dotcom.radio aflevering 104 van 13-05-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 104 Eating MORE food could help you lose weight – Tientallen huizen te dicht bij hoogspanningskabels onder de grond – Vaccines Cause Toxic Overload | Dr. Stephanie Seneff  – Vetten uit olijfolie en noten beschermen en verjongen bloedvaten – Luchtvervuiling is niet alleen schadelijk voor de fysieke maar ook voor de mentale gezondheid – Wanneer worden de criminele pleitbezorgers van statines nu eens gestraft? – Chronic fatigue syndrome treatment ‘should be withdrawn’  – Ointment made with CURRY POWDER could cure erection problems  – Texas A&M study links breast cancer to the body’s internal clock  – Heart failure – The Alzheimer’s disease of the heart?  – Wi-Fi is an important threat to human health – Why You Need Salt for Better Protein Digestion – Large Spanish study finds higher rate of pneumonia in vaccinated group (Pfizer’s Prevnar 13) – Hersendode jongen (13) ontwaakt nadat procedure orgaandonatie al gestart is – Regular fast food eating linked to fertility issues in women – Walnuts impact gut microbiome and improve health  | Bijdrage van de luisteraars Mike en Henk [download de podcast]

radio. podcastEating MORE food could help you lose weight
Researchers at the University of Leeds compared Slimming World and NHS Live Well diet plans and found people eating certain types of food lost more weight than those counting calories.

Tientallen huizen te dicht bij hoogspanningskabels onder de grond
Te hoog wil zeggen dat de zogeheten magneetveldsterkte hoger is dan 0,4 microTesla. Dat is de norm die de Gezondheidsraad hanteert, op basis van wetenschappelijke onderzoeken. Er zijn sterke aanwijzingen dat er voor kinderen een gezondheidsrisico is. “We weten dat het een licht verhoogde kans geeft op kinderleukemie”, stelt voorzitter Pim van Gool van de Gezondheidsraad.

Vaccines Cause Toxic Overload | Dr. Stephanie Seneff 

Vetten uit olijfolie en noten beschermen en verjongen bloedvaten
Als je jezelf wilt beschermen tegen hart- en vaatziekten, haal je vetten dan vooral uit olijfolie, noten en avocado’s. Zo’n voedingspatroon beschermt je vaatwanden en stimuleert tegelijkertijd de verjonging van de vaatwandweefsels. Dat blijkt uit een humane studie die Engelse voedingswetenschappers binnenkort publiceren in de American Journal of Clinical Nutrition.

Luchtvervuiling is niet alleen schadelijk voor de fysieke maar ook voor de mentale gezondheid

Wanneer worden de criminele pleitbezorgers van statines nu eens gestraft?
Je hoeft geen medisch deskundige te zijn om te begrijpen dat de cholesterolcampagne geleid wordt door malafide onderzoekers en zakenlui. Een paar weken geleden ontving ik bijvoorbeeld de film “You must be nuts! – the business of dementia”, een humoristische maar tegelijkertijd serieuze film gemaakt door fotograaf Obhi Chatterejee, waarin hij in simpele bewoordingen de waarheid over vetten en cholesterol uiteenzet en tevens hoe hij zijn vader probeerde te behandelen, die als gevolg van een statinebehandeling dement geworden was.

Chronic fatigue syndrome treatment ‘should be withdrawn’ 
A leading expert on the illness says some people are being harmed by graded exercise therapy (GET).

Ointment made with CURRY POWDER could cure erection problems 
Scientists at the Albert Einstein College of Medicine in New York say the ointment seeps through the skin and dilates the blood vessels supplying a man’s groin area.

Texas A&M study links breast cancer to the body’s internal clock 
For years, doctors have associated the BRCA1 and BRCA2 gene mutations with an increased risk of breast cancer. But researchers at Texas A&M University have now identified another gene that may have an impact on breast cancer –associated with the body’s circadian rhythm.

