Farmaceutische moord – Massa-schietpartijen veroorzaakt door drugs! [medicijnen]

Wat zien we nooit in de pers over de tragische massa schietpartijen die nu routinematig plaatsvinden? Welke farmaceutische medicijnen hebben deze schutters gebruikt, hun gezondheidsgeschiedenis en wie zijn de artsen die verantwoordelijk zijn voor de fysieke en mentale gezondheid van deze massamoorden? Want dat is het!

Zevenentwintig waarschuwingen van regelgevende instanties over geneesmiddelen noemen psychiatrische bijwerkingen van manie, psychose, geweld en moordzuchtige ideeën; 1.531 gevallen van door psychiatrische medicijnen veroorzaakte doodslag / moorddadige gedachten zijn gerapporteerd aan de Amerikaanse FDA; 65 high-profile gevallen van massale schietpartijen / moord zijn gepleegd door individuen onder invloed van deze drugs, maar er is nooit een federaal onderzoek geweest naar het verband tussen ogenschijnlijk zinloze gewelddaden en het gebruik van psychotrope geneesmiddelen die de geest veranderen.


Origineel artikel: Pharmaceutical Murder – Mass Shootings Caused by Drugs!
Door Dr. Sircus
Vertaling: Henk Mutsaers


Maar onlangs in de Associated Press en verschillende kranten in Washington lezen we een hysterische golf van protest nadat de aankomende president van de National Rifle Association schoolschietpartijen en ander geweld met het gebruik van medicijnen zoals Ritalin met elkaar in verband bracht:


George DuPaul, een psycholoog aan de Lehigh University in Pennsylvania, zei: “Er is echt geen enkel bewijs dat de behandeling van ADHD in verband brengt met Ritalin en drugs zoals die met geweld, laat staan geweld met wapens.” DuPaul zei dat kinderen vaak minder agressief zijn. Precies hier in deze verklaring zien we hoe massamoorden zijn gesanctioneerd door de pers en reguliere instellingen.


Dr. Leonard Sax, die zowel een arts als een psycholoog is, zegt in de New York Times: “De volgende keer dat je een arts hoort zeggen, met betrekking tot het voorschrijven van stimulerende medicijnen,” laten we het proberen en kijken of het helpt “, I stel voor dat je loopt – niet loopt maar rent – naar de dichtstbijzijnde uitgang. ”

Chemisch vergelijkbaar met cocaïne, omschrijven ze de bijwerkingen op korte termijn van Ritalin “nervositeit, agitatie, angst, slapeloosheid, verlies van eetlust, misselijkheid, braken, duizeligheid, hartkloppingen, hoofdpijn, verhoogde hartslag, verhoogde bloeddruk en psychose.” Justice Research zegt duidelijk: “Verschillende beruchte school killers hadden op het moment van hun aanvallen medicijnen gebruikt. T.J. Solomon nam Ritalin toen hij op zijn middelbare school in Georgia op een schietpartij starte, en er zijn aanwijzingen dat Kip Kinkel ook Ritalin had gebruikt. “De media benoemen dit niet!

Dr. Kelly Brogan schrijft: “We weten dat alle medicijnen bijwerkingen hebben. Dat is slechts een deel van de deal, toch? Maar is het echt mogelijk dat een antidepressivum ervoor kan zorgen dat een verstandig persoon zich gedraagt ​​als een koelbloedige misdadiger? “Het antwoord is ja en erger, ze zorgen ervoor dat mensen massa moordenaars worden, die het weefsel van de samenleving vernietigen. Amerika en de pers hebben niet de integriteit om erover te rapporteren.

Zoals gemeld in The New York Times, nemen drie miljoen kinderen in dit land medicijnen voor ADHD. In de afgelopen 30 jaar is er een toename van 2.000 procent in de consumptie van geneesmiddelen voor aandachtstekort stoornissen. Onder veel kinderen is het misbruik van Ritalin gemeengoed geworden.

Het resultaat van de beschadiging door Ritalin in de hersenen is vergelijkbaar met het frontale kwabsyndroom. In de loop van de tijd kan het frontaalkwabsyndroom ervoor zorgen dat een persoon niet meer in staat is om impulsief gedrag te remmen. Bovendien draagt dergelijke schade bij aan het begin van klinische depressie.

