Jon Rappoport over verplichte vaccinatie en DIKKE vaccinatie leugens

Door Joh Rappoport
Bron artikel: Europe under the vaccination gun: an expanding tragedy

Stormwolken verzamelen zich …

Eerst de oplossing – verlaat de Europese Unie. Doe het snel. Laat je niet verleiden.

Europa komt dichter bij verplichte vaccinatie. De drive wordt gedomineerd door een samenwerking tussen de Europese Unie (EU) en Big Pharma-bedrijven.

Veel burgers van EU-lidstaten zijn zich niet eens bewust van wat er gebeurt. Belangrijke vergaderingen op hoog niveau worden in het geheim gehouden.

Degenen die op de hoogte zijn en bezwaar maken tegen wat op de planningstabel staat, worden genegeerd.

Robert F Kennedy Jr. en het World Mercury Project hebben een rapport:

vaccineren belicht

Zwaar giftige stoffen aanbevelen als gezondheid preventie of zit er een geheime agenda achter deze praktijken?

“Inwoners van de Europese Unie (EU) hebben minder vertrouwen in de veiligheid van vaccins dan mensen in een andere regio in de wereld. Vanuit het perspectief van de machtige farmaceutische industrie en de omgekochte politici kan dit groeiende scepticisme over vaccin orthodoxie geen verdere impuls krijgen.”

“Negeren van massale protesten door burgers en gemeentelijke autoriteiten, de regeringen van Frankrijk, Italië en andere EU-landen (met de hulp van lobbyisten van Big-Pharma) zijn methodisch en paternalistisch begonnen met het voorstellen en / of vaststellen van nieuwe vaccinatiewetten. Deze wetten zijn erop gericht om alle resterende mogelijkheden van burgers om informatie over risico’s en voordelen af ​​te wegen en beslissingen over vaccins zelf te nemen, te wissen. ”

“En nu heeft het Europees Parlement (het wetgevende orgaan van de EU) zijn grote gewicht in de strijd gestoken om de EU-brede coördinatie van vaccinatiebeleid en -programma’s te bevorderen. Niet tevreden om het vaccinatiebeleid ‘een bevoegdheid van de nationale autoriteiten’ te blijven, heeft de Commissie milieubeheer, volksgezondheid en voedselveiligheid van het Parlement in maart 2018 een resolutie aangenomen om een ​​strikter beleid zowel binnen als buiten de EU te bevorderen. doel, zal de Europese Commissie (de uitvoerende macht van de EU) in 2018 een gemeenschappelijk optreden voorstellen om de vaccinatiedekking te vergroten en de “aarzeling van het vaccin” aan te pakken.”

“Volgens een commentaar op de resolutie in The British Medical Journal (BMJ), zijn de leden van het Europees Parlement niet bereid om afwijkende meningen te bekennen, waarbij alle gelicentieerde vaccins als veilig worden bestempeld en informatie van het tegendeel wordt afgewezen als ‘onbetrouwbaar, misleidend en onwetenschappelijk’. dat zou legitiem in ruil daarvoor kunnen stellen, echter of massaal lobby werk door de farmaceutische industrie parlementariërs onbekwaam heeft gemaakt tot onpartijdigheid.”

De EU-Pharma-klauwen knijpen verder dicht. De burgers van Europa zitten in de greep. Keuzevrijheid staat op het spel. Gezondheid staat op het spel. De officiële ijzervuist houding tegenover vaccins – ‘veilig en effectief zonder twijfel of twijfel’ – is fascisme gepersonifieerd.

De EU zal niet terugvallen. Daarom is het antwoord: verlaat de EU. Laat het achter je.

De EU-visie van een verenigd Europa is het oude nazi-plan in een nieuw jasje.

Eerst kwam de gemeenschappelijke markt, die uiteindelijk veranderde in een politiek kader van bestuur van Europese naties van bovenaf. Dat is nu een realiteit.

Zoals voorspeld door veel analisten, heeft dit structuur vriendelijk en bemoedigend aan het oppervlak een vloedgolf van regels en voorschriften tot gevolg gehad om de bevolking te verstikken.

En nu, injectie van giftige stoffen (bijv. Aluminium, formaldehyde) in de lichamen van miljoenen. Besteld. Verplicht. Als de EU zijn zin krijgt.

In de rij gaan staan. Neem je shot.

“De wetenschap is geregeld.”

