Trump ontmoet Putin; De globalist vrezen dat er vrede komt waar oorlog altijd hun winstgevende spel is geweest.

Staat de wereld op een kruispunt als de ontmoeting van deze twee wereldleiders zich eens een keer voor de verandering positief gaat uitpakken voor ons in plaats van het grootkapitaal, de elite, de Deep state?


Update 16 – 17 – 18 juli

Wat hebben de bestuurders van onze wereld voor resultaten laten zien de laatste eeuwen? Een opeenstapeling van oorlogen, conflicten, geschillen. De media laten ons in de waan dat de vorming van onder andere de EU een periode van vrede heeft opgeleverd in Europe terwijl er “ergens” anders in de wereld meer als 200 oorlogen, bezettingen, regime afzettingen etcetera plaatsvonden. Wat is “onze” vrede dan waard als we op de TV alle ellende over ons uitgestort krijgen?

En zijn wij niet medeschuldig aan deze bak ellende door maar al te vaak weg te kijken, als het ons pakje aan niet was, als onze droomwereld maar niet in gevaar zou komen?

Dat spelletje heeft een naam: “heers en verdeel”. En steeds weer trappen we er met beide voeten in. Zwart tegen wit, Links tegen rechts, Mannen tegen vrouwen en zo worden we steeds weer opnieuw tegen elkaar opgezet en vakkundig volgens het plan tegen elkaar uitgespeeld.

En pas op, want op dit moment staan de medio werkelijk bol van de negatieve berichten over beide wereldleiders Trump en Putin. De machtige oorlogsindustrie vrezen dat er een stap wordt gezet richting VREDE en dat mag en kan niet, daarmee verliest de Deep State zijn macht. Hun wapens zijn immers angst en onderdrukking.

Hoeveel trouwe volgers van de misleidende valse staats media hebben er al vernomen dat er een immens grote stapel van + 40.000 verzegelde aanklachten liggen te wachten in de VS? Huh, hoor ik veel mensen denken, waarom weet ik dat niet. Precies, ik heb er namelijk nog nooit ook maar een enkel woord over gehoord of gelezen in de MSM media.

Daarom is Trump de zaken op scherp aan het zetten bij de EU top. Trump tegenover de schlemielen, stakkers, sukkels, (en dronkaard) die deel uit maken van het Deep State marionetten korps, inclusief onze beroepsleugenaar Rutte.

Daarom heeft Trump aan Teresa May(day) in onbedekte termen verteld dat bij het uitstellen van de Brexit de UK niet hoeft de rekenen op welke handelsdeal  dan ook met de VS. 

De wereld staat op een kruispunt deze week. Hou de berichtgeving van “Q Anon” dan ook nauwlettend in de gaten.

Trump feliciteert Rusland met WK voetbal

De toon is al gezet voor een succesvolle ontmoeting


Trump heeft zijn volgelingen voorbereid op een stortvloed aan negatieve berichtgeving in de media in een reeks tweets waarin hij klaagde dat ongeacht wat hij in Helsinki bereikt, journalisten hem zullen mishagen omdat hij ‘niet goed genoeg’ is of voor ‘kowtowing naar Poetin’ [aanpassen en ombuigen].


Updates zullen er op deze pagina ongetwijfeld komen deze week


Dit is voor mij een van de belangrijkste redenen om andere leiders aan te stellen en te ondersteunen, hier lees je dus niet dit zou ik graag willen, nee dit MOET gaan gebeuren. Voor een groeiende wereldbevolking is eerlijke biologische voeding de allereerste levensbehoefte. Bovendien, voeding moet leven in een wereld van overvloed zijn. Bekijk hier de documentaire Groen Goud VPRO 

16-07-2018 Wat zeggen de internationale << Fake News >> Media vandaag, …


De inmenging van Rusland in de verkiezingen van 2016, zou een top agenda punt moeten zijn. De Democraten zouden om deze reden liever gezien hebben dat er totaal geen ontmoeting tussen Trump en Putin plaats zou vinden. Plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein kondigde vrijdag de aanklacht aan van 12 Russische inlichtingenofficieren die naar verluidt het Democratische Nationale Comité en andere Democratische groepen hadden gehackt.