En nee, bijwerkingen maken geen deel uit van de deal, ze zijn de belangrijkste deal. Neveneffecten, zo leren we, zijn de belangrijkste gevolgen van deze gruwelijke drugs dat farmaceutische bedrijven, de FDA, medische organisaties en artsen van vreugde springen om door de keel van onze kinderen te rammen terwijl ze er stinkend rijk van worden.

De massamoorden die we wekelijks zien op Amerikaanse scholen beginnen niet met de wapens die worden gebruikt of de haat loze mensen die de trekker overhalen, maar met de eigenaren en redacteuren van belangrijke kranten, iedereen die bij de FDA werkt, farmaceutische leidinggevenden en politici die geen belangrijke kwestie blijken te kennen als ze er een zien.

Er zijn 65 spraakmakende acties van zinloos geweld geweest, waaronder massale schietpartijen, massa-steekpartijen en zelfs het opzettelijk laten crashen van een commercieel vliegtuig, gepleegd door personen die sinds 9 oktober 2017 psychiatrische drugs slikken of uittreden, volgens CCHR International. Sindsdien is de lijst tragisch gegroeid en is het aantal jonge mensen dat wordt neer gemaaid versneld en toch leeft het farmaceutische paradigma van de dood door drugs voort.

The New American Magazine publiceerde: “Van Prozac naar Parkland: veroorzaken psychiatrische geneesmiddelen massale schietpartijen?”, Met een lijst van vele ontsporingen met als resultaat:


De schutter van Parkland, Florida die op Valentijnsdag 17 mensen vermoordde, had medicatie voor emotionele problemen. Als informatie over een ‘dader’ naar voren komt, vertrouwt een familielid een krant toe dat de ‘jonge’ in moeilijkheden was ‘die de massamoord pleegde, op psychiatrische medicijnen was – je weet wel, die krachtige, weinig begrepen, geest veranderende medicijnen met angstaanjagende bijwerkingen, waaronder zelfmoordneigingen ‘en zelfs’ moordzuchtige ideeën. ‘”

Connecticut, moordenaar Adam Lanza, die in 2013 26 jaar doodde op Sandy Hook Elementary School. Hij was ook op medicatie, volgens familie vriend Louise Tambascio. Columbine-massamoordenaar Eric Harris gebruikte Luvox – zoals Prozac, Paxil, Zoloft, Effexor en vele anderen, een modern en algemeen voorgeschreven type antidepressivum dat selectieve serotonine heropname remmers of SSRI’s wordt genoemd. ”

“De drug Las Vegas-shooter Stephen Paddock kreeg Valium voorgeschreven, een benzodiazepine die door verschillende onderzoeken is gedocumenteerd om geweld, agressie, moordzuchtige gedachten en zelfmoordrisico’s of -pogingen te veroorzaken. Nieuwe rechtbankverslagen verkregen door CNN geven aan dat Paddock de drug reeds in 2013 is voorgeschreven. “


Dr. Hyla Cass schrijft: “Waarom een ​​shooter twintig kinderen en zes volwassenen doodde op een basisschool in Newtown. 60 minuten rapporteerden dat Adam Lanza voorgeschreven medicatie nam, maar de reguliere media slaagden er niet in om dit op te volgen. De schutter Virginia Tech vermoordde er tweeëndertig. Cho kreeg het antidepressivum Prozac vóór zijn rampage voorgeschreven. Jeffrey Weiss ging op een schietpartij te keer op 21 maart 2005, op de Red Lake High School die tien doden achterliet, waaronder hij. Eerder die dag had Weiss zijn grootvader en de vriendin van zijn grootvader gedood. Hij was op Prozac en de dosering was onlangs verhoogd. ”

Dan Roberts schreef in 2013: “Bijna elk massaal schietincident in de afgelopen twintig jaar en meerdere andere gevallen van zelfmoord en geïsoleerde shootings hebben allemaal één ding gemeen, en het zijn niet de gebruikte wapens. Het overweldigende bewijsmateriaal wijst op het signaal grootste gemeenschappelijke factor in al deze incidenten is het feit dat alle daders ofwel actief krachtige psychofarmaca slikten of op een bepaald moment in het directe verleden dat deden voordat ze hun misdaden pleegden. ”


