dotcom.radio aflevering 111 van 15-07-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 —  

Deze week in aflevering 111 E-cigarette flavorings may damage blood vessels and heart – Een verstoord dag-nachtritme zorgt ervoor dat onze spieren insuline niet goed kunnen verwerken – Afbraak en uitscheiding van B6 – Curry powder could fight cancer by slowing the growth of tumours  – Hope for menopausal women – Scientists find how to banish hot flashes – Single injection could cure both obesity AND type 2 diabetes without any side effects, study finds – Is the U.S. Doing Nestlé’s Dirty Work Against Breastfeeding at the UN? – Rats fed GM stacked-trait maize developed leaky stomachs  – From corn to flake – Health-promoting phenolic acids lost during food processing  – Shell Trading Rotterdam, BP Oil International en Chevron leveren giftige olie aan Afrika – Is it time to legislate Man-Made Vitreous Fibre (MMVF), mineral wool – Artsen worden bijgeschoold door reclamebureaus – Gender-bending chemical may cause inflammatory bowel disease  – Non-nutritive sweeteners possess a bacteriostatic effect and alter gut microbiota in mice – RIVM: Kindervaccinaties kunnen hersenvliesontsteking veroorzaken – Lentils significantly reduce blood glucose levels, study reveals – Gifproducent Syngenta las ‘ter goedkeuring’ mee met Wagenings onderzoek – Milde slaapproblemen en bloeddrukverhoging bij vrouwen — verder het wereld nieuws met Mike en Henk [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo

E-cigarette flavorings may damage blood vessels and heart

Een verstoord dag-nachtritme zorgt ervoor dat onze spieren insuline niet goed kunnen verwerken

Afbraak en uitscheiding van B6

Curry powder could fight cancer by slowing the growth of tumours 

Hope for menopausal women – Scientists find how to banish hot flashes 

Single injection could cure both obesity AND type 2 diabetes without any side effects, study finds 

Is the U.S. Doing Nestlé’s Dirty Work Against Breastfeeding at the UN?

Rats fed GM stacked-trait maize developed leaky stomachs 

From corn to flake – Health-promoting phenolic acids lost during food processing 

Shell Trading Rotterdam, BP Oil International en Chevron leveren giftige olie aan Afrika

Is it time to legislate Man-Made Vitreous Fibre (MMVF), mineral wool | meer info |

Artsen worden bijgeschoold door reclamebureaus

Gender-bending chemical may cause inflammatory bowel disease 

Non-nutritive sweeteners possess a bacteriostatic effect and alter gut microbiota in mice

RIVM: Kindervaccinaties kunnen hersenvliesontsteking veroorzaken

Lentils significantly reduce blood glucose levels, study reveals

Gifproducent Syngenta las ‘ter goedkeuring’ mee met Wagenings onderzoek

Milde slaapproblemen en bloeddrukverhoging bij vrouwen

Geen bijdragen / vragen

Beroeps leugenaar Mark Rutte over de rug problemen van  Juncker


Warning: Facebook Has Gone Full Purge. They’re Deleting Alternative Media Pages En Masse!


Nigel Farage: ik kom in maart terug als UKIP-leider als de Britse regering de Brexit niet veiligstelt


Ik zie steeds meer ‘onderzoek’ dat zich tegen alcohol keert. Sluipende Sharia?`


You has taken the You out of the Tube — YouTube to save the media | Real media van start deze maand


Komt Trump het Navo geld terug halen


De ontmoeting van Trump met Putin


Volgens recente statistieken heeft de regering Kurz in de eerste helft van dit jaar 6.096 migranten uitgewezen. | Zijn er ook cijfers van de andere EU landen?


Dinsdag waarschuwde de Italiaanse minister van Europese Zaken, de euroscepticus Paolo Savona, de senatoren dat Italië voorbereid moet zijn op het verlaten van de euro, en dat het misschien niet eens de keuze van Italië is.


In de jaren-70 was Zweden het op drie na rijkste land van de wereld, de werkloosheid bedroeg praktisch nul. Het was gemakkelijk voor de Zweden om royaal te zijn en in grote stijl migranten uit de Derde Wereld op te nemen. Maar wat is er van dit onomkeerbare sociale experiment, dat nog nooit eerder door een rijk land werd uitgeprobeerd, terechtgekomen? De feiten zijn zo schrikbarend, dat men probeert ze geheim te houden.


Mijn website is 5% van de dag onbereikbaar (alert functie = 22.8 uur per dag bereikbaar)  Op 12-07 was de website 5 uur uit de lucht. Mijn provider schreef: We werken hard om het op te lossen. De oorzaak is dat er vermoedelijk hackers actief waren die heel veel data verwerkten. [noot: vermoedelijk want het kan ook censuur zijn van de site. DeQ Anon berichten worden worden nogal veel gelezen en sommigen staan al in mijn top 10 meest gelezen berichten.


Onze vakantie op Kaapverdië: Verlaten terras tuinen en het schuur restaurant


Vergeet de sleepwet. Het grootschalig koppelen van gegevens kan beginnen
[Vrijspreker] De grootschalige koppeling van gegevensverzamelingen. Big brother on steroïden.

Wie vernietigt Engeland en West-Europa?
De EU wil één continent, geen afzonderlijke landen – en de manier om dat te bereiken is door een enorme stroom migranten te creëren. Vernietig tradities en culturen die landen definiëren. Accepteer terrorisme in dit proces als ‘onvermijdelijk’. Praat of schrijf niet over de werkelijke gevolgen van immigratie. Dat zou ‘hate speech’ zijn. Houd de ogen en de mond dicht en marcheer rechtdoor naar een toekomst van een Europees continent dat van bovenaf wordt geregeerd door de EU.


FDA quietly bans powerful life-saving intravenous Vitamin C


ANH Alliance for Natural Health:  The Trump administration has just proposed moving food regulation from the Food and Drug Administration and turning it over to the Department of Agriculture. The FDA would then become The Federal Drug Administration.

Hearing this news, we cheered. Dietary supplements under federal law are considered food, so this had to mean that both food and supplements would move to the Ag Department. But, alas not. Under the proposal, supplements would remain in the new Federal Drug Administration.


Australian anti-vaxxers provide new model for the world [korten en inhouden van uitkeringen] Jon Rappoport


De internationale media weten het nu ook: Mark Rutte is corrupt, net als de hele top van de VVD en daarmee ook de rest?