De dag van … foute slachthuizen, biologische boeren, Hillary Clinton eMail schandaal, mensen smokkel, Facebook Censuur en wereldhandel.

Weer een dagje met verzamelde nieuwsberichten.  Een actie van wakker dier over slachthuizen. — Waarom kiezen sommige boeren voor biologische voeding? Zou dat iets met de gezondheid van de boer zelf te maken kunnen hebben? — Hillary Clinton eMail schandaal — Hoe zit het met jonge immigrant kinderen aan de andere kant van de grens, waar bendes en mensenhandelaars op de loer liggen? — Facebook verbiedt Alzheimer en Dementie preventie-video’s — The world transformed and nobody in the West noticed. — Global warming sinds 1988 …


Geen genade voor foute slachthuizen


Dieren levend villen of in gloeiend heet water laten verdrinken. Daar kom je als slachterij mee weg met een boete. Dit blijkt uit een recente rapportage van RTL Nieuws.

Geen boete, maar stilleggen

Een bekeuring achteraf… Dat is niet genoeg. Er is direct actie nodig! De slacht moet onmiddellijk worden stilgelegd als een dier levend gevild, gekookt of aangesneden wordt. Gebeurt het nog een keer? Dan moet het slachthuis dicht. Geen je eigen mening en laat je horen, … 


Boeren schakelden over op biologisch nadat pesticiden hen of hun gezin ziek hadden gemaakt


Sommige boeren gaan over op biologische productie om premieprijzen te verdienen voor biologische gewassen. Anderen schakelen over om hun boerderijen duurzamer te maken. Maar voor sommige boeren is de overgang naar biologisch een noodzaak om hun gezondheid te redden – en zelfs hun leven.

Blaine Schmaltz, die een boerderijen heeft in Rugby, North Dakota, is een goed voorbeeld. Op een dag in september 1993 sproeide Schmaltz een herbicide op zijn veld. Hij stopte om het niveau in de tank te controleren. Toen hij naar binnen keek, begon hij zich kreupel te voelen en viel hij flauw. Hij werd enkele maanden in het ziekenhuis opgenomen met astma, spierpijn en slapeloosheid. Een arts stelde vast dat hij ‘beroepsastma’ had.

“De dokter zei me om de landbouw te verlaten,” zei Schmaltz. “Hij zei,” als je dat niet doet, zal je waarschijnlijk geen 10 jaar meer leven. ” read on 


Alarmerende beschuldiging aan het adres van Hillary Clinton.


Hillary heeft nooit een e-mailadres van het ministerie van Buitenlandse Zaken gehad; alle e-mails werden naar haar verzonden op haar privé onbeveiligde e-mail.

Veel mensen zijn ertoe gebracht te geloven dat Hillary twee afzonderlijke e-mailaccounts had. Een daarvan was een traditioneel, veilig adres van de afdeling Buitenlandse Zaken, waar zij de meeste van haar geheime informatie ontving; de andere was haar persoonlijke, slordig gerunde, wijd open, onbeveiligde e-mail, waar ze wat gerubriceerde informatie ontving. Maar wacht.

Paul Sperry (NY Post) heeft het explosieve verhaal. Of liever gezegd, hij had het op 31 januari 2016. Dat is wanneer het werd gepubliceerd. Wat is er mee gebeurd?

Sperry / 2016: “Het ministerie van Buitenlandse Zaken liegt wanneer het zegt dat het niet wist totdat het te laat was dat Hillary Clinton op ongepaste wijze persoonlijke e-mails en een privéserver gebruikte om officiële zaken te doen – omdat het nooit een e-mailadres van een bureau voor haar in de eerste plaats, zegt de voormalige topwaakhond van het departement. ‘

“‘Dit was allemaal van tevoren gepland’ om de regels voor federaal archiefbeheer te omzeilen, zei Howard J. Krongard, die van 2005 tot 2008 diende als inspecteur-generaal van het [staatsdepartement].”

