dotcom.radio aflevering 109 van 24-06-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 109 Chemotherapy can actually trigger the spread of cancer in adjacent areas, science confirms  – Nieuwe aanwijzing dat herpesvirus een rol speelt in Alzheimer – Consuming more than 5 alcoholic drinks per week increases your risk of oral cancer – Toothpaste could give you type 2 diabetes – Exposure to fracking chemicals and wastewater promotes fat cell development – Scientists Studying Brain Stimulation as Possible Diabetes Treatment – Absorption of wireless radiation in the child versus adult brain and eye from cell phone – Toothpaste and hand wash are causing antibiotic resistance  – Obama bilderberg hoax – Oxidative stress in rats exposed to microwave radiation – Gum disease associated with high blood pressure  – Gerard won rechtszaak tegen farmaciereus – Preclinical study finds stevia is comparable to antibiotics in the treatment of Lyme disease  -CLASSIC wristwatches have been linked to cancer due to the fact they emit radiation, researchers have warned. – Bijdragen luisteraars – Illegale vluchtelingen VS – Seksnetwerk in de media – Anti meme wetgeving – fracking – Marokaanse criminaliteit – Rutte naar Trump – Het Islam probleem en meer [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo

Chemotherapy can actually trigger the spread of cancer in adjacent areas, science confirms 

Nieuwe aanwijzing dat herpesvirus een rol speelt in Alzheimer

Consuming more than 5 alcoholic drinks per week increases your risk of oral cancer

Toothpaste could give you type 2 diabetes 

Exposure to fracking chemicals and wastewater promotes fat cell development

Scientists Studying Brain Stimulation as Possible Diabetes Treatment

Absorption of wireless radiation in the child versus adult brain and eye from cell phone

Toothpaste and hand wash are causing antibiotic resistance 

Obama Bilderberg hoax | meer info | meer info |

Oxidative stress in rats exposed to microwave radiation

Gum disease associated with high blood pressure 

Gerard won rechtszaak tegen farmaciereus

Preclinical study finds stevia is comparable to antibiotics in the treatment of Lyme disease 

CLASSIC wristwatches have been linked to cancer due to the fact they emit radiation, researchers have warned.

Goedendag Henk, Ron en Mike. naast jullie radio programma luister ik ook graag naar Simon Parkes. Hij had ook wat te zeggen over de Bilderberg meeting


[Ben]  Nee Henk, van dat goedgekeurde ‘vitamine’ stofje cholecalcifol voor menselijke consumptie zullen je benoemde gespuis (de kankercellen van de samenleving) hier zeker niet vrijwillig een grammetje per dag van gaan innemen. Stel je toch eens voor; in het nieuws: schaduw premier penthouse of teflon gladjanus overleden aan vitamine D3. Ook een mooie zou zijn; Bill G. overleden aan het toedienen van één van zijn ‘veilige’ ontwikkelde vaccins.

Ik wilde eigenlijk de vitamine D3 weer eens onder de aandacht brengen en tot nadenken zetten. Er gaat bijna geen week voorbij of er wordt wel een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd over de gevaren van een Vitamine D-tekort, of over de gunstige effecten van deze vitamine. Het viel me op dat de laatste tijd ook steeds meer van die ‘onderzoeken’ gericht zijn op kinderen.

Volgens Erasmus Medisch centrum heeft één van de drie peuters een vitamine D tekort. Het voedingscentrum mag natuurlijk ook niet buiten spel blijven en komen met het advies: ”Extra vitamine D is nodig voor alle kinderen tot 4 jaar: elke dag 10 microgram in de vorm van tabletjes of druppeltjes vitamine D. Je kunt tabletjes of druppeltjes met vitamine D krijgen bij de drogisterij of apotheker. Goedkopere huismerken zijn even goed als de duurdere A-merken.” (oftewel voor iedereen toegankelijk)

En uiteraard is de in het lab ontwikkelde D3 de best opneembare vorm en voor werkelijk een drol dus overal te koop.  Nee, natuurlijk gaan er geen belletjes rinkelen. Ook niet als men weer eens een fles huismerk chloor koopt voor nog geen halve euro, want dit goedje is toch zo goed om te ontsmetten en de chloorgas/dampen krijg je er gratis bij.

Persoonlijk krijg ik steeds meer mijn twijfels over deze ‘vitamine’ D3. Mag dit stofje ook eigenlijk wel als een vitamine benoemd worden? Wel handig voor de onwetende (dom gemaakte en gehouden) grote massa, die een vitamine altijd als iets noodzakelijks en goeds zien. Zijn die over het algemene kleine hoeveelheden die men adviseert te gebruiken werkelijk wel zo veilig. Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat de natuur vol zit met giftige stoffen en dat kleine hoeveelheden hiervan (als een kuur) eventueel ook gunstig voor de mensheid kunnen werken.