Dit gegeven zullen de media weer uitgebreid gebruiken om Donald Trump te bashen [onderuit te halen] Maar de naam van Rod Rosenstein maakt in de alternatieve media al totaal geen indruk meer, hij staat zelf onder druk om een zaak tegen zichzelf aan de broek te krijgen en is eigenlijk al uitgerangeerd. Bovendien hebben de democraten nu ruim anderhalf jaar de tijd gehad om sluitend bewijs te tonen en het verhaal van Russische inmenging is nog steeds gebaseerd op drijfzand.


Trump zou wel eens een overeenkomst kunnen sluiten met Putin in Syrië, die erop gericht is Iraanse troepen te verwijderen van de grens met Israël in ruil voor het terugtrekken van Amerikaanse troepen. Maar het ergste scenario waar ze bang voor zijn, is dat Trump niets zegt over de kwestie en de mogelijkheid van het opheffen van sancties tegen Moskou oproept, iets dat de kritiek zou voeden van politieke tegenstanders die geloven dat hij te dicht bij Putin staat.

Trump heeft herhaaldelijk de deur geopend om de bewering van Rusland over de Krim te erkennen en herhaalde zelfs Moskou’s prangende opmerking dat het een rechtmatige claim op het gebied heeft omdat de meeste inwoners Russisch spreken en daar ook familiebanden hebben. Bovendien:


Er was geen “Krim Annexatie”, er was een referendum en de lokale bevolking stemde voor om deel uit te maken van Rusland.


De VS en haar Europese bondgenoten verhoogden hun militaire houding en oefeningen in Oost-Europa na de annexatie van de Krim. Maar nadat Trump eenzijdig was overeengekomen om gezamenlijke militaire oefeningen met Zuid-Korea te annuleren tijdens zijn top met Kim Jong Un van Noord-Korea, zijn bondgenoten bang dat hij hetzelfde doet met Putin.

Trump heeft gezegd dat een van zijn topprioriteiten voor de top wapenbeheersing is, een onderwerp dat een zeldzame kans zou kunnen bieden voor de VS en Rusland om een gemeenschappelijke basis te vinden.

Tijdens de G7 top zei Trump: “Rusland zou in deze vergadering moeten zijn”. Waarom hebben we een vergadering zonder Rusland bij deze samenkomst?”

Trump zijn intentie is om de betrekkingen met Rusland te verbeteren. Dat is vloeken tegen de Deep State en hun mainstream media-vrienden, waarvoor het demoniseren van Rusland en zijn president Vladimir Putin een obsessie is.


En wat was er voorspeld dat de Fake News Media zouden gaan vertellen: ” Trump zat in de zak van Putin”, en “Trump zijn optreden is hoogverraad”. Noteer maar eens de namen van de mensen die nu het hardste schreeuwen, velen zouden binnenkort wel eens geopenbaard kunnen worden via de mega stapel van 40.000 + verzegelde aanklachten die gaan leiden tot het mega proces van de eeuw.


17-07-2018: Nadat voormalig directeur van de CIA, John Brennan, eerder op de dag Trump’s optreden ‘niets minder dan verraderlijk’ noemde, bracht de voormalige FBI-directeur [reeds in opspraak] James Comey wat kan worden opgevat als een oproep tot actie tegen een zittende Amerikaanse president. Comey vraagt om een coup? “Patriotten moeten het gedrag van deze president verwerpen” Comey; “Dit was de dag dat een Amerikaanse president op vreemde bodem stond naast een moorddadige leugenaar en weigerde zijn eigen land te steunen,” voegt hij toe: “Patriotten moeten opstaan en het gedrag van deze president verwerpen.”


