dotcom.radio aflevering 106 van 03-06-2018

dotcom.radioJaargang 2016 — 2017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 106: De douane werkt innig samen met de tabaksindustrie – Cancer risk? 5G wireless speeds could be dangerous – Antwoorden op vragen over artikel ‘Weedkiller products more toxic than their active ingredient, tests show’ – Spontaan vet verliezen door suppletie met oleoylethanolamide – Unavoidable chemical used in soap and toothpaste could leave you battling bowel cancer  – Vaping E-cigarettes highly addictive and leads to smoking cigarettes health experts warn – Infection rates after colonoscopy, endoscopy at US specialty centers are far higher than expected  – Zinc deficiency and its predictive capacity for anaemia – Ban cartoon characters on unhealthy food, MPs say  – The roll out of 5G wireless service is ‘a massive health experiment’  – People who wear glasses really ARE smarter – Wat is Neu5Gc? – Gluconeogenese. – Chemours kan rekening voor verspreiding GenX verwachten – Hoe de voedingsindustrie je belazerd met toegevoegde vezels – Unileverproducten helemaal niet gezond – Steeds meer mensen ervaren vage, onverklaarde gezondheidsklachten op kantoor en school – Kids who drink orange juice in the morning ‘have a higher obesity risk’ – Chronic exposure to ELF-EMF is similar to physiological stress – Diepe hersenstimulatie kan glucosemetabolisme beïnvloeden – Dr. Robert Lustig The Hacking of the American Mind + Reacties luisteraars en de bijdragen van Mike en Henk [download de podcast]

radio. podcast


De douane werkt innig samen met de tabaksindustrie

Cancer risk? 5G wireless speeds could be dangerous

Antwoorden op vragen over artikel ‘Weedkiller products more toxic than their active ingredient, tests show’

Spontaan vet verliezen door suppletie met oleoylethanolamide

Unavoidable chemical used in soap and toothpaste could leave you battling bowel cancer 

Vaping E-cigarettes highly addictive and leads to smoking cigarettes health experts warn 

Infection rates after colonoscopy, endoscopy at US specialty centers are far higher than expected 

Zinc deficiency and its predictive capacity for anaemia

Ban cartoon characters on unhealthy food, MPs say 

The roll out of 5G wireless service is ‘a massive health experiment’ 

People who wear glasses really ARE smarter

Wat is Neu5Gc?
Zowel mensen als dieren hebben op elke cel in hun lichaam ingebouwde suikermoleculen. Zoogdieren zoals koeien, varkens, schapen en geiten hebben andere suikermoleculen op hun cellen dan mensen. De mens is een zoogdier, maar verschilt op het niveau van suikermoleculen van andere zoogdieren. Zo bevatten menselijke cellen in principe alleen het molecuul Neu5Ac (N-acetylneuraminezuur), terwijl er op de cellen van andere zoogdieren naast het Neu5Ac ook Neu5Gc (N-glycolylneuraminezuur) aanwezig is. Deze suikermoleculen hebben een belangrijke functie binnen het immuunsysteem.

Gluconeogenese. 
De vorming van glucose uit eiwitten en vetten onder invloed van het hormoon cortisol (hydrocortison ) uit de bijnierschors.

Chemours kan rekening voor verspreiding GenX verwachten

Hoe de voedingsindustrie je belazerd met toegevoegde vezels

Unilever producten helemaal niet gezond

Steeds meer mensen ervaren vage, onverklaarde gezondheidsklachten op kantoor en school

Kids who drink orange juice in the morning ‘have a higher obesity risk’ 

Chronic exposure to ELF-EMF is similar to physiological stress

Diepe hersenstimulatie kan glucosemetabolisme beïnvloeden`

Dr. Robert Lustig The Hacking of the American Mind 
What’s the difference between pleasure and happiness? How does dopamine and serotonin affect your brain? Dr. Lustig talks about his new book, The Hacking of the American Mind : The Science Behind the Corporate Takeover of Our Bodies and Brains. It’s about how industry uses the science of neuromarketing to manipulate everything from what you eat to how you spend your time.

