Bekijk de verhoudingen tussen o.a. Israel en de Arabieren vanuit een historisch perspectief.

Mike DonkersWe blijven nog even bij de ‘shills’ [gokker / oplichter] . Deze video kwam voorbij van Bill Smith over niemand minder dan Tommy Robinson: De eerste paar minuten krijgen we enkel beelden van TR te zien met Another One Bites the Dust van Queen eronder. Leuk, maar laat maar eens zien waarom jij dan denkt dat TR een zionist is, Bill. Maar vanaf 3:10 lijken we toch wel heel interessante bevestiging te krijgen van deze stelling door woorden en beelden van TR zelf! << YouTube Tommy Robinson is a ZIONIST Shill – (Don’t Worry I was Fooled Too) >> [Noot: vanaf heden gaan we het direct linken niet meer doen tot er duidelijkheid is over de link tax]

OK, tijd voor wat nuance. Bill Smith is nogal een zwart-witdenker, zoals ik al eerder heb geschreven. Als ik hem over Israel hoor praten moet ik denken aan de valkuil waar ikzelf een jaar of 4 geleden ook volop in ben getrapt, mede onder invloed van de site whatreallyhappened.com van Mike Rivero. Let wel, dit is GEEN veroordeling van WRH, ik heb nog altijd veel respect voor Rivero en zijn werk!

Mijn punt is dat ik vastzat in dezelfde denktrant als ik ook zie in bovenstaande video, die de basis heeft gevormd voor Bill Smith’s ‘ontmaskering’ van Tommy Robinson: werkelijk alles is de schuld van zionisten. Vanuit die gedachtegang zijn moslims evengoed slachtoffers van de boosaardige zionisten. Elke terreurdaad waar moslimdaders bij betrokken zijn is dan een ‘false flag’, in scene gezet door zionisten, compleet met ‘crisis actors’. Ik heb het zelf ook jarenlang beweerd – waarmee overigens dus niet gezegd is dat er GEEN false flags bestaan met crisisacteurs! Maar zou het kunnen dat er wel degelijk veel doorgedraaide moslims zijn (vooral tijdens Ramadan) die zich schuldig maken aan terreur en dat dit al 1400 jaar onderdeel uitmaakt van hun volkomen achterlijke ‘cultuur’?

In een andere recente video van Bill Smith, waarin hij kritiek levert op Israel, vertelt hij doodleuk dat die Israëliërs maar lukraak schieten op vreedzame Palestijnse demonstranten aan de grens met Gaza. Ik had dat kunnen zeggen enkele jaren geleden – de arabieren als eeuwige slachtoffers van het internationale zionistische complot. Waarmee opnieuw ook niet gezegd is dat hier geen kern van waarheid in zit. We hebben natuurlijk ook beelden uit het verleden waaruit blijkt dat er lukraak Palestijnen worden gedood door Israelische soldaten. Maar zou het kunnen dat Hamas mensen opjut of zelfs betaalt om als dolle en wilde honden op de grens met Israel af te stormen en ook het gebruik van vrouwen en kinderen als menselijke schilden niet schuwt?

Dit alles heeft mij ertoe gebracht om naast mijn kritiek op Israel en het zionisme niet langer meer mijn ogen te sluiten voor de vele uitwassen die de islam ELKE DAG WEER voortbrengt. Het keerpunt voor mij waren de verkrachtingen an aanrandingen op Oudejaarsavond 2015 in Keulen. Daarvoor nam ik het steevast op voor de ‘vluchtelingen’.

Van mensen als Tommy Robinson was ik uiteraard op de hoogte, maar ik nam hen niet serieus genoeg. Alles was immers de schuld van zionisten en daarmee was de kous af. Maar zionisten kunnen niet alle moslims opfokken, dat zit al in de moslims zelf, het is gewoon een doorgedraaid krijgers volk. Als zionisten 1 ding goed doen dan is het wel hun bloedlijn zorgvuldig beschermen tegen inteelt. Uit alle IQ-tests blijkt dat Ashkenazi-joden (Khazaren) beschikken over een hoog IQ, misschien wel het hoogst van allemaal. De genetisch zwakkere moslims hebben dit nooit doorgehad en zijn vrolijk 50 generaties achtereen blijven doorfokken met familieleden, op basis van instructies van hun pedofiele ‘profeet’.

