De dag van: Q anon twijfelaars – hersendonors – & de Link Tax – Twijfel

De Dag Van 29-05-2018 Al gehoord van Q? – Link-tax-filter – Twijfel

—- Al gehoord van Q anon?
Als sommige “wakkere” mensen nog nooit gehoord hebben van Q Anon dan kun je er gerust van uitgaan dat de meerderheid van de Nederlandse bevolking nog nooit gehoord heeft van dit fenomeen. Nog voordat Q toe is aan zijn eerste lustrum zijn er in de alternatieve media al vele twijfelaars, mensen die het te lang vinden duren, dat is wat ik lees.

Mijn gedachten hierover is, ga iets leuks doen voor jezelf, schrijf eens wat over iets anders maar ga de beweging niet voor de voeten lopen met je ongeloof, maar vooral met je twijfel, de “ik kijk het vanaf de zijlijn nog eens aan wat er gaat gebeuren mentaliteit.

Twijfelaars gaan nooit een kar trekken, immers ze weten niet aan welke kan ze moeten trekken, laat staan de ze de richting kunnen bepalen.


Even terug naar de geschiedenisboeken, een revolutie begint altijd van onderaf. Voor de Q revolutie is een netwerk van alternatieve media essentieel die mensen informeert over de gebeurtenissen in de wereld om daarbij vooral HOOP te kunnen geven. Doemdenkers komen nergens, gaan nooit actie ondernemen en zijn uitsluitend een sta in de weg voor elke revolutie.

De gebundelde gedachten kracht van een wereldwijde beweging kan alleen al wonderen verrichten, daar hebben we nog niet eens een Q voor nodig. De negatieve ondermijning van Q is dus een pure tegenwerking van de gebundelde gedachten kracht. “Get your act together boys and move out of the way


—- Deze week berichte Lang Leve Europa dat de Link-Tax filter er gaat komen.
Een te betalen belasting als je een link maakt naar een andere (nieuws) website. Daarmee wordt slechts een enkel doel gediend om het de alternatieve websites moeilijk te maken om nieuws te vergaren en te onderbouwen. De tekst kopiëren is onder steeds strengere copyright wetgeving al steeds moeilijker.

Lig ik wakker van deze nieuwe censuur maatregelen? Nee eigenlijk niet, linken naar nep-nieuws websites die soms zinnige berichten plaatsen, nee bedankt. Zelf berichten schrijven vindt ik veel belangrijker en voor onderbouwing van die artikelen kun j ook hints geven aan je lezers. Een link maken naar alternatieve website blijft gewoon mogelijk omdat ik dat juist aanmoedig op o.a. deze website.


— Kan ik mijn hersenen ook doneren?
Na enkele weken zijn er nog geen derde van de stemmen binnen voor het donorwet referendum. De media blijken toch gelijk te hebben dat weer meer mensen vertrouwen krijgen in de politiek. Gehersenspoeld, opkomen voor je eigen rechten via een referendum als allerlaatste redmiddel voor onze paarse kabinet(en) mentaliteit? Nee hoor het gaat wel goed allemaal. Ik schreef het al eerder, Nederland is een mooi land, wel jammer dat er zoveel Nederlanders wonen. Ik wil graag mijn hersenen tot de laatste seconde blijven gebruiken jammer voor de miljoenen landgenoten die op de wachtlijst staan voor een paar gezonde hersenen. Ehhh, … je had het even te druk en nog geen tijd. Laat maar, we zien wel hoe we het zonder jou doen en onze eigen boontjes doppen.

als je dag toch twijfel hebt, twijfel dan aan je eigen mogelijkheden

“Het is aan jou om te beslissen of je dat wel of niet doet je bent klaar om vrij te zijn, echt vrij. Dit heeft betrekking op uw relatie evenals uw activiteiten in de wereld. Je bent onbeperkt, als je daarvoor kiest! Je vrijheid komt van loslaten. Vrijheid betekent de bekrachtiging om te zijn, te doen, te gaan, te voelen, wat je hart je ook vertelt. Alleen jij hebt jezelf ervan weerhouden om deze vrijheid uit sommigen te halen misverstand over wat uw verantwoordelijkheden werkelijk zijn. Je verantwoordelijkheden liggen bij je Zelf. Dien dat echt, volledig, en je dient alles. ”

– Alma Daniel Bron: haar boek, Ask Your Angels