Was er 2000 of meer jaren geleden ook iemand zo slim als Tesla ?

De geheimen van de piramides zouden wel eens een openbaring kunnen zijn dat er een hogere beschaving bestond dan op dit moment voor mogelijk gehouden wordt.

Reguliere historici zullen je vertellen dat de Grote Piramide van Gizeh een verheerlijkt graf was voor de Egyptische farao’s. Het enige originele monument links van de originele Seven Wonders of the World, deze structuur is gemaakt met onberispelijke wiskundige precisie en is een uniek, mysterieus staaltje van constructie en engineering.

Er is maar één probleem: de Grote Piramide heeft geen van de kenmerken van tombes: inclusief extravagante artefacten, sierlijke muurkunst, verzegelde ingangen, uitgebreide kisten of zelfs mummies zelf. Het was echter gebouwd met unieke – dezelfde materialen die tegenwoordig worden gebruikt voor elektrische geleidbaarheid. Deze feiten leiden ertoe dat steeds meer historici geloven dat de piramides wellicht een veel nuttiger doel hadden. .. die piramide van Giza was helemaal geen tombe, maar een krachtcentrale: elektriciteit opwekken en overbrengen naar de beschaving om hen heen.