Het YT-filmpje waar Bill Smith zich op baseert lijkt overtuigend bewijs te leveren van de vermeende zionistische banden van TR. Er wordt gesuggereerd dat hij geld ontvangt vanuit zionisten uit Israel of Amerika (zoals bijv. Geert Wilders wel doet), maar er wordt geen enkel bewijs hiervoor geleverd. Zo zien we een suggestief interview waarin Tommy wordt gewezen op zijn badge, waarop staat dat hij een zionist is. De interviewer vraagt TR of hij weet wat een zionist is en hij antwoordt: iemand die zich inzet voor een joods thuisland. Dat is feitelijk een correct antwoord! Maar de interviewer meent hem klem te moeten zetten op basis van datzelfde antwoord en steekt een monoloog af, waar TR op dat moment geen goed weerwoord op heeft. Monteer dat snel in een kort, suggestief filmpje met andere beelden en kijkers met ‘confirmation bias’ (zoals ik eerst ook) zullen zeggen: AHAAAA, betrapt!

Zo ook suggesieve berichtgeving over TR’s vermeende ‘fraude’ en oplichterij. We zien enkel berichten van reguliere media. Hoe weten we dat dit niet verdraaiingen van feiten zijn of zelfs regelrechte leugens? Het is m.i. zeer denkbaar dat TR in de loop der jaren kapot gesard is met allerlei niet-gegronde aantijgingen door de autoriteiten. TR heeft nota bene zijn gezin, zijn geld en zelfs zijn LEVEN op het spel gezet! Waarom hier ook niet eerlijk aandacht aan besteden in je filmpje?

Dit is wat ik denk over TR en de Israel-sympathieen van bijv. ook Nigel Farage, Thierry Baudet en vele andere populisten: aangezien de moslims niet slim genoeg zijn om vanuit de achtergrond te bewegen en zich voortdurend openlijk als dolle honden gedragen, ook tegen Israel en tegen joden wereldwijd, kun je makkelijker met de vinger wijzen naar hen dan naar de Khazarriaanse maffia. Het probleem bij jonge mensen (dus ook bij modern rechts) is vaak een gebrek aan historisch perspectief. Je moet je voorstellen dat je opgegroeid bent met Israel als vaststaand feit en je ziet voortdurend opgefokte moslims om je heen die zich misdragen tegen iedere niet-moslim en die deze ‘ongelovigen’ beschouwen als ‘oorlogsbuit’ of slaven. Ga jij dan automatisch wijzen naar Israel of naar zionisten?

En als je je er al in verdiept, dan geloof je al snel wat TR in dat interview zegt: zionisme is een beweging die zich inzet voor een joods thuisland. Als je niet verder terugkijkt in de geschiedenis en je niet afvraagt waar toch telkens weer die eeuwenlange ‘jodenhaat’ vandaan komt en dat deze zich heus niet beperkt tot de blinde haat van moslims, als je je niet verdiept in de Khazaren en later de Ashkenazi’s, dan mis je gewoon enkele belangrijke schakels in je denken. Ben je dan een corrupte, door zionisten ingehuurde acteur of mis je gewoon belangrijke informatie?

Met hetzelfde gemak kan ik modern rechts allemaal afdoen als satanisten omdat ze zich sterk maken voor homo rechten en het homo huwelijk. Opnieuw komt dit voort uit een gebrek aan historisch perspectief. Als jij opgroeit in een wereld waarin homoseksualiteit de normaalste zaak van de wereld is en het perspectief ontbreekt van de werkelijke reden voor een huwelijk (nl. het stichten van een gezin met een vader en een moeder als hoeksteen van de samenleving), dan moet zo’n huwelijk vanuit je rechtse overtuiging voor ‘gelijke rechten’ toch ook mogelijk zijn voor mensen van hetzelfde geslacht?

Never mind dat de acceptatie hiervan bijdraagt aan een dalend geboortecijfer en daarmee aan de ondergang van volk, cultuur en natie staat – precies die rechtse waarden waar jij zegt voor te staan. Dat is gewoon een gebrek aan INFORMATIE, niemand betaalt jou om anderen ‘de andere kant op te wijzen’.

