dotcom.radio aflevering 108 van 17-06-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering ADHD drugs may fuel obesity in children  – EU negeert Nederland – geen andere meetmethode sigaretten – A leading professor from Canada is calling for large scale studies into the link between mesh and autoimmune diseases – Injectable Progestin-Only Contraceptives May Increase Risk for VTE – CRISPR-Edited Cells Linked to Cancer Risk in 2 Studies – A third of Americans are on drugs that could make them depressed – and they probably don’t know it – Smoking clogs up parts of the brain crucial for memory  – Gut instinct may have been the GPS of human ancestors  – Does Alcohol Destroy The Good Bacteria In Your Mouth? – Vitamin C trialled as life-saving treatment intensive care patients with sepsis  – Fedup – Het effect van zonnestormen op stress, zelfmoord – Applying tea tree oil extracts to surgical tools could kill deadly bugs – Ayurvedic doctors believe that your digestion is strongest in the middle of the day, so lunch should be your biggest meal. – O Anon – Trump bezoek Noord Korea – GEO politiek en veel wetenswaardigheden. [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo

ADHD drugs may fuel obesity in children 

EU negeert Nederland – geen andere meetmethode sigaretten

A leading professor from Canada is calling for large scale studies into the link between mesh and autoimmune diseases

Injectable Progestin-Only Contraceptives May Increase Risk for VTE

CRISPR-Edited Cells Linked to Cancer Risk in 2 Studies

A third of Americans are on drugs that could make them depressed – and they probably don’t know it 

Smoking clogs up parts of the brain crucial for memory 

Gut instinct may have been the GPS of human ancestors 

Does Alcohol Destroy The Good Bacteria In Your Mouth?

Vitamin C trialled as life-saving treatment intensive care patients with sepsis 

Fedup

Het effect van zonnestormen op stress, zelfmoord

Applying tea tree oil extracts to surgical tools could kill deadly bugs 

Ayurvedic doctors believe that your digestion is strongest in the middle of the day, so lunch should be your biggest meal. 

Geen bijdrage / vraag / opmerking


Bilderberg analyse genodigden ….

Wat deed de afgevaardigde van het Vaticaan, Kardinaal Pietro Parolin bij Bilderberg.  The top of the agenda was “populism in Europe” …


A message was sent to the Bilderberg-founding Dutch royal family on June 7th, the day the meeting started when the sister of Queen Maxima, Ines Zorreguieta, was “found hanged in Argentina in a message to pedo royals,” Pentagon sources say. – Benjamin Fulford


Gaat de voormalige G8 na het verstoten van Rusland nu dus de G7 verder als de G6 en laat de VS deze “happening nu verder links liggen?


Zere Hedge meldde: President Donald Trump has again indicated his interest in finally holding a formal summit with President Vladimir Putin. Austria has offered Vienna as a venue.


Eveneens op Zere Hedge een opmerking van voormalig president Bill Clinton laat zien wat een miserabel laag figuur hij is:  I think the norms have really changed in terms of, what you can do to somebody against their will, how much you can crowd their space, make them miserable at work.” -Bill Clinton


CNN:  Dennis Rodman Has Emotional Breakdown, Weeps With Joy Over Summit In Live InterviewImmigratie kost Zweden € 350 miljard – Laat het populisme groeien in de gehele EU – Ondermijnt het veiligheidsgevoel van de Europese bevolking & laat de criminaliteit drastisch stijgen


Earth In Travail: Hawaii Hammered By Over 12,000 Earthquakes In The Last 30 Days

Despite all of our advanced technology, we are very much at the mercy of these enormous natural disasters, and our best and brightest minds might want to start looking into why our planet is suddenly becoming increasingly unstable.


USA: It turns out, rates of suicide have climbed by 30% since 1999 in the US among both sexes.

  • 42% had a relationship problem
  • 28% had substance abuse issues
  • 16% had job or financial problems
  • 29% had some kind of crisis
  • 22% had a physical health issue
  • 9% had a criminal legal problem 

GeenNieuws: De Italiaanse regering heeft n.a.v. het feit dat zij het motorschip Aquarius met 629 gelukszoekers aan boord  de toegang tot een Italiaanse haven geweigerd heeft een schriftelijke waarschuwing o.a. naar Den Haag uit laten gaan, waarin Nederland gewaarschuwd wordt voor de gevolgen van het onverantwoordelijk handelen van NGO schepen die onder Nederlandse vlag of regie varen.


Zwitsers ‘Nee’ tegen plan alleen Centrale Bank geld te laten scheppen. Maar de keerzijde is dat Zwitserland zich door commerciële instellingen niet meer toe te staan om geld te scheppen, zich buiten de internationale financiële orde – of de wanorde zoals de indieners stellen – zou plaatsen.


ISLAM Vrijdag werd bekend dat de Oostenrijkse regering zeven moskeeën wil sluiten en zo’n veertig imams wil uitzetten en er nog 220 extra onderzoekt. De reden? De politieke islam wordt er gepredikt en er vindt verboden financiering vanuit het buitenland (Turkije) plaats. “Voor parallelle gemeenschappen, de politieke islam en radicalisering is geen plaats in ons land”, verklaarde uw collega Sebastian Kurz.


Een bericht op dotcomnieuws: Rutte de les gelezen in Europese commissie Belasting paradijs Nederland de oorzaak dat andere landen hun budget niet op orde krijgen


ZeroHedge: Guy Verhofstad ook al te diep in het glaasje gekeken?  EU Official Claims “5th Columnists” Farage, Wilders, And Le Pen On Putin’s Payroll


Een bericht van: Wij van WC Eend: Het Europees Parlement bevestigt zijn positie als meest vertrouwde van alle Europese instellingen. (Bron TPO) { Aals dat het beste is wat ze hebben … ? Het meest vertrouwde … ?