Hoop voor de toekomst, … hernieuwbare energie, veilig drink water, maar ook een grote bedreiging voor “onze” cultuur!

De dag van is eigenlijk meer de week van of de maand van. Ik heb deze pagina eigenlijk in het leven geroepen om een onsamenhangende verzameling berichten aan te kaarten. Onsamenhangend, nee eigenlijk niet want de verbindende factor is eigenlijk de leugen machine van de media, de nep nieuws of fake news media.

Gisteren 18 juni kwam ik buiten waar mijn buurman mij al gelijk aansprak over een onderzoek dat op TV was geweest over het verschil tussen “gewone” groenten en biologische en dat daar geen enkel verschil bij was zo meldde hij met een glimlach van oor tot oor.

Ik vertelde hem dat dit nu dat nep nieuws is waar men veel over spreekt en omdat ik hem goed ken voegde ik toe; “Ze kunnen jou toch wel van alles wijsmaken niet soms?” Wetende dat veel mensen zoals mijn buurman niet 1-2-3 zelf op onderzoek uitgaan om zich daar over te informeren want de tegenovergestelde onderzoeken staan dan op de eerste pagina in << Google >>  ehh sorry startpage.

Als geen ander weet ik dat de voedingsstatus van de gemiddelde westerling een dikke onvoldoende laat zien bij testen die de voeding opname in beeld brengt, dus niet wat er door het bloed getransporteerd wordt. (Een groot verschil) Het is allemaal heel logisch en zelfs biologisch voldoet niet aan “mijn” kwaliteitseisen.


Als je je ogen eens goed de kost geeft dan zie je het verschil in hulpmiddelen gebruik als rolstoel, rollator en de scootmobiel gebruik in het buitenland en hier in Nederland. Waarom die verschillen? Ik zie bijvoorbeeld in Frankrijk dat op het platte land nog veel mensen een ouderwetse volkstuin hebben, moet ik nog meer vertellen?. Ik ben ervan overtuigd dat een ieder die gebruik maakt van deze hulpmiddelen een veel betere levensstandaard zouden kunnen genieten bij een optimale voedingsstatus en velen weer zonder hulpmiddelen door het leven kunnen gaan.


De klimaatleugen werd deze week ook weer eens opnieuw aangezwengeld. In 2013 zou de noordpool verdwenen zijn maar satelliet foto’s die Nigel Farage toonde in het EU parlement toonden toen aan dat er behoorlijk wat ijs bij was gekomen. De focus werd dus verlegd naar de zuidpool. En ja er verdween ijs op de zuidpool, inderdaad, geen speld tussen te krijgen. het onomstotelijke bewijs was geleverd, maar net als op de noordpool kwam er aan de andere kant meer ijs bij als er aan de tegenovergestelde zijde verdween. Wederom een stukje nep nieuws dus, en velen blijven in dat wereldwijde fake news trappen, … maar niet iedereen.

NASA-onderzoeker Jay Zwally: Nee, de Zuidpool smelt niet af, maar groeit aan!


Het onderstaande bericht zullen onze media beslist ook niet in het journaal opnemen. Hernieuwbare energie doorbraak, … kunnen onze adverteerders onze opdrachtgevers of in duidelijke taal, de mensen die het achter de schermen voor het zeggen hebben, de baas zijn bij de krant, radio en TV, … daar geld aan verdienen, … controle uitoefenen. Nee, dus dom houden die wereldburgers! Schoon, veilig drinkwater? Dat zou inhouden dat het huidige water niet schoon en veilig zou zijn. Inderdaad, precies, dat is ook zo, ons drinkwater is niet veilig en schoon. En als we onze koning moeten geloven wordt drinkwater ook wereldwijd steeds schaarser. Maak iets schaars en ja je kunt er weer veel gel;d mee verdienen, … en macht mee uitoefenen. Maar goed nieuws voor mensen die wel eens verder kijken als hun neus lang is.

White House Breakthroughs
Follow the twitter account of Rick Perry

Follow the twitter account of  Sen. Lisa Murkowski


Ook staan de media weer bol van de vluchtelingencrisis, elke dag weer. Waar ze allemaal vandaan komen lijkt er niet meer toe te doen en dat er in Afrikaanse landen compleet ingerichte opvangkampen leeg staan schijnt hier niemand te weten. Dat er overal in de EU No Go zones ontstaan waar de landelijke wetgeving aan de laars gelapt wordt en vrouwen niet meer veilig zijn lijkt niemand te deren. Intussen gaat de gezinsuitbreiding in deze kringen gewoon door en worden we in twee generaties gewoon een Islamitisch land. He … wat is er gebeurd zullen dan verschrik mensen gaan zeggen. Zit er een plan achter deze massa immigratie van voornamelijk jonge mannen, … economische vluchtelingen? Zeker te weten! Er komen nu nieuwe werkeloze wetgeving vanuit de EU geregeld, want al die mensen, die economische vluchtelingen moeten natuurlijk wel betaald worden, … en jij en ik mogen dit gaan ophoesten … logisch toch. Hoe lang blijft dit allemaal goed gaan vraag ik mij dan af of gaan we weer onlusten meemaken. Het zijn nu verwarde mensen die de moorden en vrouwen verkrachten, logisch toch want stel dat we nu al in het verweer komen terwijl de Islam nog geen overmacht is?


Nederland is best een mooi land, wel jammer dat er zoveel Nederlanders wonen!


Nederlanders die van de politiek geleerd hebben compromissen te zoeken en sluiten. Maar hoe sluit je een compromis af met een groep die voornamelijk werkeloos is en opgevoed lijken te zijn met een moraal dat vrouwen verkrachten normaal lijkt te zijn. Ja maar: “Zo zijn ze allemaal niet”, .. hoor ik sommige mensen denken. Ik denk dan waarom worden deze mensen dan binnen de groep niet terecht gewezen, aangegeven, verstoten?

Conclusie; Onze media verkopen niet alleen nep nieuws, halve waarheden en leugens. De media zijn bovendien “Staatsgevaarlijk”.