De MSMedia zullen zich in allerlei bochten moeten gaan wringen als de waarheid zich gaat openbaren voor de personen die nu nog een publiekelijk podium krijgen op Radio, TV en de kranten als de storm gaat los breken.


18-07-2018: Hoe ver kun je gaan met je waanzinnige beschuldigingen:

Democrats Call Russia Meddling “Act Of War”, Urge Cyber Attack On Moscow Banks In Retaliation

en …

Former Homeland Security & Counterterrorism Adviser to President Bush and CBS News Senior National Security Analyst Frances Townsend is one of those people – tweeting on Tuesday night: “Putin’s Attack on the U.S. Is Our Pearl Harbor. It was an Act of War and we should recognize it as such.”  {noot hoe ver kun je zinken]

en …

Comey: Anyone Voting Republican This Fall Is Un-American [noot hoor ik hier de desperate noodkreet van een verliezer?]

Paul Craig Roberts; “De Amerikaanse Democratische Partij is vastbesloten om de wereld naar de thermo-nucleaire oorlog te voeren in plaats van toe te geven dat Hillary Clinton de presidentsverkiezingen fair en square heeft verloren. De Democratische Partij was volledig gecorrumpeerd door het Clinton-regime en nu is het totaal krankzinnig. Leiders van de Democratische Partij, zoals Nancy Pelosi en Chuck Schumer, mijn voormalige co-auteur in de New York Times, hebben op een niet-democratische manier gereageerd op de eerste stap die president Trump heeft gezet om de extreem gevaarlijke spanningen met Rusland te verminderen. de regimes van Clinton, George W. Bush en Obama gecreëerd tussen de twee superkrachten.


WWG1WGA: het grootste communicatie-evenement in de geschiedenis


“Alleen kleine geheimen moeten worden beschermd. De grote worden geheim gehouden door de ongelovigheid van het publiek. ”
– Marshall McLuhan (HT @LionelMedia)

Een tijd als geen ander in de geschiedenis

De inzet kan niet hoger zijn

Ik heb eerder geschreven over het #QAnon-fenomeen. Mijn bewering is dat Q een militair-intelligentieteam is in de Trump-administratie (zelf onderdeel van een wereldwijd positieve “Alliantie”). Ze openen een backchannel met het publiek, voorbijgaand aan de gecompromitteerde massamedia, om de “anons” en “autisten” te bereiken die rondhangen op 8chan. Er zijn goede operationele redenen om voor dit exotische sociale mediaplatform te kiezen.

Een belangrijk doel van de #QAnon-operatie is het faciliteren van een publiek “Great Awakening”. Een van Q’s vroegste berichten zegt: “Dit wordt beschouwd als de grootste ‘binnen’ ‘goedgekeurde’ dump in de Amerikaanse geschiedenis ‘. Q levert een “zachte onthulling” van het eindspel van een “schaduwoorlog” die al jarenlang om ons heen woedt. De “druppels” leggen de huidige en vroegere misdaden en grootschalige complotten bloot van een transnationale negatieve “Deep State Cabal”.

Het is een zaak die groter is dan de politiek zelf, aangezien presidenten en overheidsdiensten van beide grote Amerikaanse partijen beschuldigd worden van diepgaande corruptie en oorlogsmisdaden. Dat geldt ook voor de leiding van vele vermeende bondgenoten, waaronder het Britse establishment. Zodra volledige openbaarmaking plaatsvindt, zal het vertrouwen van het westerse publiek in hun bestuurlijke instellingen ernstig worden geschokt. Q bereidt een klein deel van de bevolking voor op het delen van de last van het herstellen van vertrouwen in de rechtsstaat in een post-media tijdvak.


Zoals de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring beweert, wanneer er een dergelijke onrechtmatige stand van zaken is, “is het het recht van het volk om het te veranderen of af te schaffen, en om een ​​nieuwe regering in te stellen.” We bevinden ons precies in zo’n gebeurtenis , met wereldwijde gevolgen. De huidige Amerikaanse regering – een de facto militaire regering met een civiel fineer om paniek te voorkomen – is bezig met een volledige vervanging van een “mislukt en corrupt politiek establishment”. Het proces is patiënt- en gerechtelijk, om het risico op gewelddadige burgerconflicten te minimaliseren.