Heart failure – The Alzheimer’s disease of the heart? 
Similar to how protein clumps build up in the brain in people with some neurodegenerative diseases such as Alzheimer’s and Parkinson’s diseases, protein clumps appear to accumulate in the diseased hearts of mice and people with heart failure, according to a team led by Johns Hopkins University researchers.

Wi-Fi is an important threat to human health

Why You Need Salt for Better Protein Digestion
In this video, Dr. Berg talks about Protein Digestion and Salt relationship. He also talks about the Sodium Chloride in salt that provides Chloride which then provides the raw material to make Hydrochloric Acid that is necessary to digest protein in the stomach.

Large Spanish study finds higher rate of pneumonia in vaccinated group (Pfizer’s Prevnar 13)

Hersendode jongen (13) ontwaakt nadat procedure orgaandonatie al gestart is
De ouders van de 13-jarige Trenton McKinley maakten een van de moeilijkste beslissingen in hun leven toen ze besloten de organen van hun zoon af te staan voor donatie. Artsen hadden verklaard dat de jongen hersendood was nadat hij een ernstig ongeluk had gehad met een buggy.

Regular fast food eating linked to fertility issues in women 
Women who eat fast food regularly and not enough fruit are more likely to struggle to conceive, a study suggests.

Walnuts impact gut microbiome and improve health 
Diets rich in nuts, such as walnuts, have been shown to play a role in heart health and in reducing colorectal cancer. According to a new study from the University of Illinois, the way walnuts impact the gut microbiome — the collection of trillions of microbes or bacteria in the gastrointestinal tract — may be behind some of those health benefits.


[Barbara] Beste patriots, ik was afgelopen week in de VS voor mijn werk en ik spreek daar altijd dezelfde mensen. Alle keren deden ze lelijk over Trump en aardig over HRC. Dit keer was het anders… er werd gezwegen over HRC, zelfs door de leftie fans! Schoorvoetend werd er door een aantal mensen zelfs zachtjes ( stel je voor dat omstanders het horen) gezegd dat er toch ook goede dingen gebeurden! Toen ik vertelde dat bekend was geworden uit de nieuwste release van de JFK documenten dat er idd een tweede schutter was, wist ECHT niemand van de nieuwe release af!! Bizar. Ik wist het wel, dus de vraag hoe ik dat wist.  Nou Mike, ga je site maar vertalen want ik heb jou genoemd en Q ook. Ik kreeg leuke reacties en vervolgens bleek dat er toch wel een groeiend aantal mensen zijn wakker geworden. Het was trouwens Washington State, waar ik was. 


[Rob] Nitraat: gevaarlijk of gezond? Spinazie bevat veel nitraat, wat lange tijd onterecht als ongezond werd beschouwd. Het is echter gebleken dat de gezondheidsrisico’s van nitraat en nitriet uit groenten zo klein zijn dat het beperkende advies is ingetrokken door gezondheidsinstanties, waaronder het Voedingscentrum [10]. Uit onderzoek [Pubmed] is juist naar voren gekomen dat nitraat goed is voor je hart en vaatstelsel [11,12]. Kortom: je kunt dus met een gerust hart je dagelijkse spinazie smoothie drinken.


[Bart] Beste Henk, ik volg uw site al een tijdje en waardeer uw kritische blik ten opzicht van de huidige media. Wat betreft Q ben ik persoonlijk nog steeds sceptisch. Zo was ik benieuwd wat u vindt van onderstaande quote met betrekking tot het plan van Q: “Jared Kushner, schoonzoon van Trump en betrokken bij het leveren van 110 miljard aan wapentuig aan Saudi-Arabië, wat heus niet dient om de grenzen te beveiligen, maar wat klaar zal worden gezet om een oorlog tegen Iran uit te lokken. Daarmee loopt Trump 100% aan het handje van de zionistische lobby, die na Syrië nu ook Iran wil uitschakelen. Dat grenst immers aan Groot-Israël, en je wil geen sterke staten aan je grenzen. Wat je wil zijn bufferstaten. Via de vrij metselarij zijn al heel Europa en de VS in je macht, maar in Iran en Rusland zijn zo’n verenigingen verboden.”


