dotcom.radio aflevering 105 van 27-05-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 105 geen gezondheid nieuws met Ron maar wel al het GEO politieke nieuws met MH 17 – MH 370 – Noord Korea top afgezegd – Verkiezingen Italie – Q Anon – AVG wetgeving – Nieuws detox – De psychiatrische matrix – Bijdragen luisteraars  [download de podcast]

radio. podcast


Geen bijdrage van Ron deze week


[Rob] De eerste 10 minuten zijn algemene informatie daarna de resultaten gemeten bij de slachtoffers

[Arend]  Zouden jullie in de volgende dotcom radio-uitzending het eens willen hebben over de GAZA-killings en hoe Trump daar in godsnaam nog een rechtvaardiging voor weet te vinden?


[Dick] Wat is Nano?
Uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer (sub 23 nm emissions)
Benzine auto katalysatoren zijn nabranders. De rookdeeltjes die uit de motor komen, worden door de katalysator op een temperatuur van 400 graden opnieuw verbrandt tot deeltjes kleiner dan 10 nanometer. (10 000x kleiner dan een menselijk haar)


[Gea] Video: VPRO Tegenlicht: Trollen, Trump en Thierry [geen commentaar mogelijk. ik kom niet door de privacy settings van de npo website heen op de Apple]


Nieuwe regering Italie en de situatie met de grote Italiaanse systeembank Monte dei Paschi di Siena die er zeer slecht voorstaat [invoeren flattax]


Here’s a great map of the sealed indictments by state- how many traitors live in your state? [26.000]


MH 370 + MH 17 Rutte komt terug voor een Nep Rapport …
Wie hadden er een motief?


Noord Korea top ontmoeting afgezegd


Donor referendum .. hoe staat de vlag erbij?


Vanaf 25 mei een verbod op communiceren over terreuraanslagen via internet (AVG/GDPR) [Lang Leve Europa] Denk jij dat je toestemming krijgt van terroristen voor het verspreiden van foto’s en videomateriaal? Denk jij dat je toestemming krijgt van die politieagent die je mishandelt bij een demonstratie? Denk jij dat je toestemming krijgt van de overheid als je verzwegen aanslagen of ander illegaal overheidsgedrag onderzoekt en daarover publiceert? De boetes zijn niet mis … tot 20 miljoen per gebeurtenis.
Wordt het geen hoogtijd voor de internationale Internet Bill of Rights
Reactie van mijn provider: Indien u persoonsgegevens onder beheer heeft is het in ieder geval noodzakelijk uw website te beveiligen met een certificaat.

Privacy, de omgekeerde wereld van de AVG wetgeving


Namen van Nederlandse EU parlementariërs die voor George Soros werken


We zijn voorgelogen! Dit geheime document [UK] onthult hoe de waarheid over de EU tientallen jaren is verzwegen
“Ondanks alle beweringen van politici van vele partijen dat de EU geen centrale staat zou worden, bewijst dit document dat dat precies het plan was,” zei Annabelle Sanderson, een voormalig adviseur van Nigel Farage.


 De psychiatrische Matrix: wat je moet weten [Jon Rappoport]
Allereerst, zoals ik enkele maanden geleden heb gerapporteerd, heeft 25% van de studenten in Amerika een diagnose van een psychische stoornis of psychofarmaca ontvangen. Ik vermeld dit om aan te geven hoe wijdverspreide psychiatrische controle is geworden.


Een Nieuws Detox Weekend met leerzame momenten die er echt toe doen.
Als je net als ik wekelijks zeer intensief bezig bent met het nieuws en het uitdragen wat dit nu eigenlijk betekend voor jou en mij dan is een weekend dat je helemaal totaal losgekoppeld bent van de wereld een verademing. Even helemaal geen enkele tijddruk van zaken die je jezelf hebt opgelegd als de dotcom.radio maken en de website bijhouden. [interview Suzy] – [bezoek permacultuur tuin]


Succesboeken de waarheid over kanker