De oorlog om Alex Jones Infowars te vernietigen

Er stromen rivieren van elite-wraak. ZE willen hem pakken en hem in de vergetelheid drukken. Hij en zijn enorme website, Infowars, vormen een bedreiging voor het rijk dat ze bouwen, waar vrijheid van meningsuiting tot het verleden behoort en alleen correcte toespraak die HUN doelen ondersteunt is toegestaan.

Bron artikel: The war to destroy Alex Jones 
Door: Jon Rappoport Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 |


censuur sociale media

Maandag 6 Augustus 2018 escaleerde de gecoördineerde oorlog tegen Alex Jones langs verschillende fronten, binnen een tijdsbestek van ongeveer 12 uur, volgens infowars verslaggever Paul Watson:

CNBC:

“Apple, Facebook, YouTube en Pinterest zijn maandag door Alex Jones vastgelopen.”

“Apple bevestigde maandag dat het vijf van de zes podcasts had verwijderd, waaronder Jones ‘beruchte’ The Alex Jones Show ‘, evenals een aantal andere InfoWars audiostreams.”

“Facebook en Google hebben later op dezelfde dag soortgelijke beslissingen genomen. Facebook verwijderde vier pagina’s die door hem werden beheerd, terwijl Google het officiële ‘Alex Jones Channel’ op zijn platform verwijderde. Het YouTube-kanaal voor InfoWars, het mediabedrijf in eigendom van Alex Jones, blijft nog steeds live. Pinterest heeft ook het InfoWars-bord verwijderd. ”

Ik zag net een rapport dat YouTube het kanaal van Jones helemaal heeft uitgeschakeld. Dat zou betekenen dat tienduizenden video’s van zijn afgelopen shows van dat platform zijn verdwenen. Hier zijn de links waar je naartoe zou gaan, om nu naar zijn show te luisteren:

Livestream: 9.00 tot 12.00 uur ET:
http://streams.infowars.com/realnews

Live stream: middag tot zestien ET:
http://streams.infowars.com/alexjones

Live stream: 16:00 tot 19:00 ET:
http://streams.infowars.com/warroom

Bovendien, hier:
https://www.infowars.com/watch-alex-jones-show/

Er zijn verschillende redenen voor deze oorlog tegen Jones en infowars. Een daarvan is: hij verzamelde onnoemelijke aantallen “deplorables” en hielp Donald Trump te verkiezen.

Een andere is: steeds weer heeft hij de verschillen tussen nationalisme en globalisme beschreven – en hij pleit voor nationalisme, met name voor Amerika.

De technische reuzen / sociale media die tegen hem zijn gericht, ZIJN VENNOOTSCHAPPEN. Daarom kunnen ze Jones verbieden en niet het rijtje regels onder ogen zien waarmee ze te maken zouden krijgen als ze openbare nutsbedrijven zouden zijn.

Het lijdt echter geen twijfel dat deze bedrijven samenzweren in handelsbeperkingen, om een oude zin aan te halen die betrekking heeft op trusts en monopolies. Ze voeren een GECOÖRDINEERDE SAMENWERKENDE oorlog tegen Jones.

Meerdere jaren geleden benaderden grote nieuwsreuzen socialemediagiganten en smeekten om hulp. De nieuwsbedrijven vervaagden verder naar de achtergrond. Ze hadden bijvoorbeeld Facebook nodig om hun berichtgeving over het nieuws te laten zien.

De duistere kant van deze heimelijke verstandhouding was en is: zet grote activiteiten op het gebied van nieuws uit de handel. Vernietig ze. Ontwikkel ze. Verwijder ze.


En zo gebeurde het en nu escaleert het.


Hier komt de invalshoek naar voren: stel dat een lid van een favoriete minderheid (vul dat zelf in) een podcast lanceerde die genadeloos ‘traditionele Amerikaanse waarden’ aanvalt en die Amerikanen die deze waarden ondersteunen. Zou Facebook of YouTube een vinger oplichten om ze te stoppen? Nee? Waarom Alex Jones dan aanvallen?

Het antwoord is simpel.

Dit probleem gaat niet over Jones die zich bezighoudt met ‘hate speech’ of ‘het schenden van community-standaarden’.

Het gaat over wiens spraak en ideeën de voorkeur hebben en wiens tegenstellingen zijn.

De oplossing en het antwoord op de oorlog tegen Jones (of een aantal andere zogenaamde conservatieven) is: GA DIRECT NAAR HUN SITES EN BLOGS. GEBRUIK GEEN SOCIALE MEDIA OM ER TE KOMEN.

Ga direct.

Meer … in deel 2 …