Hoe gevaarlijk is << Google >> voor de publieke opinie en de waarheid?

Al enkele jaren schrijf ik over het gevaar van Google als zoekmachine die de waarheid kunnen verdraaien door de ranking van niet welgevallige websites kunnen aanpassen in hun algoritme. Daarom BOYCOT ik Google dan ook sinds een aantal jaren en dat zou jij ook kunnen doen, … of je vindt het wellicht niet zo erg om voor de gek gehouden te worden (?) Dat is ook wat NaturalNews zich afvraagt in hun recente artikel.


Voor Amerika om te overleven, moet Google worden verslagen


Radicaal-links – dat nu tech-giganten als Google en Facebook bestuurt – kan geen debat (of verkiezingen) winnen op basis van feiten of logica, dus nemen ze hun toevlucht tot onbeschaamde censuur om alle tegengestelde meningen de mond te snoeren in de hoop de cultuur te domineren door te censuur . “Deze activisten willen dat het speelveld wordt gekanteld ten gunste van hun ‘politiek correcte’ wereldbeeld, zodat democratische uitkomsten zoals de 2016 presidentsverkiezingen nooit meer kunnen gebeuren,” waarschuwt Kevin McCarthy (R-CA), een lid van het Congres. “Censuur als deze ondermijnt het publieke discours en het vertrouwen in onze instellingen – en het zal waarschijnlijk nog erger worden voordat het beter wordt.”


Hoe Google opzettelijk Amerika naar open oorlogsvoering drijft


Met andere woorden, Google drijft Amerika naar een kinetische burgeroorlog, en probeert de helft van het land de mond te snoeren door misbruik te maken van haar positie van bijna-monopolistische macht. Terwijl ik dit schrijf, blijft YouTube mijn hele videokanaal verbieden zonder enige reden of logische reden. Nu wordt bevestigd dat Google actief websites over natuurlijke gezondheid censureert om de criminele belangen van Big Pharma te beschermen, en YouTube sluit zelfs hele kanalen af voor het plaatsen van video’s die de waarheid vertellen over CBD-olie en het genezingspotentieel van cannabis geneesmiddelen. In feite vertelde YouTube NaturalNews dat CBD-video’s ‘gevaarlijk zijn voor de samenleving’, net als video’s hoe je een bom kunt maken.

Mike Adams: “Mijn overtuiging hierover wordt gedeeld door miljoenen Amerikanen: een “vrije samenleving” kan niet overleven wanneer het venster van toegestane spraak wordt gecontroleerd door een kwaadwillige, radicale, linkse, anti-Amerikaanse bedrijfsreus die samenspant met Big Pharma (en communistische activisten) ) om de vrijheid van meningsuiting te stoppen. Google is, zoals we zeggen, een “duidelijk en aanwezig gevaar” voor Amerika. Het moet niet alleen gestopt worden om Amerika te redden; het moet volledig worden geneutraliseerd en ontdaan van alle invloed op de wereld van online spraak.” read on


BEVESTIGD: Google is bezig met het censureren van websites over natuurlijke gezondheid om Big Pharma te beschermen en kennis van natuurlijke geneeskunde te vernietigen


Google censuur inhoud die het niet bevalt

Eind vorige maand publiceerde Ray Gano een artikel op zijn website waarin hij besprak hoe Google medische informatie en andere inhoud die het bedrijf ongeschikt acht voor lezers, onderdrukt. Op pagina 108 van Google’s handboek, bijvoorbeeld, stelt Google dat “pagina’s die direct in strijd zijn met gevestigde wetenschappelijke of medische consensus voor zoekopdrachten op zoek naar wetenschappelijke of medische informatie” worden onderdrukt in zijn zoekmachine, “tenzij de vraag aangeeft dat de gebruiker op zoek is naar een alternatief oogpunt.”

Met name stelt Google ook dat “pagina’s die direct in strijd zijn met gevestigde historische feiten (bijvoorbeeld niet-onderbouwde samenzweringstheorieën)” ook voor gebruikers verborgen zijn “, tenzij de vraag duidelijk aangeeft dat de gebruiker op zoek is naar een ander gezichtspunt.”

De vraag is natuurlijk: moet Google zich houden aan de grondwet van de Verenigde Staten en de vrijheid van meningsuiting zoals uiteengezet in het Eerste Amendement, of kan het dicteren welke gebruikers hun rechten mogen uitoefenen en welke gebruikers dat niet doen?  Gezien het feit dat de Grondwet de hoogste wet in het land is, zou Google zich gedwongen moeten zien zich eraan te houden, ongeacht of de pagina in tegenspraak is met ‘weloverwogen wetenschappelijke of medische consensus’ of ‘gevestigde historische feiten’. read on


Facebook, Google & YouTube Censorship At An All Time High- What Ever Happened To Free Speech? read on

“The problem of fake news isn’t solved by hoping for a referee, but rather because we as citizens, we as users of these services, help each other. We talk and we share and we point out what is fake. We point out what is true. The answer to bad speech is not censorship, the answer to bad speech is more speech. We have to exercise and spread the idea that critical thinking matters, now more than ever, given the fact that lies seem to be getting more popular.” – Edward Snowden 


Google Censorship

Wanneer mensen denken aan het censureren van zoekresultaten door Google, is China de eerste natie die voor de geest komt, en niet zonder reden. Tot maart 2010 had Google zich gecommitteerd aan het internet censuur beleid van China, waarbij zoekresultaten werden geblokkeerd die het bloedbad op het Tiananmen-plein, de Taiwanese onafhankelijkheidsbeweging, enz.

Google werd zwaar bekritiseerd omdat het tegen zijn eigen publieke filosofie van een algemeen open internet inging; Eric Schmidt, CEO van Google, zei eens: “De prijs is een wereld waarin elk mens het leven begint met dezelfde toegang tot informatie, dezelfde mogelijkheden om te leren en dezelfde communicatiekracht, ik geloof dat het de moeite waard is om voor te vechten”). In een bedrijfsverklaring wordt echter betoogd dat het verwijderen van zoekresultaten niet overeenkomt met hun opvattingen, maar dat het de voorkeur verdient om helemaal niet in China te kunnen opereren. read on


Voor het geval je dit nog niet mocht weten? Google valt in het “vrije westen” onder de regie van de “Deep State“. Voor het oplossen van dit probleem is echter een simpele oplossing. JIJ, … kan namelijk besluiten om net als ik Google niet meer te gebruiken voor je zoekresultaten.