Bevrijd je gedachten

NaturalNews: Mike Adams. Ik heb zojuist een andere krachtige “Red Pill” -video uitgebracht die je leert hoe je jezelf kunt de-hypnotiseren van de wereld van hypnotiserende taal, sociale invloed en neurolinguïstisch programmeren die je tot slaaf willen maken.

Dit is een video die je absoluut moet zien voor iedereen die echt vrij wil zijn. Het verklaart het bestaan van een “automatische taalprocessor” in je hersenen die wordt uitgebuit door valse nieuwsmedia monopolisten om je hun leugens te laten geloven. Het werkt om je taal te ontleden zonder dat je daarvoor toestemming hebt gegeven, waardoor je hersenen zintuiglijke details over volkomen verzonnen gebeurtenissen op een manier voorstellen die zo echt is, dat je echt gelooft dat je de realiteit hebt gezien.

Totdat je begrijpt hoe je bedrade neurologie vakkundig gemanipuleerd wordt door de nep-nieuwsmedia om valse propaganda en een valse realiteit te veroorzaken, kun je nooit echt vrij zijn.

https://www.real.video/5811888545001 


Bekijk ook deze video

De beste video die laat zien wie Trump is en waar hij voor staat