“De Harvard-opgeleide advocaat wijst erop dat Clinton vanaf dag één nooit een e-mailadres van state.gov is toegewezen en nooit heeft gebruikt zoals de vorige secretarissen.” Noot: Zou Hillary soms al op voorhand geweten hebben dat haar zaakjes stinken? read on 


Het Schokkend gebrek aan MEISJES onder immigrantenvluchtelingen onthult de gruwelijke waarheid: ze worden verkracht, vermoord, gekidnapt en verhandeld VOORDAT ze onze grens bereiken. 


Maar achterdochtig geworden tonen de beelden die door HHS zijn vrijgegeven alleen jongens van 10 jaar en ouder – maar geen beelden van meisjes, baby’s of peuters. Wat gebeurt er met alle meisjes? Maken ze het zelfs over de grens? Worden ze gekidnapt en verhandeld voordat ze in de Verenigde Staten komen? Misschien komen veel meisjes naar de VS maar is de overheid bang om het publiek de foto’s te laten zien van meisjes en peuters die in kooien worden gehouden? Misschien is het beeldmateriaal van kleine meisjes in gevangenschap te verontrustend om aan het publiek vrij te geven. In beide gevallen is er een verbluffend tekort aan meisjes in het niet-begeleide buitenlandse kinderprogramma en geen beelden van meisjes in gevangenschap.

President Trump heeft een uitvoeringsbevel ondertekend om een einde te maken aan het beleid inzake gezinsscheiding. Deze problemen kunnen worden opgelost, maar hoe zit het met de humanitaire crisis die plaatsvindt aan de andere kant van de grens, waar bendes en mensenhandelaars op de loer liggen? read on


Facebook verbiedt Alzheimer en Dementie preventie-video’s


(Natural News) In weer een ander voorbeeld van techgiganten die de slechte monopolies van Big Pharma beschermen door inhoud te censureren die mensen helpt te genezen, heeft Facebook de reclame voor een komende Alzheimer en Dementie-top verboden.

Volgens Facebook is het aanbieden van educatieve video’s voor een betere gezondheid geen ‘business model’ dat Facebook niet tolereert. Natuurlijk is het bevorderen van giftige geneesmiddelen en antidepressiva voor kinderen perfect acceptabel voor Facebook, Google, YouTube en andere technische giganten die nu bijna volledig worden gedreven door de winst van Big Pharma. Maar mensen leren hoe ze giftige voorgeschreven medicijnen kunnen vermijden en hun gezondheid kunnen beschermen met behulp van voeding en gezond leven, is absoluut niet toegestaan. read on


The world transformed and nobody in the West noticed. 


India en Pakistan zijn toegetreden tot de Shanghai Cooperation Organization. De 17-jarige alliantie sinds de oprichting op 15 juni 2001 heeft zich stilletjes gevestigd als de belangrijkste alliantie en groepering van landen in heel Eurazië. Nu is het uitgebreid van zes landen naar acht, en de twee nieuwe leden zijn de gigantische kern bewapende regionale machten van Zuid-Azië, India, met een bevolking van 1,324 miljard en Pakistan, met 193,2 miljoen mensen (beide in 2016). Met andere woorden, de gecombineerde populatie van de SCO-krachten zijn al ruim 1,5 miljard en is in één keer vrijwel verdubbeld. read on


The Wall Street Journal heeft zojuist een beoordeling gepubliceerd van de Global Warming Forecasts van de afgelopen 30 jaar. Ze zijn zelfs niet in de buurt gekomen van de scenario’s die ze in 1988 naar voren brachten …


De donkerrode lijn in de grafiek is de werkelijke oppervlakte-temperatuur die wordt gerapporteerd en er is zelfs een controverse rond hen dat ze constant schuiner zijn geweest om er niet uit te zien als complete idioten. Zelfs de modellen die zijn ontworpen door het Intergouvernementeel Panel van de Verenigde Naties over klimaatverandering, zijn nu minstens tweemaal zo effectief als de temperatuur, zelfs met fudged nummers. Dus waarom zijn al deze modellen zo overdreven? read on