Zoals ik in november schreef, is het een tweede Amerikaanse revolutie, zo niet een wereldwijde ‘Onafhankelijkheidsoorlog’ vanuit een psychopathische criminele cultuur. Geen thriller of spionageroman komt ooit in de buurt van het verhaal dat zich ontvouwt. Je zou dit verhaal zeker niet als fictie aanbieden, omdat het te onwaarschijnlijk wordt geacht voor openbare verkoop! Ik ben zelf ook verbaasd over wat er aan het gebeuren is en merk dat ik onverwachte nieuwe bondgenoten maak, terwijl oude kennissen hun afstand zoeken.

“We kunnen alleen maar zeggen dat de mensheid een onbekend terrein betreedt.”
– Benjamin Fulford

Een vreemd moment terwijl we allemaal worstelen

Vele anderen hebben dezelfde stressvolle ervaring, aangezien familie- en vriendenrelaties worden belemmerd door fel tegengestelde overtuigingen. Hoe dan ook, er is iets episch aan de gang dat ons allemaal aangaat. Het zal de manier waarop we elkaar en de samenleving waarin we leven ingrijpend veranderen. Want het lijkt erop dat we hebben geleefd onder “zacht totalitarisme”, compleet met een schaduwregering en machtsstructuur, terwijl het ten onrechte aan ons wordt verkocht als vrijheid en democratie.

Als je weg wilt met het gebruik van winstbejag en massamoord, dan is het relatief eenvoudig als je (heimelijk) de massamedia controleert. Hoewel de rol van de media is om de macht te houden, is het in plaats daarvan een manier geworden voor degenen die de macht hebben om het publieke verhaal te beheersen – op een gecoördineerde manier. De massamedia produceren nu afleiding en bedrog, als agent van een slecht corrupte vestiging.

De oplossing van dit psychologisch abusieve systeem van sociale controle is waar Q in komt, met een perfect ontworpen dubbele binding. Hoe ga je decennia van manipulatie en leugens ongedaan maken door een klasse van media en beroemdheden die tot in de kern is gecompromitteerd? Je bouwt een alternatief kanaal om te communiceren met het publiek. Dan werk je met “vrijwillige propagandisten” met een goede reputatie (dat wil zeggen mensen zoals ik) om het te legitimeren en bekend te maken – waarbij de gevestigde rivaal van zijn macht wordt veroordeeld om het verhaal op te stellen.

MAGA is een opstand en revolutie [Make America Great Again]

Wat uw politieke overtuiging ook is, ik beschouw deze als onbetwistbare feiten op de grond:

De boodschap ‘Make America Great Again’ (#MAGA) heeft ervoor gezorgd dat Trump is verkozen tot president van de VS tegen de lange verwachtingen en een krachtige set plaatsbekleders. Vandaar dat de aantrekkingskracht van #MAGA breed wordt gehouden, en niet een klein “alt-recht” standpunt (waarbij opgemerkt wordt dat populariteit en betrouwbaarheid loodrechte zaken zijn). Ik heb bijvoorbeeld nog nooit gestemd voor een politieke partij van rechttoe rechtaan.

De verkiezingscampagne van Trump liep langs klassieke militaire psychosetechnieken, en de # MAGA-campagne werd waarschijnlijk georganiseerd door het Amerikaanse leger – die in openlijke opstand waren vanwege verraad door de regering-Obama en een bloedige coup wilden vermijden.

De Q-subcultuur is een centrale plank van de bredere # MAGA-beweging – een verlangen naar de rechtsstaat, vrijheid en constitutionele regering. Zonder Q’s “anon-leger” zou #MAGA veel van zijn kernondersteuning verliezen. Daarom heeft Q duidelijke sociale en politieke betekenis bij het bevorderen van het beleid en de acties van de Trump-administratie.

