De dag van … Medisch gevangenschap, kudde immuniteit, de totale ontwaking in juli ? en, het wordt een “hete” zomer!

De dag van is steeds weer een serie berichten die om aandacht vragen maar met een korte uitleg voldoende onder de aandacht gebracht kunnen worden. Wat vertelt de term medisch gevangenschap aan je? — Kudde immuniteit, opnieuw een – ik wil geld verdienen – fabeltje. Waar zijn de onderzoeken die dat — zouden kunnen — onderbouwen? — Waar zijn trouwens de onderzoeken, je weet wel de dubbelblind onderzoeken, die überhaupt kunnen aantonen dat vaccinaties werken, ik bedoel elk vaccin? — Wordt de maand juli de maand van de wereldwijde totale ontwaking? — Donald Trump ook in de aanval tegen medische wanpraktijken. — Nederlandse Media worden geconfronteerd met leugens. Het wordt een hete zomer!!


Dezelfde liberale media beweren dat immigrantenkinderen die in “kooien” worden vastgehouden niets zeggen wanneer Amerikaanse kinderen chemisch worden gevangen genomen VEROORZAAKT door psychiatrische medicijnen.


De massamedia gaan opnieuw uit hun dak op het feit dat immigranten illegaal ons land binnenkomen (VS) en gevangen worden gezet in detentiecentra terwijl ze wachten op deportatie.

Sommige bronnen, kauwend op weer een andere gelegenheid om president Trump te bashen, beschrijven deze faciliteiten opzettelijk in de ergste gevangenis achtige termen, met gebruik van woorden als “kooien” om de verschillende omstandigheden te beschrijven waar mannen, vrouwen en kinderen aan de grens worden vastgehouden.

Dezelfde media negeren nog steeds schaamteloos de massale vergiftiging van kinderen waar met psychiatrische medicijnen elke dag  hun hersenen vernietigt worden.


Kudde-immuniteit? Een oneerlijke marketing-gimmick


Als een land en een samenleving zijn we nooit in de buurt geweest van “kudde immuniteit” door vaccinatie, maar waar zijn alle epidemieën? Dat houdt vaccin producenten er niet van om immuniteit van de kudde te gebruiken als een wapen om ouders te schaden en bang te maken. Waarom laten we ‘mythologie toe om de wetenschap te overtroeven’? Een heel uitgebreid artikel ondersteund met vele boek publicaties.


Wordt de maand juli de maand van de TOTALE ONTWAKING ?


Mike Donkers [dotcomradio] Ik voorspel dat we voor de poorten van de groene hel worden weggesleept. Komende maand zal zeer bepalend zijn voor het wereldtoneel. Er zullen massale arrestaties plaatsvinden van hooggeplaatste figuren. Aanvankelijk zal dit uitsluitend in Amerika plaatsvinden, maar naarmate steeds meer landen en steeds meer bevolkingen zien wat daar gebeurt zullen ze op eigen bodem hetzelfde eisen.

Dit wordt het einde van Rutte, Pechtold, Ollongren en al die andere oligarchen die ons nu al veel te lang in gijzeling houden. In hun plaats zullen populisten komen die volledige rekenschap zullen moeten afleggen aan ons, het volk. De overheid werkt voor ONS, wij niet voor hen! De meerderheid van ons land wil helemaal niet dit soort ‘groene energie’ door de strot geduwd krijgen en we willen al helemaal niet dat onze democratie en onze normen en waarden worden uitgehold met allerlei cryptotyrannieke maatregelen.

Dit valt niet meer te stoppen. Amerika was altijd al het voorbeeldland, een lichtbaken tegenover de Europese duisternis die met de koningshuizen en het Vaticaan is ingezet. Daarom mocht het Amerikaanse zelfbeschikkingsexperiment ook niet slagen. En het was ze bijna nog gelukt ook! 8 jaar Hillary was de nagel in de doodskist geweest van de Amerikaanse Republiek.

Maar het spel is gespeeld en zij hebben verloren. Wij gaan niet van het gas af, zij gaan aan het gas! Juli 2018 wordt een beslissende maand in de wereldgeschiedenis. Zet je schrap voor wat er komen gaat en vang iedereen om je heen op die zijn/haar wereldbeeld volledig op zijn kop ziet gaan!


BOOM! Het DOJ [het departement van justitie in Amerika] van Trump klaagt 76 artsen, 23 apothekers en 19 verpleegsters aan die miljarden in medische fraude bijeen harken om giftige medicijnen valselijk te promoten.


Natural News: President Trump droogt het ‘medische moeras’ uit. Het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem wordt geplaagd door ongebreidelde fraude, misbruik en woekerpraktijken door oneerlijke artsen en apothekers. In zijn poging om de ongebreidelde fraude te bestrijden, heeft de DOJ ongekend hard optreden tegen medische fraude aangekondigd, waarbij meer dan 600 mensen worden beschuldigd van criminele activiteiten die medische fraude van meer dan 2 miljard dollar met zich meebrachten.


De media in Nederland krijgen een veeg uit de pan als, …. dikke leugenaars.


[Mike Donkers / factsforum] Het interview van Eelco Bosch van Rosenthal (Nieuwsuur) met Steve Bannon. Ik heb al vaker geschreven dat Bannon gewoon Trumps man in Europa is en dat zijn taak is om populistische bondgenoten hier in het zadel te helpen, met de Italiaanse coalitie als grootste succes tot nu toe. Het feit dat Trump en Bannon zogenaamd ruzie hebben gekregen is alleen maar theater op de voorgrond, op de achtergrond heeft Bannon gewoon een nieuwe taak gekregen. Behalve dat hij die rat van een EBVR genadeloos de oren wast in bovenstaand filmpje, let vooral op zijn voorspelling voor aankomende zomer (tussen 14:40 en 15:00): hij is op de hoogte van The Great Awakening en hint hiernaar op de Nederlandse TV en die sukkel van een EBVR heeft het totaal niet in de gaten!