Idem met ‘vrouwenrechten’, zoals scheiding en abortus. Als jong rechts persoon zie jij daar geen probleem mee. Never mind dat ook dit bijdraagt aan de ondergang van volk, cultuur en natie staat. Dan heb je gewoon hiaten in je kennis en de beste manier om deze te vullen is een HISTORISCH PERSPECTIEF. Vervolgens zie je hoe moslims omgaan met homo’s en met vrouwen en dan ga je al snel alle westerse normen en waarden verdedigen, incl. de moderne, niet wetende dat het westen al zo’n 100 jaar van binnen uit wordt vergiftigd door cultuurmarxistische ondermijning.

Als jonge, hippe ‘conservatieveling’ ontpop je je dan tot wat ik ‘progressief rechts’ zou willen noemen. Je bent opgegroeid in luxe en in vrede en je beseft onvoldoende dat dit alles op het spel staat door een VIJAND BINNEN DE POORTEN. En dat zijn heus niet alleen de joden. Ja, linkse joden zijn levensgevaarlijk, omdat ze zoveel macht en geld hebben en daarmee invloed kunnen kopen en uitoefenen. Maar er zijn ook rechtse joden, die wel weten hoe het zit. Het grootste probleem zit hem bij de ‘progressieve’ ATHEISTEN, de spirituele nihilisten die geen enkel besef meer hebben van goed of kwaad en die elke vorm van biologische ontkennen en geloven dat de mens ‘maakbaar’ is, op basis van een ‘culturele revolutie’. De blinde vlek van progressief rechts is dat ze onvoldoende kritisch zijn naar de eigen westerse cultuur om dit culturele KANKERGEZWEL te zien voor wat het is. Thierry Baudet is hier duidelijk ook mee besmet. En volgens mij Tommy Robinson ook. Dit heeft geen bal te maken met je ‘zionistische meesters’ dienen, maar gewoon met GEBREK AAN PERSPECTIEF.

Bedenk ook dat TR bij lange na niet de intellectueel is die Thierry bijv. is. Tommy is gewoon een working-class Britse jongen die met eigen ogen heeft gezien hoe boosaardig de moslimcultuur is. Waarschijnlijk heeft hij nooit de middelbare school afgemaakt en ik denk niet dat hij een HBO of universiteit van binnen heeft gezien. Als zionisten in jouw samenleving zich ogenschijnlijk keurig gedragen op basis van hun hoge IQ en hun sluwheid, terwijl je tegelijkertijd niets dan oversekste en gewelddadige moslims ziet, waar ga jij dan met de vinger naartoe wijzen?

Moraal van het verhaal: er valt voor moderne rechtse mensen nog veel te leren. Ze zullen moeten leren om introspectiever te zijn en kritisch te durven kijken naar hun eigen cultuur en normen en waarden i.p.v. deze te romantiseren. De grootste les die ze moeten leren is dat het prima is om te staan voor Verlichtingsidealen die vrijheid van meningsuiting, religie en vergadering garanderen voor iedereen, ongeacht ras, afkomst, seksuele geaardheid, geslacht of anderszins, maar dat je tegelijkertijd moet beseffen dat er van het begin af aan pogingen zijn gedaan door linkse infiltranten (waaronder idd veel ‘joden’) om deze idealen te kapen en er een soort gelijkheidsdictatuur van te maken en dat men hier ong. 100 jaar geleden wereldwijd in is geslaagd om dit te implementeren, middels marxisme en zijn ‘vriendelijke’ variant, socialisme.

Er is dus nog wel wat werk aan de winkel qua politieke, culturele en sociale bewustwording. Tot die tijd zullen mensen als TR (en anderen) zich gecompartimentaliseerd gedragen, vanuit een bepaalde tunnel visie. Dat maakt het werk van TR niet minder belangrijk, want dankzij hem zijn we wel op de hoogte van SYSTEMATISCHE en GEORGANISEERDE uitbuiting van westerse kinderen door moslims in Engeland. Hier in NL kunnen we ook wel een TR gebruiken, want wij zijn werkelijk nog zo naïef om te denken dat ‘loverboys’ een sporadisch fenomeen zijn in ons land. Hulde dus voor het dappere werk van TR! Diegenen die hem menen te moeten ‘ontmaskeren’ zullen beter hun huiswerk moeten doen, want ik ben bij lange na nog niet overtuigd van zijn kwade bedoelingen!

obstakels zijn het pad