dotcom.radio aflevering 112 van 22-07-2018

Save as PDF 

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 112 In rats, perinatal exposure to phthalates impairs brain structure and function  – How Infection Causes Diabetes – Genetically modified children – Mania patients more likely to have eaten nitrate-cured meats – Effect of radio frequency electromagnetic fields (RF-EMFS) from mobile phones on nickel release from orthodontic brackets – Kwart meer betalingen van medische industrie aan dokters – The beam of light that heals bed sores and ulcers  – Pregnant women who heat up food in plastic containers and wear perfume may be inflicting long-term damage on their unborn child’s brain development. – Potential DNA Damage from CRISPR Seriously Underestimated – Video – Benefits of Brewers Yeast for Diabetes – Omega 3 fatty acids could prevent spread of cancer – The brain may clean out Alzheimer’s plaques during sleep – Low magnesium levels make vitamin D ineffective  – Sulforaphane clears Amyloid-beta and Tau in a mouse model of Alzheimer’s Disease – Israeli study finds positive emotions may shrink cancer tumors – Anna Kruyswijk vertelt wat te doen is aan de te traag werkende schildklier bijdrage Mike en Henk [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo

In rats, perinatal exposure to phthalates impairs brain structure and function 

How Infection Causes Diabetes

Genetically modified children

Mania patients more likely to have eaten nitrate-cured meats

Effect of radio frequency electromagnetic fields (RF-EMFS) from mobile phones on nickel release from orthodontic brackets

Kwart meer betalingen van medische industrie aan dokters

The beam of light that heals bed sores and ulcers 

Pregnant women who heat up food in plastic containers and wear perfume may be inflicting long-term damage on their unborn child’s brain development.

Potential DNA Damage from CRISPR Seriously Underestimated

Video – Benefits of Brewers Yeast for Diabetes

Omega 3 fatty acids could prevent spread of cancer

The brain may clean out Alzheimer’s plaques during sleep

Low magnesium levels make vitamin D ineffective 

Sulforaphane clears Amyloid-beta and Tau in a mouse model of Alzheimer’s Disease

Israeli study finds positive emotions may shrink cancer tumors

Anna Kruyswijk vertelt wat te doen is aan de te traag werkende schildklier

Geen vragen / bijdragen


Italiaanse bisschop is bereid om “alle kerken tot moskeeën te maken”


Donald Trump tegen Theresa May: ”Niet onderhandelen met de EU, klaag ze aan!”


Londen’s islamitische burgemeester verbiedt pro-Trump demonstratie bij Amerikaanse ambassade


Tijdens de persconferentie, staand naast Donald Trump, vertelt Poetin hoe een Joodse zakenbankier van in Rusland geroofd geld 400 miljoen dollar heeft gedoneerd aan de campagne van Hillary Clinton. De maffia Media zwijgen als het graf


BNR Radio Trump meer vertrouwen in Putin dan in de eigen inlichtingendienst?


Obama in prison


Hongarije stapt uit migratie-akkoord Verenigde NatiesHumor:  Al het brood is het tragische verhaal van al dat graan dat geen bier mocht worden


Trump bekritiseerde tijdens zijn bezoek aan Groot-Brittannië openlijk de brexitstrategie van de Britse premier Theresa May. Zij vertelde zondag aan de BBC dat Trump haar de suggestie heeft gedaan dat “de Britten beter de EU kunnen aanklagen dan om te onderhandelen over een Brexit” Ze legde verder niet uit wat Trump precies met deze opmerking bedoelde.


Trump ontmoet Putin; De globalist vrezen dat er vrede komt waar oorlog altijd hun winstgevende spel is geweest.


De andere mogelijkheden van betrokkenheid nu het referendum begraven is [TPO]
1. Internetconsultatie bestaat sinds 2009 en vrijwel niemand heeft er ooit van gehoord
2. Burgerinitiatief 40.000 handtekeningen ophalen om iets op de 2de kamer agenda te zetten [bestaat sinds 2006]
3. Burgerfora voor politiek geïnteresseerde hoger opgeleide mensen die de impressie geven van inspraak

De roep om referenda zal de komende jaren dus zeker niet verstommen. Alternatieven zijn er niet.


Augmented Reality maakt dat je met een app extra informatie te verwerven is als je de telefoon op een product richt. Even hard op denken wat als wij als consumenten bij elk product de  stoplicht methode zouden kunnen toepassen Roor een onveilig product etc … Waar wij met zijn allen de data base kunnen vullen waar Monsanto en consorten weigeren om eerlijke labeling te verstrekken?


Zonnebrandcreme Op 3 juli ondertekende de gouverneur van de Amerikaanse staat Hawaii een wet die zonnebrandcrèmes met chemicaliën die de koraalriffen schaden verbiedt. Daarmee wist hij internationaal de aandacht te trekken. Diverse andere toeristische bestemmingen overwegen een zelfde soort wetgeving. Bonaire verbood bijvoorbeeld ook alle chemische zonnebrandlotions en er zijn inmiddels lobby’s voor een dergelijk verbod in de Amerikaanse staten Californië, Colorado, Florida en de Maagdeneilanden.


AI [kunstmatige intelligentie] en de toekomst van medische behandeling. Er is geen vervaldatum op de waarheid 
Worden de leugens al voorgeprogrammeerd en … wordt de eventueel nadenkende of ontwakende arts de wind uit de zeilen genomen?


Alle berichten bij elkaar geteld met als hoofd onderwerp “Q Anon” zijn al meer als 13.000 keer gelezen uitgezonderd dotcom.radio want dat komt er nog bij. Mike zijn laatste Q anon artikel heb ik Q anon voor beginners genoemd.