Politie overvalt wetenschappers die nieuwe vaccingevaren ontdekten

Twee wetenschappers ontdekken dat vaccins tijdens het productieproces vervuild zijn met veel kleine deeltjes metalen die bij injectie geïnjecteerd zijn. Alarmerend. Het gepubliceerde onderzoek wordt genegeerd. Vervolgens worden de wetenschappers overvallen door de politie. James Grundvig, op GreenMedInfo.com en het World Mercury Project


Police raid scientists who discovered new vaccine dangers


Door: Jon Rappoport
7 Juni 2018
Vertaling Google Translate en een beetje van mij

“Vorige week is de Italiaanse politie het huis- en wetenschappelijk laboratorium van Drs. Antonietta Gatti en Stefano Montanari binnengevallen. De politie rukte alle digitale bezittingen weg die eigendom zijn van het echtpaar-team van nanopathologen, en greep laptops, computers en flash-drives – en daarmee jaren van werk en onderzoek. “

“Omdat Gatti en Montanari hun onderzoek naar nanodust en nanodeeltjes hadden gedaan … naar wat ongeziene besmetting in vaccins in 2016, kwamen ze onder de aandacht van de Amerikaanse, Europese en Italiaanse autoriteiten. Ze hadden de gevoelige snaar geraakt. Ze waren de no-go-zone overgestoken met de vermeende misdaad als wetenschappelijk onderzoek en ontdekking. Door nanocontaminatie in willekeurige vaccins te vinden, onthulden Gatti en Montanari voor de eerste keer wat niemand wist: Vaccins hadden meer dan aluminiumzoutadjuvanten, Polysorbate-80 en andere anorganische chemicaliën erin, ze hadden ook roestvrij staal, wolfraam , koper en andere metalen en zeldzame elementen die niet thuishoren in injecties die worden gegeven aan foetussen, zwangere vrouwen, pasgeborenen, baby’s en peuters die hun longen, immuun- en zenuwstelsel ontwikkelen. ”

“Toen de wetenschappers hun bevindingen publiceerden in januari 2017, ‘Nieuw onderzoek naar de kwaliteit van vaccins: micro- en nanocontaminatie’, had de logische volgende stap voor de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Centers for Disease Control (CDC) moeten zijn om een ​​onderzoek naar hun claims te openen, puur onafhankelijke wetenschappers inhuren om hun eigen laboratoriumtests uit te voeren om de bevindingen te bevestigen of te weerleggen. Als dit wordt bevestigd, zouden de zorginstellingen een nieuw beleid voor de veiligheid van de toeleveringsketen van vaccins opstellen en strenge kwaliteitscontrole- en kwaliteit veiligheid programma’s uitvoeren. “

“Maar dat is allemaal niet gebeurd. Er ging een jaar voorbij. Het was goedkoper voor de autoriteiten om de Italiaanse wetenschappers aan te vallen dan de vaccinatie trein die de politici ondersteunen, van de wijs te brengen. ‘

Dit is een officiële vorm van onderzoek: censuur door de onderzoekers te overvallen.

Merk op dat de twee Italiaanse wetenschappers niet zomaar een batch van één vaccin testten bij één fabrikant. Er waren willekeurige vaccins te zien.


Stel dat deze huiveringwekkende ramp endemisch blijkt te zijn voor alle vaccin productie?

Voor de alomtegenwoordige “alle vaccins zijn veilig” uitspraak, substituut: “gevaarlijk over de hele linie.”