Nano-Tech, ons DNA en Mind Control: Feit: De CIA, MK Ultra militaire nano deeltjes zijn reeds in je lichaam aanwezig …

logo gedachtenvoerCONNECTING DOTS! QUANTUM DOTS!
Verbindt de punten, quantum punten

De tweede week van Mei kreeg ik een mailtje als bijdrage voor dotcom.radio van Ben; “Beste Henk, Misschien vind je deze info ook interessant”. Misschien is een understatement Ben. En ik denk dat hij dat wel weet. De methoden om mensen te beïnvloeden worden steeds talrijker en geavanceerder. pas op het moment dat iemand BEWUST is dat deze methoden toegepast worden ga je ze zien, waarnemen is eigenlijk een beter woord. Ik denk dan ook dat 5G, de chemtrails, nano-technologie in de voeding allen tezamen een samenspan is tegen hoe wij ons voelen, functioneren en uiteindelijk … denken .Op de website van WantToKnow (2013) konden we al een artikel lezen over ons DNA “Wetenschap toont aan: je kunt je DNA veranderen”, en hoe we dat ten gunste van “ons” zouden kunnen aanpassen / beïnvloeden. Maar hier zijn de “Powers That Be” ook mee aan de slag gegaan en dan niet ten voordele van de mensheid.


Op een van mijn websites had ik in 2013 ook al een artikel geplaatst over slim DNA:

“HET MENSELIJK DNA IS EEN BIOLOGISCH INTERNET en superieur in vele aspecten van het kunstmatige internet. Russisch wetenschappelijk onderzoek verklaart directe of indirecte verschijnselen zoals helderziendheid, intuïtie, spontane en verre handelingen van genezing, zelfgenezing technieken, ongewoon licht / aura’s rond mensen (namelijk spirituele meesters), de invloed van de geest op weerpatronen en nog veel meer. Daarnaast is er bewijs voor een geheel nieuw type medicijn waarin DNA kan worden beïnvloed en ge-her-programmeert door woorden en frequenties ZONDER het uitsnijden en vervangen van afzonderlijke genen.

Lees verder: http://www.hope-comes-in-the-dark.com/ > sitemap > Smart DNA


In het door Ben gezonden document lezen we onder andere:

De Nano-tech is de suiker aan het kapen die de DNA-genen samenbindt. Het voegt zijn eigen nano technologie programma toe in het DNA en vervang de originele programmering. Dit zal de nanotrans-mens creëren.

Verder in het document lezen we:
DNA is een fractal antenne: dit is waarom jouw DNA – en gezondheid – gevoelig is voor elektromagnetische velden.
PubMed.gov studie https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21457072

Je DNA is een antenne [door Josh Richardson]
Je hele bestaan … alle materie, alle leven, alle ervaringen – alles dankt zijn bestaan in de fysieke wereld aan frequenties. Absoluut alles is frequentie.
https://www.preventdisease.com/news/14/112414_Everything-You-Are-Have-Been-Will-Ever-Be-Is-About-Frequency.shtml

Licht regelen van nanodeeltjes (in Full Duplex met 5G)
Het team verwacht in staat te zijn licht te beheersen vanuit elke nanostructuur die iets verspreidt, absorbeert of licht emitteert, zelfs kwantumdots of koolstofnanobuisjes. “Het licht hoeft hiervoor alleen maar gepolariseerd te worden om te werken, “ zei Link, die de plasmonische eigenschappen van nanodeeltjes bestudeert
http://www.kurzweilai.net/controlling-light-from-nanoparticles

Licht uitzendende diode Bestraling kan de morfologie en optische eigenschappen van zilver regelen. Nano deeltjes (LED-lampjes)
https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja910010b

Dit alles zijn voor de meesten onder ons allemaal hele dure woorden waar we vaak geen zin in hebben om deze te onderzoeken of te leren begrijpen. Maar ik zag al wel puzzelstukjes die bij elkaar aansluiten.

Dat LED licht niet gezond is voor mensen was bij mij al enkele jaren bekend. LED levert maar een beperkt gedeelte van het volledige lichtspectrum dat een mens nodig heeft om gezond te functioneren. Daarom heb ik bewust geen LED lampen in de woonruimte waar ik het meest vertoef. Sterker nog, naast de computer waar ik de meeste uren aan het werk ben heb ik een daglichtlamp geplaatst.

Dat onze voeding ook energie geeft is voor een ieder ook duidelijk (toch?). Dat veel voeding in de supermarkt beroofd is van zijn voedingswaarde is niet iedereen duidelijk. De meeste voeding die wij tegenwoordig eten is GEEN LEVENDE VOEDING.


