dotcom.radio aflevering 113 van 29-07-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 113 DNA dieet – Minister tells tobacco firm to stop promoting device as ‘alternative to smoking’ – De regenmaker van Wilhelm Reich en het experiment in Israel – Klimaatveranderingen zijn van alle tijden, luchtvervuiling is echter wel van deze tijd waarbij grootvervuilers vrij spel krijgen – DowDuPont’s Own Scientists Confirm Critical Differences Between Gene-Editing and Conventional Plant Breeding Techniques – Argentina: Post-Glyphosate Pioneers – ARTE – Turmeric-derived eye drops could treat glaucoma – Curcumin combined with boswellic acid scientifically shown to be a treatment for patients with osteoarthritis – Depression and antidepressants are associated with an increased risk of venous thromboembolism – 4 Ways to Decalcify Arteries – Europees Hof remt kwekers vanwege genetische modificatie – Parasite from pet cats makes people more likely to start a business  – Children are being harmed by food additives, US pediatric association warns – Glyphosate-based herbicide impairs female fertility – new study  – Top contraceptive implant is pulled from US market as 16,000 women sue  – Two drinks a month during pregnancy raises children’s risk of low IQs – Adding sugar to your tea increases risk of Alzheimer’s by 33%  – What is adverse effect of Wireless Local Area Network, using 2.45?GHz, on the reproductive system? – Steunpunt MeshedUp  – Draadloze telefoons vergroten bijnieren (dus meer stress) proefdieren, omega 3 vetten remmen dit af – Hoe langer je mobiel belt hoe minder concentratie op zaken door effecten in hippocampus (kortetermijn geheugen en oriëntatie) Goede vragen van een luisteraar  — Bijdrage Mike & Henk [download de podcast]

radio. podcast

DNA dieet

Minister tells tobacco firm to stop promoting device as ‘alternative to smoking’

De regenmaker van Wilhelm Reich en het experiment in Israel. Kate Bush was in 1985 al wakker en noemde deze regenmaker van uitvinder Wilhelm Reich, zogenaamde orgon energie. Ik weet dat er later testen zijn gedaan in Israel maar daar wordt weinig ruchtbaarheid aan gegeven. Kijken of FB deze post verwijderd. Bewaar de links. | Hier | Hier | Hier | en hier |

Stelling: Klimaatveranderingen zijn van alle tijden, luchtvervuiling is echter wel van deze tijd waarbij grootvervuilers vrij spel krijgen

DowDuPont’s Own Scientists Confirm Critical Differences Between Gene-Editing and Conventional Plant Breeding Techniques

Argentina: Post-Glyphosate Pioneers – ARTE

Turmeric-derived eye drops could treat glaucoma

Curcumin combined with boswellic acid scientifically shown to be a treatment for patients with osteoarthritis 

Depression and antidepressants are associated with an increased risk of venous thromboembolism

4 Ways to Decalcify Arteries

Europees Hof remt kwekers vanwege genetische modificatie

Parasite from pet cats makes people more likely to start a business 

Children are being harmed by food additives, US pediatric association warns

Glyphosate-based herbicide impairs female fertility – new study 

Top contraceptive implant is pulled from US market as 16,000 women sue 

Two drinks a month during pregnancy raises children’s risk of low IQs 

Adding sugar to your tea increases risk of Alzheimer’s by 33% 

What is adverse effect of Wireless Local Area Network, using 2.45?GHz, on the reproductive system?

Steunpunt MeshedUp 

Draadloze telefoons vergroten bijnieren (dus meer stress) proefdieren, omega 3 vetten remmen dit af

Hoe langer je mobiel belt hoe minder concentratie op zaken door effecten in hippocampus (kortetermijn geheugen en oriëntatie)


{Barbara] Beste patriots, wat een achtbaan momenteel, waar wij wakkeren in zitten!! Er gebeurt zoveel dat het moeilijk is om alles bij te houden. Ik wil graag weten hoe het zit met een aantal zaken:
* Wordt Rosenstein nog impeached? Daar horen we niks van. Het antwoord is Ja
* Wanneer komt Haiti aan het licht denken jullie?
* Denken jullie dat er zeer grote Hollywoodsterren gearresteerd worden?
* Q zegt steeds dat those awake nog niet awake zijn. Nou ben ik net zo op de hoogte van alles als dat jullie dat zijn. Ook het verhaal over adrenochrome is mij bekend, en het feit dat er al gekloond wordt met mensen en aliens. Wat denken jullie dat er nog bij gaat komen dan?
* Wat vinden jullie van het secret space program, want daar hoor ik jullie eigenlijk niet over. Ben nu Cosmic disclosure aan het kijken en ik weet niet wat ik hoor!! Nou weet ik dat er ook desinformatie voorbij komt, maar al zou er 10% van waar zijn, dan is het al te bizar om te bevatten.

