dotcom.radio aflevering 110 van 01-07-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 110: Autistic People Do Want to Socialize – Aluminum Toxicity – DETOXIFY – Remission of pre-diabetes to normal glucose tolerance in obese adults – The Effects of Cell Phones and Bluetooth on Nerve Function – MRI scans may release toxic mercury from dental fillings  – Whitewash – The story of a weed killer, cancer, and the corruption of science.” – Into the center of the virulent controversy about the safety of vaccines – Selenium supplementation lowers insulin resistance and markers of cardio-metabolic risk in patients with congestive heart failure – Carrying extra fat around your waistline cuts your vitamin D levels – Cabin crew have a higher risk of ALL cancers, Harvard study finds  – Chemicals in non-stick pans get into drinking water and may cause cancer, report warns – Sommige vaccins maken virussen gevaarlijker – Bee propolis found to be effective at slowing the spread of colon cancer, study finds – Hoe chronische stress je leven verkort – NAC, glutathion en autisme – Rhubarb shows promise for treating chronic liver disease  — Reacties luisteraars — Oostenrijk ook de grenzen bewaken – Rutte EU carriers – Gaat het Q spel beginnen in juli – EU “machtsblok” — video the last battle [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo


[Dotcomnieuws] Some parents reject the current vaccine schedule. This video includes a selective review of issues and studies that may contribute to parental concerns. The “vaccine court” and the Omnibus Autism Proceeding are discussed. The accusations against Dr. Andrew Wakefield and the lack of evidence he commited fraud are reviewed.  Noot mijn antwoord is kennis van zaken verwerven zie de video Lethal Injection the story of vaccination.


Schumann energie nog nooit zo hoog gezien als afgelopen Dinsdag


Autistic People Do Want to Socialize, They May Just Show It Differently

Aluminum Toxicity – DETOXIFY | meer info |

Remission of pre-diabetes to normal glucose tolerance in obese adults with high protein versus high carbohydrate diet

The Effects of Cell Phones and Bluetooth on Nerve Function

MRI scans may release toxic mercury from dental fillings 

Whitewash – The story of a weed killer, cancer, and the corruption of science.

Into the center of the virulent controversy about the safety of vaccines

Selenium supplementation lowers insulin resistance and markers of cardio-metabolic risk in patients with congestive heart failure

Carrying extra fat around your waistline cuts your vitamin D levels

Cabin crew have a higher risk of ALL cancers, Harvard study finds 

Chemicals in non-stick pans get into drinking water and may cause cancer, report warns 

Sommige vaccins maken virussen gevaarlijker

Bee propolis found to be effective at slowing the spread of colon cancer, study finds 

Hoe chronische stress je leven verkort

NAC, glutathion en autisme | meer info |

Rhubarb shows promise for treating chronic liver disease 


[Reactie luisteraar Vit.D]  Dit schrijven is niet bedoeld om geplaatst te gaan worden bij een volgende podcast of zo, maar is er enkel om eventuele onduidelijkheid weg te nemen en mijn intentie hierover iets helderder te maken. Ik hoop dat het hierbij gelukt is.


[Gea] Normaal gesproken komt D3 uit dierlijke bron, maar er wordt beweert dat korstmos dit ook bevat. Heeft Ron hier toevallig van gehoord?
Onze exclusieve veganistische vitamine D3 (cholecalciferol) is afkomstig van een speciale, biologische en plantaardige bron, namelijk: korstmos.


[Gea] Ron benoemde deze uitzending het probleem van floaters. Heeft Ron hier nog andere tips voor? Naast het beperken van computer en telefoonschermen met name in de avond (en door de installatie van apps zoals F.lux etc.)?

Het Amerikaans Hooggerechtshof heeft Donald Trump een van zijn grootste overwinning als president bezorgd door diens omstreden inreiswet goed te keuren. De wet verbiedt mensen uit een aantal overwegend islamitische landen de VS binnen te komen.


Top video over Q en de criminele krachten in de overheden en bedrijfsleven.


Oostenrijk: ‘Staat die grenzen niet meer effectief kan bewaken verliest zijn geloofwaardigheid’.


Thierry Baudet  bij Business Class: Rutte bezig met EU carrière in plaats van Nederlands belang


17 staten gaan Trump aanklagen wegens scheiden van vluchtelingkinderen van vluchtelingouders. Hadden ze er geen ander anatal van kunnen maken? “Q”


TiBo: Advertentie Stop Trump hiring immidiatly … Trollen gezocht


Gaat het spel beginnen in juli

Top Ten Countries with the Most Exports in 2017 ($B) Bron Zere Hedge

1. China: $2,263B

2. United States: $1,547B

3. Germany: $1,448B

4. Japan: $698B

5. Netherlands: $652B

6. South Korea: $574B

7. Hong Kong: $550B

8. France: $535B

9. Italy: $506B

10. United Kingdom: $445B

Vraag: Hoe blijven die verhoudingen als de Deep State zijn macht verliest? Want … de EU opgericht in 1958 heeft grofweg 500 miljoen inwoners.

India en Pakistan zijn toegetreden tot de Shanghai Cooperation Organization. De 17-jarige alliantie sinds de oprichting op 15 juni 2001 heeft zich stilletjes gevestigd als de belangrijkste alliantie en groepering van landen in heel Eurazië. Nu is het uitgebreid van zes landen naar acht, en de twee nieuwe leden zijn de machten van Zuid-Azië, India, met een bevolking van 1,324 miljard en Pakistan, met 193,2 miljoen mensen. Met andere woorden, de gecombineerde populatie van de SCO-krachten zijn al ruim 1,5 miljard mensen en is in één keer vrijwel verdubbeld. Rusland maakt deel uit van deze alliantie, hoeveel indruk maken dan de westerse handelsbeperkingen op de economie als deel van de SCO ???


Gaat Italië het breekijzer worden in de EU met de vluchtelingencrisis?


Het Schokkend gebrek aan MEISJES onder immigrantenvluchtelingen onthult de gruwelijke waarheid: ze worden verkracht, vermoord, gekidnapt en verhandeld VOORDAT ze onze grens bereiken. NaturalNews


The Wall Street Journal heeft zojuist een beoordeling gepubliceerd van de Global Warming Forecasts van de afgelopen 30 jaar. Ze zijn zelfs niet in de buurt gekomen van de scenario’s die ze in 1988 naar voren brachten …


Video serie the last battle YouTube