[Annet] Hallo henk, op dit moment zit ik zoals elke week de podcast van jullie radioshow te beluisteren. Ik kijk er altijd naar uit en het nieuws is up to date, hulde voor jullie allemaal. Het eerste wat ik mezelf leerde toen ik 8 jaar geleden ‘wakker’ werd. NIET OORDELEN en dat is soms erg moeilijk maar wat me nu voor de zoveelste x opvalt is dat Mike erg denigrerend over vrouwen spreekt. Waarom is dat nodig? Heeft hij een slechte reïncarnatie ervaring gehad?  Hij weet toch ook wel dat we allemaal een bewustzijn zijn met een ervaring hier op aarde. man of vrouw  What ever. Ik haak heus niet meteen af en als ik me blijf ergeren dan luister ik tot en met Ron en zet ‘m uit, wat ik wel jammer vind hoor want de samenvattingen van Mike vind ik altijd erg goed.  suc6 en dank voor jullie werk! heb het goed, hartegroet Annet


[M de Gr via MeWe] Waarom verteld Ron onwaarheden? Slechts 5 % zijn ziektes de rest is GNM. [dat was de strekking – kon de letterlijke tekst niet meer vinden]


[Gea] Ancient traditions knew of the pineal and enshrouded its mysteries in their lore. They knew that the pineal plays a role in our spiritual development and communication with spiritual beings. But with an increasingly toxic world, many people do not know of the innate gifts inherent to an open pineal. [Noot: alle gifstoffen blokkeren de werking van ons derde oog]

Donald J. Trump van outsider naar MEGA President: Make America Great Again


An Open Letter from Anons To Independent Media.


Importheffing Trump: Volgens DDS zal dit negatief uitpakken voor Amerikaanse arbeiders. Nee hoor, want Amerika is hard op weg om zichzelf economisch zelf te bedruipen en keert hiermee het globalisme definitief de rug toe. De EU heeft het nakijken. Doe je huiswerk, DDS!


Boek Patronen van bedrog Willem Middelkoop


Q Anon: 

Twijfelaars gaan nooit een kar trekken, immers ze weten niet aan welke kan ze moeten trekken, laat staan de ze de richting kunnen bepalen.


Even terug naar de geschiedenisboeken, een revolutie begint altijd van onderaf. Voor de Q revolutie is een netwerk van alternatieve media essentieel die mensen informeert over de gebeurtenissen in de wereld om daarbij vooral HOOP te kunnen geven. Doemdenkers komen nergens, gaan nooit actie ondernemen en zijn uitsluitend een sta in de weg voor elke revolutie.

De gebundelde gedachten kracht van een wereldwijde beweging kan alleen al wonderen verrichten, daar hebben we nog niet eens een Q voor nodig. De negatieve ondermijning van Q is dus een pure tegenwerking van de gebundelde gedachten kracht. “Get your act together boys and move out of the way


als je dag toch twijfel hebt, twijfel dan aan je eigen mogelijkheden
— Kan ik mijn hersenen ook doneren?

Na enkele weken zijn er nog geen derde van de stemmen binnen voor het donorwet referendum. De media blijken toch gelijk te hebben dat weer meer mensen vertrouwen krijgen in de politiek. Gehersenspoeld, opkomen voor je eigen rechten via een referendum als allerlaatste redmiddel voor onze paarse kabinet(en) mentaliteit? Nee hoor het gaat wel goed allemaal. Ik schreef het al eerder, Nederland is een mooi land, wel jammer dat er zoveel Nederlanders wonen. Ik wil graag mijn hersenen tot de laatste seconde blijven gebruiken jammer voor de miljoenen landgenoten die op de wachtlijst staan voor een paar gezonde hersenen. Ehhh, … je had het even te druk en nog geen tijd. Laat maar, we zien wel hoe we het zonder jou doen en onze eigen boontjes doppen.


Deze week berichte Lang Leve Europa dat de Link-Tax filter er gaat komen.


Dus jij eet biologisch en eet gezond, wacht even want dit zie je over het hoofd, .. uitputting landbouwgronden!