In mijn eBoek zoektocht naar gezondheid kan je lezen op pagina 33:

“Een van de oorzaken van een mindere gezondheid is een gebrek aan rauwe voeding. Verhitten  vernietigt de levensenergie van de voeding! Enzymen zijn eiwitten die chemische reacties katalyseren (helpen, versnellen) en controleren. In het lichaam produceren wij onze energie voor het leven ook voor een deel door ”verbranden” van vet. Dit kan uiteraard niet bij hoge temperatuur    plaatsvinden, want onze lichaamstemperatuur moet op ongeveer 37 graden Celsius blijven. Het is echter niet zo gemakkelijk om vet te “verbranden” bij die lage lichaamstemperatuur. Enzymen moeten dat proces een beetje helpen en controleren. Enzymen worden in het kook proces tussen de 48 en 60 graden Celsius totaal vernietigd. Het lichaam moet vervolgens kunstgrepen uithalen  om nog enige energie uit het aangeboden voedsel te halen. (Gek hé dat sommige mensen energiegebrek hebben!) Op pagina 33 zie je foto’s met een duidelijk zichtbaar energieveld met speciale krilian fotografie.


Eigenlijk is ons lichaam best sterk om met die tweederangs supermarktvoeding nog enigszins normaal te functioneren voor veel mensen. Maar helaas niet voor iedereen, dat is de reden dat meer dan de helft van de bevolking de een of andere chronische ongezondheid klacht heeft.

Met onze moderne voeding en verzorgingsproducten komen samen met de chemtrails allerlei nano-deeltjes ons lichaam binnen. Tel daarbij op de giftige stoffen waarmee we werken en ons lichaam is al snel uit balans.

Dat deze nano deeltjes mogelijk nog een andere functie kunnen verstoren daar sta ik eigenlijk helemaal niet van te kijken. De vele experimenten die de afgelopen 50 jaar gedaan zijn via vaccinaties en chemtrails zijn geen complot-theorieën meer maar vrijgegeven documenten getuigen daarvan.

Diegene die zich verdiept hebben in de Alzheimer ziekte weten dat mensen heel gevoelig zijn voor gebrekkige voeding. De hersenen worden simpelweg geblokkeerd voor een deel of hun gehele functionaliteit. Met volledig energierijke voeding blijkt dit hersen aftakeling proces geheel omkeerbaar te zijn zo is al vele malen in de praktijk bewezen door met name natuurgeneeskundigen.

Dat onze hersenen met behulp van schadelijke energievelden te beïnvloeden zijn sta ik dan ook helemaal niet te kijken, sterker nog dat vermoeden had ik al vele jaren door de chemtrails te bestuderen. We hadden namelijk tijdens een uitzending van gezondheidsradio geconstateerd dat tijdens de verkiezingen in Nederland de sproei-vliegtuigen aan de Nederlandse grens omkeerden. Duitsland was die dag niet het doelgebied.

De vraag is wat je zelf kunt doen?

Begin ten eerste met niet verder te leven als een ware zombie en de gedachte; “het zal wel”. Vele mensen zijn al beroofd van de functie om überhaupt gedachten te kunnen vormen. De absolute nummer een voorwaarde om het leven leefbaar te maken en houden.

Echte voeding, schone voeding en schone lucht zijn daarbij essentieel. Zelf die voeding deels of helemaal produceren is dan ook geen luxe. Onze overheid en voedingsindustrie zijn onbetrouwbare partners. Politiek bewust is dan ook een gegeven dat onlosmakelijk met onze gezondheid verbonden zijn.

Dat de Nederlandse bevolking zich al voor een immens groot deel als ZOMBIES gedraagt is mij ook duidelijk. Die afgelopen week waren er slechts 62.000 handtekeningen die het donor referendum ondersteunden.

De uiteindelijke scheidslijn tussen zombies gedrag en een onherroepelijke zombie status lijkt mij al flinter dun. Mensen die gehersenspoeld zijn door verfijnde media technieken weten niet dat ze reeds het slachtoffer zijn. De volgende stap van totale Mind Control loert dan ook al om de hoek als je niet zelf begint stappen te ondernemen naar politieke acties, levende voeding en het dagelijks ontgiften van het lichaam en de geest.


Luister naar de podcast van Tony Pantelleresco: “Sinds de jaren 50/60 is het proces van kapen van ons menselijke dna/genetische code mogelijk al gaande. Wanneer je pas echt in deze materie gaat verdiepen, dan kunnen of gaan er werkelijk vele kwartjes vallen. De kennis die ik heb opgestaan over silica heeft mij nog het meest verrast in hoe simpel de donkere macht ons waarschijnlijk voor de gek heeft weten te houden of heeft weten te misleiden”.