Er wordt uitgebreid bewijs aangeboden dat Q’s ‘kruimels’ rechtstreeks verbindt met de Trump-administratie – zie Qproofs.com (Twitter is betrapt op het actief censureren … een ander verhaal). Bijvoorbeeld, details van het DoJ Inspector General-rapport, zoals de precies 13 ongeoorloofde e-mailaccounts, werden 5 maanden van tevoren geadverteerd. De locatie en de aard van de Noord-Koreaanse top werden ook gemarkeerd voordat er publieke kennis bestond.

Het eigen politieke ‘merk’ van Trump is nu onlosmakelijk verbonden met de Q-beweging, omdat hij consequent een impliciete ‘bevestiging’ (en geen expliciete ontkenning) heeft aangeboden. Deze acts zijn in persoon – zoals mensen krachtig wijzen op rally’s die ‘Q’-shirts dragen – en online via Twitter.

Verder is het Amerikaanse leger ook betrokken, zoals de DoD, mariniers, etc. echo’s uitdrukkingen en emblemen. De krijgers van de enige supermacht stemmen zichtbaar overeen met de #MAGA-boodschap, omdat ze al tientallen jaren worden misbruikt in oneerbare overwinningen.

Q heeft een beperkte erkenning gekregen in de massamedia, en wordt consequent afgedaan als gekke rammen van getikte en gekken. Het meest opvallende voorbeeld is dat TIME Q kiest als een van de top 25 online influencers, maar de hele beweging in één adem verjaagt.

Ik heb meer dan 3 jaar in Kansas City gewoond en gewerkt; heb minstens 5 jaar van mijn leven in de VS doorgebracht; een broer die in Californië woont; en sliep een nacht in 30 Amerikaanse staten. Ik merk dat mijn Europese vrienden over het algemeen weinig begrip hebben van de Amerikaanse cultuur. Zelfs Amerikaanse exemplaren uit de kuststeden lijken geen contact te hebben met de core Amerikanen.

Omdat ik meer heb geleerd en het harde werk van fact-checking heb gedaan, zijn mijn eigen opvattingen veranderd. Ik zag Trump ooit als een miljardair met een luide mond, met een kleurrijke geschiedenis en de vermoedelijke minste van twee kwaden. Nu realiseer ik me dat ik hopeloos verkeerd was – in zijn voordeel. Ik ben daarom volledig van mening veranderd omdat er meer verifieerbare gegevensbronnen zijn binnengekomen (met Q slechts een van de vele).

Mijn observatie is dat veel sterke politieke opvattingen over Trump en MAGA worden geschraagd met weinig ervaringswerkelijkheid – uitsluitend gevormd door de bedrijfsmedia die alleen zijn eigen belangen dient. Als mijn stelling klopt, heeft de vijandigheid van de massamedia een zeer zelfdragend doel: voortdurend liegen en smaden, om zichzelf te beschermen tegen publieke verantwoording en pijnlijke gerechtigheid voor zijn institutionele criminaliteit.

“We have it all” beangstigt de “maffia media”

Gegeven hoe Q consequent en nauwkeurig grote en minder belangrijke wereldgebeurtenissen heeft voorspeld, zou het laatste punt hierboven je aandacht moeten trekken. De catch-22 waar de media voor staan ​​is dat Q hen beschuldigt van medeplichtigheid om verraad, opruiing, mensenhandel, wijdverbreide corruptie, valse vlagterrorisme, pedofilie, moord, orgaanroof en meer te verdoezelen. (Meest verontrustend – erger nog – maar dit is niet de tijd of plaats om daar naartoe te gaan.).