Een van Europa’s belangrijkste 20ste-eeuwse politieke analisten, Ivan Illich, schreef deze explosieve woorden in 1977: “Het gecombineerde sterftecijfer van roodvonk, difterie, kinkhoest en mazelen bij kinderen tot vijftien laat zien dat bijna 90 procent van de totale daling in mortaliteit tussen 1860 en 1965 had plaatsgevonden vóór de introductie van antibiotica en wijdverspreide immunisatie. Gedeeltelijk kan deze recessie worden toegeschreven aan verbeterde huisvesting en aan een afname van de virulentie van micro-organismen, maar veruit de belangrijkste factor was een hogere hostresistentie als gevolg van betere voeding. “(Medical Nemesis, Bantam Books)

Illich is slechts een van de vele critici van vaccinatie die de EU zorgvuldig heeft gekozen om te negeren, in haar streven naar de oprichting van een farmaceutisch imperium.

De EU verkiest ook om vrijheid te betwisten zonder erover na te denken – op haar eigen continent, waar eens een strijd van eeuwen de vrijheid in het Westen voortbracht.

Noot: Wordt de soep niet ze heet gegeten als hij opgediend wordt? Misschien? De Deep State heeft echter haast om ons in de pas te laten lopen met hun plannen en wie weet wat er ingespoten wordt wat in samenspan met de Chemtrails en 5G netwerken tot een wereldwijd slachtveld kan leiden die een nog groter slagveld kan aanrichten dan de Spaanse griep. De enige geruststelling kan zijn dat de Q anon beweging de Deep State nog voor het uitvoeren van dit plan onderuit gaat halen. Maar dat is dus tevens onze laatste kans, daarna zijn we overgeleverd of gaan strijdend ten onder. Als je tenminste nog wat lef in de leden hebt? – HM


Two huge vaccine scandals the press is ignoring

 Sommige leugens zijn zo groot dat veel mensen niet kunnen accepteren dat het leugens zijn. Hun geest is verbluft. “Nee”, zeggen ze, “dat zou niet kunnen.” Maar ja, dat zou kunnen zijn, en het is zo. Het eerste schandaal draait rond het griepvaccin voor het lopende jaar. De CDC en andere “experts” hebben toegegeven dat het vaccin een zeer lage effectiviteitsgraad heeft. Waarom is het een blindganger?

Omdat het vaccin wordt geproduceerd met kippeneieren en in dat medium muteert het griepvirus – dat opzettelijk in de eieren wordt geplaatst -. Daarom is het niet hetzelfde virus dat dit jaar de griep veroorzaakt. Daarom heeft het geen bescherming tegen de griep. “Op basis van gegevens uit Australië waar het griepseizoen nu heerst, waarschuwen wetenschappers dat de griepprik van dit seizoen misschien maar 10% effectief is.

Healthline.com: “De meerderheid van de griepvaccins wordt gekweekt in kippeneieren, een methode voor de ontwikkeling van vaccins die al 70 jaar wordt gebruikt.


Hallo? Iemand thuis?

Zeventig jaar. Hetzelfde probleem.

Hetzelfde “lage effectiviteit” -probleem.


Het tweede schandaal blijft zich ontvouwen op de Filippijnen, waar drugsgigant Sanofi’s Dengvaxia, om Dengue Fever te voorkomen, wordt geconfronteerd met een enorme terugval van overheidsfunctionarissen, die de nationale vaccinatiecampagne stopzetten nadat duizenden kinderen de injectie al hebben ontvangen.

Het probleem? Veiligheid.

Heb je dat begrepen? Het bedrijf (Sanofi) waarschuwde zelf dat het vaccin mogelijk niet veilig is.

Maar laten we nog dieper graven. Sanofi zegt dat het vaccin gevaarlijk kan zijn voor diegenen die niet zijn blootgesteld aan het Dengue-virus voordat ze de injectie kregen. Wat betekent dat op aarde?

Het betekent dat een kind dat van nature in contact is gekomen met het virus zijn eigen antistoffen zou hebben ontwikkeld. En later zouden die antilichamen hem beschermen tegen het Dengue-virus IN HET VACCIN. Anders kan het virus in het vaccin hem een geval van Dengue geven of een andere vorm van schade veroorzaken.

Dit zegt: “Als een kind REEDS immuun is voor Dengue Fever, omdat zijn immuunsysteem met succes het virus heeft aangepakt, dan zal het vaccin hem niet beschadigen.”


Lees ook de geschiedenis van vaccinaties