Het artikel van o.a. zaplog over vitamine D ligt ook nog altijd in mijn geheugen.

http://zaplog.nl/zaplog/article/vitamine_d_maakt_meer_kapot_dan_je_lief_is_i

In een artikel van reformhuissmulders wordt de giftigheid van cholecalciferol omschreven als nog niet aangetoond.

https://reformhuissmulders.nl/vitamines/vitamine-d-cholecalciferol/

Waarschuwing/ veiligheid

”Vitamine D-2 (ergo calciferol; plantaardige vorm) kan in het bijzonder bij kinderen giftig zijn wanneer ze in overmatig grote hoeveelheden wordt ingenomen; gedacht wordt hier aan een maandenlange dagelijkse dosis van 300.000 tot 800.000 I.E. voor volwassenen, of 30.000 tot 50.000 I.E. voor zuigelingen en kinderen.

De giftigheid van vitamine D-3,cholecalciferol, de dierlijke vorm van vitamine D in levertraan van vissen, is echter nog niet aangetoond.”

Ga je zoeken op cholecalciferol toxicity dan kom je toch ook geheel  andere info tegen.

”Vitamin D3 was found to be approximately ten times more toxic than vitamin D2 (Chen and Bosmann, 1964; Hunt et al., 1972).”

D3 dus tien keer meer giftig dan D2 en dan niet te vergeten ook nog eens de best opneembare vorm.

https://www.researchgate.net/publication/252063370_Cholecalciferol_Vitamin_D3_toxicity_in_animals

En nog vele andere artikelen.

https://www.drugs.com/answers/cholecalciferol-is-main-ingredient-in-rat-poison-336757.html

Mijn vraagstelling is dus: Is het echt wel noodzakelijk of een goed idee om (jonge) kinderen (dagelijks) al extra bij te gaan supplementeren met ‘vitamine D3’.  Ook al is de daarbij aanbevolen dosis laag te noemen?

Of is er misschien een mogelijkheid dat het aanbevelen van dit stofje als vitamine ook een langzaam onopgemerkt ander doeleinde heeft?

Na de kennis die ik heb opgedaan over silica, zal me niets meer verbazen.

http://unitednews.sr/news/bill-gates-vaccin-moet-wereldbevolking-uitdunnen/


Mannen en vrouwen, er is een soort rechtvaardige ongelijkheid, een late reactie op het artikel / bijdrage podcast. Maar … was de reactie van Inge geen mooi idee om Q anon weer wat meer te promoten, …. 


FactsForum: De nieuwste truc om Trump in diskrediet te brengen – oude foto’s uit 2014 van migranten kinderen in kooien brengen als actueel nieuws:


Is de handelsoorlog van Donald Trump in feite niet de oorlog tegen de Deep State belangen


In de media: Filipijnse ouders bieden kinderen van vijf maanden oud te koop aan voor online misbruik op bestelling Politie redt achttien kinderen uit klauwen online seksnetwerk


Het negatieve nieuws over Tommy Robinson. Member far right party. Veroordeeld voor geweldpleging vriendin en politie agent, achtergrond als footbal holigan.


Kajsa Ollongren gaat met uw goedkeuring nep nieuws bestrijden. Gelukkig bestaat er een eenvoudige manier om daar onderuit te komen. Nederlanders veel vertrouwen in het nieuws [Is dit op zich al geen nep nieuws?]  Laat mensen betalen voor het nieuws … het reguliere of alternatieve nieuws is dan mijn vraag


EU ‘anti-meme wetgeving’ weer stapje dichterbij


Iedere Franse plaats met 25.000 inwoners of meer getroffen door Marokkaanse jeugdcriminaliteit. En ofschoon het in Frankrijk niet als een verrassing aankomt , blijkt dat van alle crimialiteit begaan door jeugdigen tussen de VEERTIEN !!! en ZEVENTIEN !!! jaar TWINTIG procent van de daders niet zo maar uit Marokko komt maar nog exacter aangewezen uit de omgeving van het Noord Marokkaanse Rif gebergte.


Nederlandse scholieren gaan gebukt onder systeem van linkse indoctrinatie. 
Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet ging op het Marianum College in Groenlo met de GroenLinkse ex-politicus Paul Rosenmöller in debat over de linkse indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs. Het werd een bijzonder verhit debat.


Rutte gaat op bijles bij Trump 
… er zal o.a. gesproken worden over de door de pleegmoeder van Rutte, Angela veroorzaakte economische gelukszoekers crisis


The EVENT HORIZON – Melting signs, apocalyptic UV LIGHT readings, ASCENSION symptoms, Chemtrails


Hoop voor de toekomst, … hernieuwbare energie, veilig drink water, maar ook een grote bedreiging voor “onze” cultuur!

Nederland is best een mooi land, wel jammer dat er zoveel Nederlanders wonen!

Nederlanders die van de politiek geleerd hebben compromissen te zoeken en sluiten. Maar hoe sluit je een compromis af met een groep die voornamelijk werkeloos is en opgevoed lijken te zijn met een moraal dat vrouwen verkrachten normaal lijkt te zijn. Ja maar: “Zo zijn ze allemaal niet”, .. hoor ik sommige mensen denken. Ik denk dan waarom worden deze mensen dan binnen de groep niet terecht gewezen, aangegeven, … en verstoten? (video de toekomst van Islam in de weeld)


Foto van Barack Obama verkleed als satan gaat viraal op internet.


Waarom verbindt de pers fracking niet met de Hawaii vulkaanuitbarsting?