De dag van, aardbeving wapen, vaccinatie nieuws, medicijn wetenschap, democratie of soft power en de betrouwbaarheid – poll van de media

In de dag van vandaag: Hoeveel mensen weten er al dat er een aardbeving wapen bestaat dat precies waar en wanneer een aardbeving kan creëren en als politiek wapen ingezet kan worden. Sommigen weten dit echt al jaren en jaren, niks nieuws onder zon, maar wij willen dat jij dat ook weet, je ogen opent en de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn openlijk veroordeeld. Je hoofd in het zand steken is voorbij. Door je af te keren, je hoofd in het zand te steken ben je immers mede schuldig aan al die misdaden.

Verder in de dag van berichten drie maal vaccinatie “problemen”, medicijnen wetenschap, politiek, democratie en soft power en de poll over de betrouwbaarheid van de media in de VS.


Veranderende menselijke genetica door vaccinatie


“Wetenschappers van het NIAID-vaccincentrum hebben Fase 1/2 studies van een universele griepvaccinstrategie geïnitieerd die een DNA-gebaseerd vaccin (een DNA ‘prime’) bevat …”

Dit is nogal verontrustend, als je weet wat de uitdrukking “DNA-vaccin” betekent. Het verwijst naar wat de experts aan het aanprijzen zijn als de volgende generatie van immunisaties.

In plaats van een stuk van een virus in een persoon te injecteren, om het immuunsysteem te stimuleren, zouden gesynthetiseerde genen in het lichaam worden geschoten. Dit is geen traditionele vaccinatie meer. Het is gentherapie.

In een dergelijke methode, waar genen worden bewerkt, verwijderd of toegevoegd, ongeacht wat de profs zeggen, zijn er altijd “onbedoelde gevolgen” om hun beleefde zin te gebruiken. De rimpel effecten doorkruisen de genetische structuur op talloze onbekende manieren.

Noot: Nu zijn het niet alleen giftige stoffen maar DNA veranderingen … Hocus Pocus read on …


Bang: nog een Chinees vaccinatie schandaal


Reuters: “De Food and Drug Administration zei in een verklaring op zondagavond dat uit haar onderzoek was gebleken dat Changsheng [vaccin] productierecords en productinspectierapporten fabriceert, en arbitrair procesparameters en apparatuur wijzigt, ‘ernstige schendingen’ van de wet.”

Vervuilde producten uit China? Wie heeft ooit van zoiets gehoord? Is China niet het meest kwaliteitsbewuste land ter wereld? Nee?

Hier is een kop in dit verhaal van fiercepharma.com (7/17): “De beste Chinese rabiësvaccinemaker heeft opdracht gegeven om de productie boven vervalste gegevens te stoppen.” Oeps.

Fiercepharma: “De Chinese regulator voor de geneesmiddelenindustrie heeft net een productievergunning voor de op één na grootste producent van hondsdolheidvaccins van het land over gegevensvervalsing gehaald, waarmee de laatste episode in het schandaal voor drugshulp in China wordt aangegeven.”

“Tijdens een inspectie heeft China’s State Drug Administration Changchun Changsheng Life Sciences gesmeed productierecords gevonden voor zijn Vero cel-gebaseerde rabiësvaccins. Het bureau heeft meteen de intrekkingsvergunning van de GMP-licentie van het bedrijf ingetrokken – slechts drie maanden na de uitgifte – en heeft een team gestuurd om het incident ter plaatse te onderzoeken, volgens een verklaring van zondag … ” read on … 


Waarom de federale overheid de vaccinatiewet 30 jaar brak


Het Departement van Volksgezondheid en Human Services (HHS), dat in 1988 begon, moest om de twee jaar verslag uitbrengen aan het Congres over voortdurende inspanningen om de veiligheid van vaccins te verbeteren. GEEN RAPPORTEN WAREN OOIT GEMAAKT.

Dus waarom hebben ze de wet niet gevolgd?

Ten eerste: arrogantie. Federale instanties zullen, als ze denken dat ze ermee wegkomen, een wet volledig negeren. Ze zullen doen alsof het niet bestaat.

Twee: het volgen van de wet zou een de facto erkenning zijn geweest dat vaccinveiligheid een probleem is. Als u uw inspanningen elke twee jaar in die richting moet bijwerken, is er een ernstig probleem. De federale overheid wil onder geen enkele voorwaarde toestaan ​​dat vaccins wijdverspreide schade toebrengen.

Drie: de CDC koopt en verkoopt $ 4 miljard aan vaccins per jaar. Het bedrijven van dergelijke grote bedrijven, terwijl toelating van vaccins een blijvend veiligheidsprobleem is, creëert geen samenhangend beeld. Het roept veel ongemakkelijke vragen op.