#FakeNews begint niet echt uit te leggen wat hier wordt gezegd: de reguliere media zijn een ‘maffia-medium’ geworden. Er is voldoende historisch bewijsmateriaal beschikbaar om deze bewering te ondersteunen, met name en beroemd de Project Mockingbird van de CIA. Q verwijst naar een aantal documenten van het Congres over hoe de CIA (een schurken staatje “deep state” intelligence agency) na de Tweede Wereldoorlog infiltreerde in de media.

Maar daar stopt het niet. Google, Twitter en Facebook – en impliciet de Silicon Valley-cultuur – worden allemaal door Q aangeduid als corrupt door inleiding en operatie. Q vertelt ons dat zodra de afschuwelijke realiteit bekend is, “sommige [media] platforms zullen instorten onder [het] gewicht van [hun] illegale activiteiten.”

Als Q inderdaad een militaire inlichtingenoperatie is – en voor mij is het bewijs overweldigend – heeft het team toegang tot alles wat de NSA ooit heeft verzameld (en dat van meer dan een dozijn andere Amerikaanse inlichtingendiensten). Q heeft tien keer gezegd: “we hebben het allemaal”. Ze weten precies wat er aan de hand is: de criminele surveillance staat is op zichzelf gericht. Als een verantwoordelijke burger, kan je dit met goed geweten negeren?

De perfecte dubbele binding

Als de massamedia zich bezighoudt met Q, en de Trump-administratie vraagt of Q legitiem is, dan zal op eigen verantwoordelijkheid absoluut bewijs van hun misdaden worden aangeboden.

Als de massamedia Q blijven negeren, zal de publieke verontwaardiging toenemen als ze door vereniging medeplichtig zijn aan verraders, dieven en moordenaars als die misdaden worden onthuld.


Hoe dan ook, de geloofwaardigheid en legitimiteit van de massamedia worden vernietigd – totdat ze schoon worden en / of “omkeren” om de pijnlijke waarheid te dienen.


Die tijd nadert snel. Q heeft zelfs een lijst aangeboden van gecompromitteerde journalisten die geconfronteerd worden met de gevangenis voor afpersing. De ‘deep state’ stuurt op 4 uur dagelijks stevige praatpalen naar hun media-items, met nauw gecoördineerde verhalen als resultaat. Criminelen die ankerposities innemen in het dagelijkse nieuws zullen nauwelijks een bron van objectieve verslaggeving zijn van diegenen die op zoek zijn naar transparantie en waarheid. Als je nog niet woedend bent, dan moet je dat misschien wel zijn!


Door dit allemaal hier te bespreken, plaats ik publiekelijk een grote gok en om een ​​goede reden. Als wat ik zeg iets is dat de werkelijkheid nadert, dan moeten we ons verenigen tegen dit kwaad en oude verdeeldheid opgeven. Het is niet conservatief versus liberaal, of links versus rechts, maar criminele psychopaten versus de rest van ons. Het militaire, uitvoerende en gerechtelijke systeem kan de samenleving niet veranderen en de uitkomst alleen legitimeren. De mensen moeten deelnemen, de waarheid en rechtvaardigheid eisen en hun toestemming geven voor het nieuwe regeringssysteem.


Ik voel me gedwongen om mijn (nogal isolerende) “autistische gave” te gebruiken om je precies te vertellen wat ik zie, hoe onplezierig je je ook voelt. Als u zich allemaal afmeldt, laten mijn klanten me in de steek en word ik nooit meer uitgenodigd om weer in het openbaar te spreken – dan is het maar zo! Mijn geweten is duidelijk, en dat is wat belangrijk voor me is. Als ik iets heb geleerd van kinds af aan in de cultus van Jehova’s Getuige, is het het fatale verlies van vrijheid dat je riskeert uit de gemoedsrust van de menigte; kritisch denken kan een schrijnend en eenzaam pad zijn.

