dotcom.radio aflevering 114 van 12-08-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 114: Smartphone blue light affects your vision by wearing down retina – Dietary carbohydrates could lead to osteoarthritis, new study finds  – Drinking tart cherry juice for just five days boosts a person’s gut health due to its antioxidants  – Stale cockpit air may be affecting your pilot’s performance  – Chemicals in acrylic and gel nails are causing an allergy epidemic, charity warns  – Blocking sunlight to cool the Earth will not work – Ondergedoken en weggepeste klokkenluider EU spreekt – Italy relaxes its laws on mandatory childhood vaccinations  – Link between appendicitis and allergies discovered  – Parents’ smoking and depression linked to increased ADHD risk in children  – The effect of milk consumption on acne – Koelvest – Zelfs beetje luchtvervuiling tast het hart aan – Children’s sunscreen contains hidden nanoparticle ingredients – Exposure to 5G Small Cell Towers Can Cause Excessive Sweating – Alcohol can have a confusing effect on blood sugar levels because it prevents the liver from producing glucose – VS schrappen verbod op pesticiden gelinkt aan bijensterfte – Update nieuwskanaal.com ivm censuur — Bijdrage luisteraar — Bijdragen Mike en Henk [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo

Smartphone blue light affects your vision by wearing down retina 

Dietary carbohydrates could lead to osteoarthritis, new study finds 

Drinking tart cherry juice for just five days boosts a person’s gut health due to its antioxidants 

Stale cockpit air may be affecting your pilot’s performance 
http://www.dailymail.co.uk/health/article-6040129/Stale-cockpit-air-affecting-pilots-performance.html

Chemicals in acrylic and gel nails are causing an allergy epidemic, charity warns 
http://www.dailymail.co.uk/health/article-6042917/Chemicals-acrylic-gel-nails-causing-allergy-epidemic-charity-warns.html

Blocking sunlight to cool the Earth will not work 

Ondergedoken en weggepeste klokkenluider EU spreekt

Stelling


Als je het goed bekijkt is het sluiten van sites, youtube accounts en andere censuur een digitale variant van boekverbranding


Italy relaxes its laws on mandatory childhood vaccinations 

Link between appendicitis and allergies discovered 

Parents’ smoking and depression linked to increased ADHD risk in children 

The effect of milk consumption on acne

Koelvest

Zelfs beetje luchtvervuiling tast het hart aan

Children’s sunscreen contains hidden nanoparticle ingredients

Exposure to 5G Small Cell Towers Can Cause Excessive Sweating

Alcohol can have a confusing effect on blood sugar levels because it prevents the liver from producing glucose

Jacques Deneef: Alcohol belet om het glycogeen uit de lever om te zetten tot glucoseen dat geeft een tijdelijke hypoglycemie
Proces heet Glycogenolyse. Glycogenolyse is het proces waarbij glycogeen wordt afgebroken en omgezet in glucose. Het omgekeerde van dit proces (van glucose tot glycogeen) noemt men glycogenese.

VS schrappen verbod op pesticiden gelinkt aan bijensterfte

Update nieuwskanaal.com ivm censuur


[Monica] Ik heb dit geschreven om ook de verandering (de bewustwording) in ons eigen innerlijk aan te duiden. Volgens mij gaat dit gelijk op met wat er op de wereld (uiterlijk) plaats vindt.

innerlijke storm

medeplichtig


De EU verbrokkelt: Bijna de helft van alle Zweden en Denen wil een Noordse Unie – i.p.v. de EU!


Vrouwen en mannen stemrecht: ik in een commentaar onder een video van Black Pigeon Speaks die hierover gaat het volgende geniale plan uit de doeken gedaan: Welfare is the life blood of feminism, so let’s choke it at the source.  The Genius Plan: Male and Female voting “rights” under construction, …


Islam: introduceer een ‘3 strikes, you’re out’-systeem voor allochtonen. Na 3 opeenvolgende vergrijpen kan dan alsnog de NL nationaliteit worden afgenomen en worden ze gedeporteerd naar hun land van herkomst, ONGEACHT OF DEZE LANDEN ‘VEILIG’ ZIJN OF NIET.


Trump en Iran: Doe je zaken in Iran dan lig je er bij de VS uit. Het doel is vrede niets anders.


Wat de Democraten BELOVEN om te doen als ze in november worden gekozen, en meer nieuws, … 
+ Gaan de arrestaties in de VS beginnen + Briefje aan Jan — Slapende Nederlanders


5G: Je lichaam in een constante vorm van stress zonder pauze 24/7, maar waarvoor ? [update] Nog niet overtuigd? Bekijk deze video en ga naar 20.00 minuten daar zie je wat een frequentie met water kan doen, ik stond ook versteld toen ik het zag


Nederland telt per 100 000 inwoners 53 gevangenen; in 2005 waren dat er nog 94. Daarmee telt ons land binnen Europa samen met Denemarken (56), Finland (55) en Zweden (59) relatief gezien de minste gedetineerden.

Misschien heeft dat hier iets mee te maken… 64 procent van alle veelvoorkomende criminaliteit (zoals gewelds-, vermogens- en vandalisme delicten) wordt niet bij de Nederlandse politie gemeld. Van slechts 27 procent van alle veelvoorkomende criminaliteit wordt volgens het CBS aangifte gedaan. [bron cijfers.net]


Mother Nature’s solution in the Arctic: Climatologists discover microorganisms are consuming the methane released by melting icebergs bron Natural News


Google goes all-in with Communist China; agrees to create state-controlled search engine that crushes human freedom


TPO: Ouders die hun kind niet willen laten vaccineren, moeten gekort kunnen worden op hun kinderbijslag. Dat stelt Ruud Coolen-Van Brakel, voorzitter van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) in EenVandaag. “Het niet laten inenten van kinderen moet consequenties hebben.