O ja, Mike, ik vond het begin van het derde filmpje op jouw forum disgusting! Gelukkig ben ik genoeg op de hoogte om echt geschokt te geraken van deze beelden. [moet je nagaan dat je daar dus door de waarheid aan gewend kunt raken, bizar.]
* Laatste en belangrijkste vraag: wanneer worden Rutte en consorten aangepakt? Wanneer bereikt de storm ons hier?

medeplichtig


Gaat Trump de controle opeisen over de Federal Reserve? 


Video Angel: Deze YouTuber levert bewijs na bewijs na bewijs dat JFK Jr. nog leeft en onderdeel uitmaakt van het Q-team: (1.49 min)
Noot: video duurt bijna 2 uur gemaakt door een super amateur. Zijn onderzoeken prima, maar het verspreiden van de info had ook in 5 minuten gekund door alle vensters tevoren te openen waardoor zijn gedachten ook op een rijtje stonden. En dat alles kan in de zelfde tijdsspanne van voorbereiding en opname. Al die amateur video’s tezamen vergen een dagtaak dat is waarom ik er niet meer als een paar bekijk en velen nooit vanwege hun amateurisme – HM  [hieronder een perfect voorbeeld hoe het ook kan]


The European Union is coming to Washington tomorrow to negotiate a deal on Trade. I have an idea for them. Both the U.S. and the E.U. drop all Tariffs, Barriers and Subsidies! That would finally be called Free Market and Fair Trade! Hope they do it, we are ready – but they won’t!


Harley-Davidson zich vergaloppeert: de motorrijders en trouwste klanten gaan aan de kant van de Amerikaanse president staan en roepen op tot de boycot van het cultusmerk.


Twitter blijkt er een handje van te hebben om accounts van prominente republikeinen matig weer te geven in de zoekresultaten, een praktijk die bekend staat als shadow banning. 


Onze politiek heeft zijn houdbaarheidsdatums al lang overschreden.
De Q Anon beweging heeft vele mensen over de gehele wereld aan het puzzelen gezet met miljoenen volgers die het naadje van de kous nu ook wel eens wilden weten. Als deze Tsunami, deze vloedgolf op je af gaat komen, …. waar sta jij dan? Krijg je bijval en waardering voor je inspanningen, je woorden en daden uit het verleden. Of wordt je ook voor het gemak op een hoop gegooid met de daders en meegesleurd door het geweld? Jouw acties, jouw woorden en gedachten zijn bepalend voor je directe toekomst.


Wie bezit ziekten?  We nemen een paar algemene symptomen, zoals vermoeidheid, koorts en zwelling, en we zullen een nieuw ziekte naam (merk) uitvinden dat hen dekt. We zullen zeggen dat dit een specifieke nieuwe ziekte is en we zijn op zoek naar de oorzaak. Natuurlijk is er geen enkele oorzaak, omdat dit bij geen enkele ziekte is. Het is een vage algemeenheid. Maar omdat we het ziektemerk beheersen, de naam, kunnen we iedereen ervan overtuigen dat dit een specifieke en echte ziekte is. Het is een totale leugen, maar we kunnen het verkopen – De conclusie die aan dit artikel verbonden mag worden is dat ook de dokter in zijn praktijk zich bedient van mind control technieken. Met deze basis kennis gaat hij je nooit meer ondersneeuwen in zijn tien minuten gesprekken en mag je hem gerust vragen wat het verschil is met kwakzalverij?


Journalisten steeds vaker bedreigd. Dit gebeurd sinds Fortuyn. En natuurlijk is het vooral de schuld van Trump, die ooit CNN ‘vijanden van het volk noemde’. Maar niet van de main stream media die sindsdien onophoudelijk hebben gezegd en geschreven dat Trump niet alleen CNN maar álle media vijanden van het volk noemde. [TPO]


De algemene verkiezingen van Zweden op 9 september lijken het meest interessante land van de afgelopen jaren te zijn geworden. Bezorgdheid over massale immigratie en ongebreidelde misdaad herdefiniëren het politieke landschap.


5.4 Million Americans Will Cut The Cord In 2018 [zeggen hun TV abonnement op] daarmee ook minder mogelijkheden tot massa beïnvloeding door de media


Facebook wereldwijd nog een beetje groei maar in de EU al een beetje achteruitgang en op de beurs een zware crash van 19% circa 120 miljard dollar aan beurswaarde is verdampt. Nog nooit verloor een bedrijf aan de Amerikaanse beurs meer waarde in één dag.


De “Deep State moet het nu van de roddelpers hebben? CNN: The model, Karen McDougal, claims to have had a nearly yearlong affair with Trump in 2006, right before Melania Trump gave birth to their son Barron.


DNA vaccin:  Veranderende menselijke genetica door vaccinatie


Besturen via Democratie, … of onderdrukken met Soft Power?  


CNN’s Kaitlan Collins werd geweigerd op de Trump persconferentie met Jean-Claude Juncker, President of the European Commission vanwege haar onbehouwen vraagstelling en schreeuwen. Collins claims that she was disinvited from the event over questions she asked earlier about Russian President Vladimir Putin and Trump’s former attorney, Michael Cohen, which Trump ignored.