“Vraag: Wat was je grootste teleurstelling? Antwoord: Leren dat zelfs intelligente mensen lafaards kunnen zijn en dat moed een veel zeldzamer attribuut is dan intelligentie.” – Julian Assange


Een “Grote Ontwaking” is nu aanstaande


Het goede nieuws is dat deze reis naar collectief bewustzijn al aan de gang is, met veel opstaande medereizigers. Zijn “call to memes” is de inscriptie van de bel op JFK’s boot – “Where We Go One We Go All” (WWG1WGA). Dit is een verlangen naar rechtschapen bedoelingen en collectieve eenheid en het overwinnen van gedeelde vijanden. Q herinnert ons regelmatig aan deze slogan – hoewel soms nutteloos vervallen in het snel wegebbende politiek politieke paradigma van Red vs Blue. Dit is begrijpelijk, gezien de kritische tussentijdse verkiezingen van november die voor ons liggen, maar we moeten verder kijken dan dat.

Het gevoel van onze eenheid – de broederschap en zusterschap van de hele mensheid – is de antithese van de ego-aanbidding van de psychopaat. Als zodanig is WWG1WGA de heilige erecode van liefhebbende mensen tegen de slechte morele doctrine van “Do What Thou Wilt”. Wat het biedt – mogelijk voor de eerste keer ooit – is het vooruitzicht van het verslaan van die belangen die het lijden van oorlog, slavernij en armoede willens en wetens hebben bezield. Want er is geen grotere prijs dan een einde te maken aan het geraas van oorlog, en dit is de reden waarom de qualifier “in de geschiedenis” geen overdrijving is. De plotselinge vooruitgang met Noord-Korea is daar een voorbeeld van omdat het geen lege retoriek is.

Zoals Washington, Roosevelt, Eisenhower en JFK ons zelf hebben verteld, hebben geheime genootschappen en duistere macht – die zich aan deze onjuistheid houden en conflict en tirannie bestendigen – al heel lang de macht over ons gehad. Mijn geboorteland is een doorweekte Europese archipel, en geen Amerika. Toch is deze strijd voor onafhankelijkheid en vrijheid overal hetzelfde en overstijgt ze de nationale grenzen. Mijn loyaliteit is voor alle goede burgers van deze planeet, niet voor parasitaire monarchen of energieke egomaniacs.


Death of the Deep State en zijn Mafia Media


Q heeft zich er hard voor gemaakt dat juli de maand is waarin de waarheid openbaar wordt gemaakt, met een resolutie in november. Als deze beloften worden nagekomen, hoeven we niet lang te wachten tot de lichten van openbaarmaking zijn ingeschakeld. De duisternis zal zijn greep van angst voor ons verliezen, als we ontwaken uit onze geïnduceerde narcose.

Dit betekent dat de komende paar weken en maanden beloften zijn van ongekende openbaring en mondiale opstand. Als er een recente historische parallel is, denk dan aan de verrassing en snelle val van het Sovjet-imperium, maar op een wereldwijde schaal, en zonder de rampzalige neerslag. Traumatisch – misschien, maar lastig – nadrukkelijk niet.

De “maffia media” is het laatste bastion van dit “Deep State” netwerk voor georganiseerde criminaliteit dat langzaamaan is geïnfiltreerd en vele kritieke instellingen heeft gekaapt. De dagen zijn geteld en de instorting zal waarschijnlijk snel en schokkend zijn voor degenen die zich niet bewust zijn van wat zich ontvouwt. Want waar we allemaal naartoe gaan – ze komen niet langer met ons mee.

Goede flow en WWG1WGA!

“Wat vrezen ze het meest? Openbaarheid en ontwaking. ”
– Q


P.S. Voor al diegene die nog nooit dotcom.radio gevolgd hebben hier nog wat belangrijke zaken die gaande zijn: Notable Human Trafficking Arrests actuele stand 9264 personen | Zo eenzelfde lijst wordt er in het openbaar bijgehouden van CEO’s directeuren van grote bedrijven die om nog niet openbaar gemaakte redenen ontslag hebben genomen of ontslag kregen of gearresteerd werden. Deze lijst staat op 27-04 al op 2076 personen, nu op 16-07-2018 al op 3558 personen