gids … op het laatste moment werd het ingetrokken en door een andere film vervangen. Deze documentaire levert het bewijs dat Bush Hitler-documenten financiert.

Misschien krijgen mijn Nederlandse vrienden het nog eens te zien, maar het systeem [Skull & Bones] reikt tot in Nederland.

Millegan – Wat is het verhaal dat zou worden verteld op de Nederlandse tv? En wat is het verhaal van zijn censuur?

Sutton – Een paar jaar geleden kwam een ​​Nederlands tv-productiebedrijf uit Amsterdam – onder contract bij Dutch National TV – naar de VS om een ​​documentaire te maken over S & B [Skull and Bones]. Ze gingen naar de Bones-tempel en andere plaatsen en interviewden mensen aan de oostkust. Aan de westkust interviewden ze mijzelf en een andere persoon.

Ik zag uittreksels uit het origineel en het is een goede professionele baan. Ze hadden documenten waarin Bush-familie en andere S & B-leden werden gekoppeld aan de financiering van Hitler via Union Banking of New York en de Nederlandse correspondentbank. Meer dan ik heb in [Sutton’s boek]WALL STREET AND THE RISE OF HITLER.

De eerste versie werd later geüpgraded naar een tweedelige documentaire en gepland voor het tonen van deze laatste maart. Het werd op het laatste moment ingetrokken en is nog nooit getoond.

Millegan – Wat zie je voor de toekomst?

Suttton – Chaos, verwarring en uiteindelijk een strijd tussen het individu en de staat.

Het individu is sterker; en zal winnen. De staat is een fictie die door Hegel en zijn volgelingen wordt geheiligd om het individu te CONTROLEREN.


Vroeg of laat worden mensen wakker.


Eerst moeten we de val van rechts en links dumpen, dit is een Hegeliaanse valstrik om te delen en te controleren. De strijd is niet tussen rechts en links; het is tussen ons en hen …

– einde interviewfragment-

Hier is een veelbetekenend citaat van Antony Sutton uit zijn boek The Best Enemy Money Can Buy (1986):

“Door gegevens van Russische oorsprong te gebruiken, is het mogelijk om een ​​nauwkeurige analyse te maken van de oorsprong van deze apparatuur. Alle belangrijke diesel- en stoomturbine-voortstuwingssystemen van de zesennegentig Sovjetschepen op de Haiphong-bevoorrading [naar de Noord-Vietnamezen] die kon worden geïdentificeerd (ie, vierentachtig van de zesennegentig) ontstonden in ontwerp of constructie buiten de USSR. We kunnen daarom concluderen dat als de Amerikaanse en commerciële afdelingen in de jaren vijftig en zestig consequent de door het Congres in 1949 aangenomen wetgeving hadden gehandhaafd, de Sovjets niet in staat zouden zijn geweest om aan de Vietnamese oorlog te leveren – en 50.000 of meer Amerikanen en talloze Vietnamezen zouden vandaag nog leven. ”

“Wie waren de regeringsfunctionarissen die verantwoordelijk waren voor deze overdracht van bekende militaire technologie? Het concept kwam oorspronkelijk van National Security Adviser Henry Kissinger, die naar verluidt president Nixon verkocht op het idee dat het geven van militaire techno-logie aan de Sovjets hun wereldwijde territoriale ambities zou temperen. Hoe Henry aankwam met deze gigantische non sequitur is niet bekend. Voldoende om te zeggen dat hij veel bezorgdheid opwekte over zijn beweegredenen. Niet in het minst dat Henry sinds 1958 een betaalde gezinsmedewerker van de Rockefellers was en heeft gediend als International Advisory Committee Chairman van de Chase Manhattan Bank, een Rockefeller-concern. ‘

Als je denkt dat dergelijke verraderlijke acties nooit hadden kunnen plaatsvinden, wijs ik je op een andere onderzoeker, Charles Higham, en zijn 1983-klassieker, Trading with the Enemy.

Higham richt zich op de Tweede Wereldoorlog. De mannen achter het gordijn die Higham te zien krijgt, bevinden zich in dezelfde basisgroep die Antony Sutton blootlegde.

Higham, handel met de vijand:


“Wat zou er gebeurd zijn als miljoenen Amerikaanse en Britse mensen, worstelend met coupons en lijnen bij de benzinestations, hadden gehoord dat Standard Oil of New Jersey [onderdeel van de Rockefeller-imperium] in 1942 de brandstof van de vijand [Duitsland] via neutraal transporteerde Zwitserland en dat de vijand geallieerde brandstof verscheepte? Stel dat het publiek had ontdekt dat de Chase Bank in Nazi-bezette Parijs na Pearl Harbor miljoenen dollars aan zaken deed met de vijand met de volledige kennis van het hoofdkantoor in Manhattan [de Rockefeller-familie onder andere?] Of die Ford vrachtwagens werden gebouwd voor de Duitse bezettingstroepen in Frankrijk met toestemming van Dearborn, Michigan? Of dat kolonel Sosthenes Behn, het hoofd van de internationale ITG-conglomeraat ITT, in de oorlog van New York naar Madrid naar Bern vloog om de communicatiesystemen van Hitler te verbeteren en de robotbommen te verbeteren die Londen verwoestten? Of dat ITT de FockeWulfs bouwde die bommen op Britse en Amerikaanse troepen gooide? Of dat cruciale kogellagers zijn verscheept naar nazi-geassocieerde klanten in Latijns-Amerika met de samenspanning van de vice-voorzitter van de Amerikaanse oorlogsproductie commissie in samenwerking met de neef van Göring in Philadelphia, toen de Amerikaanse troepen er wanhopig tekort kwamen? Of dat zulke regelingen in Washington bekend waren en ofwel gesanctioneerd of opzettelijk genegeerd werden? ‘


Zie je het beeld?

Oorlog, waar is het goed voor? Met dezelfde ‘socialistische’ elites die beide zijden steunen, is het goed voor het bedrijfsleven. Het is goed voor het creëren van chaos en vernietiging. Het is goed voor het lanceren van nieuwe wereldwijde organisaties, in de nasleep; organisaties die een niveau van controle en bereik uitoefenen dat voorheen niet bestond. Het is goed voor het lanceren van organisaties zoals de Verenigde Naties en de Europese Unie en de Wereldhandelsorganisatie, toegewijd aan het globalisme, dat op zijn beurt is gewijd aan de geplande beschaving, waarin het individu wordt geminacht en de groep alles is.


Vrijheid wordt vernederd; en overheersing door enkelen over de velen wordt geprezen als vrede in onze tijd.