Wie bezit ziekten? … echt gedachtenvoer, …

– Oké kijk even mee, hier is wat we zullen doen. We nemen een paar algemene symptomen, zoals vermoeidheid, koorts en zwelling, en we zullen een nieuw ziekte naam (merk) uitvinden dat hen dekt. We zullen zeggen dat dit een specifieke nieuwe ziekte is en we zijn op zoek naar de oorzaak. Natuurlijk is er geen enkele oorzaak, omdat dit bij geen enkele ziekte is. Het is een vage algemeenheid. Maar omdat we het ziektemerk beheersen, de naam, kunnen we iedereen ervan overtuigen dat dit een specifieke en echte ziekte is. Het is een totale leugen, maar we kunnen het verkopen –


Originele titel: Who owns diseases?
Door: John Rappoport 24-07-2018


In de loop der jaren hebben mijn lezers gezien hoe ik ziekte verwekkers en gezondheid verstoorders aankaart; hoe ik ze als ficties blootleg.

Ik zal je een voorbeeld van het ziekte etiket laten zien. Het citaat is: Blackman, JA. MD, MPH; Gurka, MJ, PhD, “Ontwikkelings- en gedragscomorbiditeiten van astma bij kinderen”, Journal of Developmental & Behavioral Pediatrics, 28 (2): 92-99, april 2007:

“Kinderen met astma hebben een hogere mate van aandacht tekort / hyperactiviteit stoornis; diagnoses van depressie, gedragsstoornissen, leerstoornissen; en gemiste schooldagen (allemaal p <.0001). Hoe ernstiger het astma is, hoe hoger de mate van deze problemen zijn. ‘

Laten we beginnen met astma. We weten dat veel gevallen van long-luchtwegobstructie astma worden genoemd. Probeer er is geen enkele unieke bekende oorzaak voor astma te vinden. Dat kan niet. De vele gevallen van luchtwegobstructie kunnen veel verschillende oorzaken hebben (bijv. Allergieën voor verschillende omgevingssubstanties). Daarom is “astma” nooit bewezen als een unieke aandoening.

In de bovenstaande citaten stellen de onderzoekers dat astma bij kinderen geassocieerd is met hogere percentages ADHD, depressie, gedrags- en leerstoornissen. Maar deze voorwaarden hebben ook geen enkele bewezen oorzaak. Probeer er maar eens een te vinden.

Ga naar de DSM, de diagnostische en statistische handleiding voor psychische stoornissen en zoek een laboratoriumtest die een diagnose van een van deze aandoeningen (ADHD, depressie, enz.) Zou bevestigen – u zult er geen vinden. Geen bloedtest, geen urinetest, geen hersenscan, geen genetische test.


Waar kijken we hier naar toe? We kijken naar pogingen om aandoeningen en ziekten te definiëren, labelen en bezitten waarvan nog nooit is bewezen dat ze uniek en specifiek zijn.


Terwijl het behandelen van bijvoorbeeld astma met een medicijn, verlichting (samen met nadelige effecten) kan brengen, langdurige behandeling die tot de oorzaak komt en een remedie-goed creëert, zal dat nooit gebeuren tenzij het unieke individu met het probleem wordt aangepakt – in plaats van algemeenheden aan te roepen.

Moderne geneeskunde drijft ziekte-etiketten die algemeen zijn, alsof ze specifiek zijn. Vaak zijn ze dat niet.

Hier is de regel: ALS JE EEN ENKELE OORZAAK VAN EEN ZIEKTE-VOORWAARDE NIET KUNT VINDEN, HEB JE NIET HET RECHT OM HET ALS EEN SPECIFIEKE ZIEKTE TE VERMELDEN  OF TE NOEMEN.

HET KAN DOOR EEN AANTAL VERSCHILLENDE VOORWAARDEN KOMEN EN VIA EEN AANTAL VERSCHILLENDE OORZAKEN.

VOOR LANGETERMIJNRESULTATEN, WERK JE MET DE INDIVIDUELE PATIËNT, NIET DE GROEP ALS GEHEEL.

“Kinderen met astma neigen naar hogere percentages van depressie.” De eerste voorwaarde – astma – waarvoor geen enkele oorzaak is gevonden, leidt tot het hogere percentage van een tweede aandoening – depressie – waarvoor ook nog geen enkele oorzaak is gevonden .

Wat is het mogelijk gebruik van deze wartaal? Het is heel handig bij het promoten en verkopen van gigantische hoeveelheden medicijnen.

Noot: Zoals je wellicht gemerkt hebt staan er veel vertalingen op mijn site de laatste jaren van Jon Rappoport. Hij kijkt namelijk met een frisse blik naar allerlei dagelijkse zaken en weet dit bovendien goed te verwoorden. De conclusie die aan dit artikel verbonden mag worden is dat ook de dokter in zijn praktijk zich bedient van mind control technieken. Met deze basis kennis gaat hij je nooit meer ondersneeuwen in zijn tien minuten gesprekken en mag je hem gerust vragen wat het verschil is met kwakzalverij? — HM