Wij zijn verantwoordelijk


“Hoe zijn we hier gekomen,” vraagt ​​Time Magazine? “Hoe werd ‘s werelds grootste democratie en economie een land van afbrokkelende wegen, galopperende inkomensongelijkheid, bittere polarisatie en een disfunctionele regering?” Hoe werden we zo dom dat we farmaceutische bedrijven, psychiaters, artsen en medische overheidsinstanties ons naar de punt brachten dat ze Amerikanen massaal vermoorden met opioïde drugs en psychotrope drugs konden plegen die leiden tot de ene massamoord na de andere op scholen?

“In 2015 stierven 33,091 mensen aan overdoses opioïden in de VS Mijn zuster was een van hen. Zij is op 31 juli 2015 op 44-jarige leeftijd overleden. Ik denk vaak aan haar laatste dag en hoe haar laatste momenten waren. Ik denk ook aan de persoon die haar de medicijnen heeft gegeven die haar leven hebben beëindigd. Hieronder is wat ik tegen die persoon zou kunnen zeggen als we elkaar ooit hadden ontmoet. ‘

We laten onze kinderen vermoorden. We staan ​​toe dat criminele psychopaten regeren over onze media, regeringen en medische instellingen en we hebben niet de intellectuele of emotionele moed om er iets aan te doen. Het is niet dat we het niet weten, we willen het niet weten.


Artsen en de FDA zijn schuldig en krijgen de rekening gepresenteerd


We moeten gaan vragen wie de moordenaar was en welke medicijnen hij gebruikte? Dr. Kelly Brogan schreef: “Hoe zit het met ernstige risico’s – inclusief impulsieve zelfmoord en moord – toch informeren we patiënten zeker over die mogelijkheid, toch? Fout. In feite hebben de FDA en de farmaceutische industrie zich tot het uiterste ingespannen om meerdere signalen van schade te verbergen, dus we kunnen zeker niet van uw gemiddelde voorschrijver verwachten dat hij het onderzoekswerk heeft gedaan dat nodig is om de waarheid te achterhalen. Inderdaad, vanaf 1999-2013, psychiatrische medicatie voorschriften zijn toegenomen met een maar liefst 117% gelijktijdig met een 240% toename van de sterftecijfers van deze medicijnen. ”

Ondanks het feit dat internationale drugsregulators waarschuwen dat deze medicijnen manie, psychose, hallucinaties, zelfmoord en moorddadige ideeën kunnen veroorzaken, moet het Congres de rol van psychiatrische medicijnen bij de meeste schietpartijen op scholen nog onderzoeken. Dit komt omdat politici hun ziel hebben verkocht aan de enorme invloed van de farmaceutische industrie.

De New American concludeert: “De beroemde psychiater Sigmund Freud geloofde ooit dat cocaïne, legaal tijdens zijn jonge jaren, de beste remedie voor depressie als die er ooit was geweest. “Bayer Heroin” werd ooit geadverteerd als een remedie voor allerlei kwalen. Vandaag, met een op de zes Amerikanen op een psychiatrische medicatie, moeten we misschien in gedachten houden dat alleen omdat een medicijn aan de rechterkant van de wet staat, dit niet betekent dat het je niet naar de verkeerde kant van de lijn van gek verklaring brengt .”

We kunnen de angst bijna elke week op Amerikaanse scholen bekijken en we kunnen deze video bekijken en zien dat er een hele klas mensen en organisaties is die aan de dichtstbijzijnde boom moeten worden opgehangen.

Velen van ons zijn depressief omdat we depressief of vreselijk boos moeten zijn op de plaats waar de beschaving en onze leiders ons brengen. Onze ellendige politici zouden liever hebben dat we Russen haten en een nucleaire oorlog met hen riskeren, omdat ze niet willen dat we hun huizen platbranden in realisatie van wat ze Amerikanen en hun kinderen aandoen.

