Geven de media en onze scholing wel het ware gezicht weer van onze geschiedenis?

Hoeveel mensen denken niet dat de concentratiekampen een Duitse “uitvinding” zijn. Helaas waren ze daar in Rusland al eerder op zeer grote schaal mee bezig en de bewijzen stapelen zich op dat het technisch helemaal niet mogelijk was om 6 miljoen mensen te vergassen. Er werden bovendien helemaal geen sporen gevonden van gas in het gesteente bij lab testen en de gevangenen die er zaten getuigden ook niet van het bestaan van deze gaskamers. En al die films en de (Joodse) getuigen? Ga er maar eens voor zitten hoe de geschiedenis vervalst is / werd / en wat er nog steeds gaande is aan fake news. Onvoorstelbaar wat je in deze videoserie te zien krijgt aan misdaden tegen de mensheid. ONTSTELTENIS dat mensen zo in en in slecht kunnen zijn.


Veel geleerd in de eerste 9 van 13 delen, hoe liepen de lijntjes en wie zaten er in de deep state. Hitler heeft dus vele malen gepoogd vrede te stichten en is de tweede wereldoorlog ook niet begonnen. He, … ja een openbaring en … het plan om de EU te overstromen met vluchtelingen om zo hele landenstaten te destabiliseren stamt ook al uit wereldoorlog twee. HERSCHRIJF DE GESCHIEDENISBOEKEN !!

Een waarheid die je moet weten om de komende tijd << ingaande deze maand juli 2018 >>, het nieuws te kunnen volgen. Inzien wat het belang is van de vervolging van dit gespuis << de deep state >> , dit uitschot van de aarde. Binnenkort zal dit allemaal het gesprek van de dag zijn als er mensen gearresteerd gaan worden waarvan jij wellicht denkt; “Nee dat kan toch niet waar zijn dat die ook … ?”


“Oh yes, I am of the opinion, too, that war is a very bad thing. I do not want war. My tribe does not want war. But,’ he added, unconsciously echoing the shibboleth common to all mankind, ‘how can we live at peace with our neighbours when they want war and are always making war?”


  •  Ernest Gordon

Europa – The Last Battle [DEEL 1 van 13]


Het communisme werd niet door de massa gecreëerd om de bankiers omver te werpen, het communisme werd gecreëerd door de bankiers om de massa’s ten val te brengen en tot slaaf te maken.

“Je moet het begrijpen. De leidende bolsjewieken die Rusland overnamen waren geen Russen. Ze haatten Russen. Ze haatten christenen. Gedreven door etnische haat hebben ze miljoenen Russen gemarteld en afgeslacht zonder een greintje menselijk wroeging. De Oktoberrevolutie was niet wat je in Amerika de ‘Russische Revolutie’ noemt. Het was een invasie en verovering van het Russische volk. Meer van mijn landgenoten leden gruwelijke misdaden aan hun met bloed bevlekte handen dan enig volk of natie ooit geleden in de totaliteit van de menselijke geschiedenis. Het kan niet worden onderschat. Het bolsjewisme was de grootste menselijke slachting aller tijden. Het feit dat het grootste deel van de wereld deze realiteit niet kent, bewijst dat de mondiale media zelf in handen zijn van de daders. “We kunnen niet stellen dat alle Joden bolsjewieken zijn. Maar: zonder Joden zou er geen bolsjewisme zijn geweest. Voor een Jood is niets meer beledigend dan de waarheid. De bloedgekmakde joodse terroristen vermoordden van 1918 tot 1957 zesenzestig miljoen in Rusland. ‘

Aleksandr Solzjenitsyn (1918-2008), Nobelprijswinnend schrijver, historicus en slachtoffer van het joodse bolsjewisme.

Q Anon …. heeft de leugenaars de oorlog verklaard. Deze leugens gaan een voor een het daglicht zien. Voor diegene waar dit allemaal nieuw is gaat de wereld op zijn kop staan. Voor al die onderzoekers die zich hier al jaren in verdiepen gaat de gerechtigheid zich openbaren. De hoop op een betere toekomst.De zelfde video serie op BitChute mocht je in Frankrijk wonen zonder VPN en Rumble is gecensureerd