Vier: Zou de federale overheid door de jaren heen de deur willen openen voor steeds meer vaccin klokkenluiders? De langjarige CDC-onderzoeker William Thompson brak in 2014 uit over frauduleus onderzoek naar MMR-vaccin-autisme. Stel je voor dat Thompson en een paar anderen ALLE bonen vernietigen en alles vertellen over criminele leugens en cover-ups bij de CDC in de afgelopen 30 jaar. Je begint een gat in een verrotte plaats te graven, allerlei rangmateriaal zal tevoorschijn komen. read on …


Hoe de Triljoen Dollar per jaar Farmaceutische industrie de resultaten van zijn studies “optuigen”


In de afgelopen eeuw heeft de farmaceutische industrie enorme sommen geld uitgegeven om het idee te promoten dat haar producten wetenschappelijk zijn bewezen. Het was zo succesvol dat deze indruk werd geïmplanteerd in het publieke bewustzijn dat generaties artsen en patiënten hun hele leven hebben geleefd, in de overtuiging dat de primaire motivatie voor farmaceutische bedrijven de menselijke gezondheid verbetert. Niet alleen is dit geloof aantoonbaar onwaar, maar de studies die worden uitgevoerd om zogenaamd te bewijzen dat de werkzaamheid van de farmaceutische industrie zijn producten zijn gewoonlijk opgetuigd.

Gezien het feit dat de producten die worden geproduceerd door farmaceutische bedrijven zo’n groot aantal ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken, waarvan er veel bekend zijn of vermoed worden dat ze kankerverwekkend zijn, is het natuurlijk niet verrassend dat onderzoeken die beweren dat ze de werkzaamheid ondersteunen, zijn opgetuigd. Anders zou dit, als dit niet het geval was, de kansen op het verkrijgen van wettelijke goedkeuring voor hen aanzienlijk worden verminderd. Om te begrijpen hoe dit werkt, laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste manieren waarop we worden misleid.

Slechte resultaten begraven
Stel je een hypnotiseur voor die op zijn website meldt dat in het afgelopen jaar elke roker die hij behandelde de gewoonte had opgegeven. Zonder twijfel zou hij snel overspoeld worden met nieuwe patiënten die graag zijn hulp nodig hadden. Maar wat als, in tegenstelling tot zijn beweringen, later bleek dat de enige patiënten waarover hij had gerapporteerd degenen waren die succesvol waren in het stoppen met roken? Bij het leren van dit, zouden zijn nieuwe patiënten ongetwijfeld voelen dat ze waren bedrogen.

Al vele jaren is het niet gebruikelijk om niet-succesvolle studieresultaten te rapporteren in de farmaceutische industrie. Zelfs nadat het zogenoemde AllTrials-initiatief in 2015 werd opgezet (een project waarin wordt bepleit dat alle uitgevoerde klinische onderzoeken moeten worden geregistreerd en hun resultaten worden gedeeld als open gegevens), blijft het zo dat slechts ongeveer de helft van het beleid van farmaceutische bedrijven dat tot dusver is onderzocht verwijst naar naar proeven die in het verleden zijn uitgevoerd. Net als de hypnotiseur die geen melding maakte van zijn vorige patiënten die niet waren gestopt met roken, hebben we daarom geen idee hoeveel farmaceutische onderzoeken historisch zijn onderdrukt omdat ze geen positief resultaat hebben laten zien. Wetenschappers op de loonlijst zetten read on …


Besturen via Democratie, … of onderdrukken met Soft Power?


Soft Power, … Vandaar dat er sinds het historische begin geprobeerd wordt machtstechnieken te ontwikkelen waarmee onze morele gevoeligheid zich laat ondergraven en die dus weinig weerstand onder de het volk activeren. Deze machtstechnieken worden thans vaak Soft Power genoemd. Soft Power is het gehele spectrum van technieken die de publieke opinie manipuleren. Bemiddelings-instanties voor deze vorm van machtsuitoefening zijn – ondersteund door stichtingen, Denk-tanks, elite-netwerken en Lobby-groepen – in het bijzonder private en publieke media, scholen en de gehele opleiding en onderwijssector evenals de cultuurindustrie. De werkingen van Soft Power-technieken zijn voor de bevolking zo goed als onzichtbaar.. Er hoeft dus nauwelijks rekening gehouden te worden met protesten tegen deze vormen van indoctrinatie.
Macht-economische gronden pleiten er voor overwegend Soft Power in te zetten en deze technieken op basis van wetenschappelijk onderzoek om onze cognitieve (het vermogen om verder te kijken dan de neus lang is) en gevoelsmatige eigenschappen te verfijnen en te optimaliseren voor manipulatiedoeleinden. Met Soft Power overheerst men ons psychologische immuunsysteem. Dit is in de afgelopen honderd jaren op een zeer systematische en succesvolle manier gebeurd.Noot: Vraag je daarom ALTIJD af, als je iets leest, hoort of ziet; WAAROM ? lees verder 


Vertrouwen in de media naar absoluut dieptepunt in de VS


92% van de Republikeinen denkt dat media opzettelijk nepnieuws melden

Bijna zeggen alle Republikeinen en Republikeins-leunende onafhankelijken (92%) dat de traditionele nieuwsmedia bewust valse of misleidende verhalen minstens soms melden, volgens een nieuwe opiniepeiling Axios / SurveyMonkey. Democraten en niet-leunende onafhankelijken voelen zich ook zo, maar lang niet in dezelfde mate. bekijk de grafiek