“Maak je klaar voor twee weken van berichtgeving in de media over politici die zich gedragen alsof ze een s *** geven, terwijl ze in werkelijkheid gewoon hun goedkeuringsclassificatie willen verbeteren voor de middag,” Parkland student David Hogg tweeted.

Niemand mag vergeten dat het British Medical Journal iedereen waarschuwde: “De FDA gaf in 2007 toe dat SSRI’s op alle leeftijden waanzin kunnen veroorzaken en dat de medicijnen zeer gevaarlijk zijn; anders zou dagelijkse monitoring niet nodig zijn: families en zorgverleners van patiënten moeten worden geadviseerd om elke dag op zoek te gaan naar de opkomst van dergelijke symptomen, aangezien veranderingen abrupt kunnen zijn. ”

Ten minste één student op de middelbare school in Texas die vrijdag het toneel van een massaschietpartij werd, heeft gezegd dat ze niet verrast was. Ze heeft dit verwacht. “Het is overal al gebeurd,” zei de 17-jarige student Paige Curry in een interview uur na de schietpartij. “Ik heb het altijd een beetje gevoeld alsof het uiteindelijk ook hier zou gaan gebeuren.”


En het zal blijven gebeuren totdat we het er over hebben gehad en het niet meer aankunnen en naar Washington, het Pentagon marcheren, evenals de kantoren van de FDA, CDC, AMA en artsen en psychiatrische kantoren dreigen al hun huizen af te branden . Het hele kader van de mainstream zit gevangen in wat alleen als farmaceutisch terrorisme kan worden beschouwd.


Magnesium is the Perfect Anti-Depressant Anti-Violence Medication


Magnesium is essentieel bij het reguleren van de exciteerbaarheid van het centrale zenuwstelsel, dus magnesiumtekort kan agressief gedrag [1], depressie of zelfmoord veroorzaken. [2] Magnesium kalmeert de hersenen en mensen hoeven geen ernstig tekort aan magnesium te krijgen, zodat de hersenen hyperactief worden. Eén studie [3] bevestigde eerdere rapporten dat een marginale magnesiuminname de neuronen van de hersenen overbelast en resulteert in minder coherentie-creërende kakofonie in plaats van symfonie-volgens elektro-encefalogram (EEG) -metingen. [4]

Er is een epidemie van magnesiumtekort in Amerika en in populaties over de hele wereld. Dit is, voor een deel, wat zo’n sterke toename van geweld aan het veroorzaken is? De twee meest basale vereisten voor de normale werking van ons brein zijn een voldoende energievoorziening en een optimale aanwezigheid van biochemicaliën die betrokken zijn bij het overbrengen van berichten. Magnesium is cruciaal in zowel de productie van energie en neurotransmitters, om nog maar te zwijgen van de integriteit van de bloed-hersenbarrière. Het is gesteente wetenschap die magnesium verbindt met neurologische aandoeningen. [5]

Noot: Links bij het originele artikel

Het duurde vier dagen voordat de eerste door de elite gecontroleerde media een van de belangrijkste redenen publiceerden dat al deze mensen in Vegas moesten sterven. De moordenaar gebruikte massieve doseringen van Valium (diazepam). In juni kreeg hij 50 diazepam-pillen van 10 mg. In een beschamend artikel lezen we dat de meeste dokters het erover eens zijn dat het bijna onmogelijk is dat een pil de oorzaak is van de moord op de dood van Paddock 58 en meer dan 500 verwondingen veroorzaakt.

Wat is er nodig om de overheid ertoe te brengen al deze gevaarlijke medicijnen te verbannen en om magnesium, bicarbonaten en zelfs jodium te vervangen in plaats daarvan?


Toen de Amerikanen zich verenigden in de rouw over het bloedbad op school in Connecticut, drongen velen er bij de Amerikaanse politici op aan de 28 slachtoffers, vooral de kinderen, te eren door te streven naar sterkere wapen beheersingswetten. Als ze eerlijk waren, zouden ze er bij de Amerikaanse regering op aandringen om eindelijk een einde te maken aan de criminele en wrede aanval op kinderen door Big Pharma.