Q Anon 28 juli: Staat er iets groots te gebeuren? [gedachten / aanwijzingen voor gevorderden]

Q anon omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder het drama in het Congres over Rod Rosenstein, de financiële ellende van Facebook en Twitter en een aanwijzing dat de lancering van het Whidbey Island in het nieuws mogelijk opnieuw zal verschijnen.

My name is Dave but everyone calls me Praying Medic (or PM). Yes, I’m a real paramedic. Or at least I was one for 35 years.

Q Anon
In some of my dreams, I’ve seen the mysterious figure known as Q Anon working alongside the President to reveal hidden secrets. I spend an enormous amount of time researching Q drops which has made my Youtube channel one of the most popular for followers of Q. I post Q decodes here for patrons that are not available anywhere else and I host live stream questions and answer sessions.

Q anon covers a wide range of topics including the drama in Congress over Rod Rosenstein, the financial woes of Facebook and Twitter and a hint that the Whidbey Island missile launch may be reappearing in the news.


Spaceshot: Q addresses the whole “nothing is happening/ not fast enough” thoughts people have been expressing. These things take more time than the everyday person would like, but rest assured things are happening.


Woede is een emotie die kan optreden als je gedwarsboomd of tegengewerkt wordt, als je territorium betreden is, als er grenzen overschreden worden. Woede is ook een gevoel van machteloosheid. Je machteloos voelen is een staat van zijn die met de onthullingen van Q wereldwijd grotesk zal toeslaan. Het kwaad is echter dan reeds geschied, de blootstelling aan het licht gebracht van deze zaken, de openbaringen zijn dan echter gelijktijdig de oplossing om deze massawoede te kanaliseren door zorg te dragen dat er nu gerechtigheid gaat plaatsvinden. !!

https://www.youtube.com/watch?v=oVBMy50_Si8