[Willem] Er zijn veel site’s op het net waarmee de leden machtselite niet zo heel blij zijn. Mensen in “onze hoek” worden weggezet als zijnde “complot denkers” (hiep hiep hoera, ik kan denken!). Men gaat zover dat men een zgn “Hoax-Wijzer” heeft bedacht waarin veel van onze collega’s website’s op de verdachtenbank worden gezet voor het verspreiden van “Nep-Nieuws”. Het is tijd om als website-houders in onze hoek  van het politieke spectrum wat meer de krachten te bundelen. www.dwarsdenkersnetwerk.nl is zo’n initiatief in die richting, met als doel onze site’s makkelijker vindbaar te maken voor elkaar maar zeker ook voor de geïnteresseerde bezoekers, voordat de zoekmachines Google en Yahoo ons in de ranking wegduwen.


[Ben] Misschien vind je deze info ook interessant. Nano Tech & Mind Control


Er zijn nu 3 niveaus van informatie:

Reguliere media: niets meer dan een propaganda-arm van het establishment die grossiert in disinfo.
Alternatieve media: baseert zich op de reguliere medialeugens en probeert deze te ontmaskeren.
Q-volgers: ontvangt info direct van het Q-collectief, bestaande uit ‘white hats’ die onderdeel uitmaken van de Amerikaanse militaire veiligheidsdiensten en direct samenwerken met Trump.

Noot: Ik zie in de alternatieve media ook steeds meer verdeeldheid en het code woord is Trump waarbij ik denk aan geen Q volgers


Nee hoor, politiek en voeding hebben helemaaaaaaaal niets met elkaar te makenHet Voedingscentrum, een instituut dat is bedoeld om domme Nederlandse burgers zoveel mogelijk te betuttelen als het op voeding aankomt omdat alle Nederlandse burgers in het crypto-communistische Nederland nou eenmaal volstrekt imbeciel zijn en je vooral moet voorkomen dat burgers, God nog es aan toe, helemaal zelf gaan denken en (oh horror!) zelfstandig beslissingen gaan nemen, men zou graag zien dat gemeentes een radicaal einde maken aan de vrije markt en op voortaan op communistische wijze gaan bepalen wie wanneer wat hoeveel en waarom met welke producten mag gaan horeca-ondernemen. Anders komen er te veel ‘verkeerde’ fastfoodzaken in het straatbeeld en gaan burgers zomaar op eigen gelegenheid de verkeerde dingen eten om te genieten, en dat mag dus niet genieten, daarom moet het politbureau de overheid daar snel iets tegen doen.

Om deze reden heb ik noodgedwongen twee jaar geleden (11 mei 2016) de banden met de WAPF moeten doorsnijden (of liever gezegd: andersom) en onder eigen initiatief moeten doorgaan. Omdat er een kleine groep ‘damschreeuwers’ was die zo nodig voortdurend bij Mama Fallon moest klagen. 2016 was ook het jaar van de massale ontwaking enerzijds en de drammers en schreeuwers anderzijds. Nu, 2 jaar later, beginnen we langzaam te beseffen dat ik al die tijd ver op de muziek vooruitliep. Niet alle hardlopers zijn dood lopers, want waar zijn de drammers nu?


16 jaar na de moord op Pim Fortuyn, 16 jaar demonisering door politiek en de media, tot op dag van vandaag.


Waarom een krachtig bewustzijn van nationale en culturele identiteit belangrijk is

De Geheime Regering”; Hoe zit dat met de vooraanstaande nieuws presentatoren?
Een nieuwspresentator wordt in Amerika ook wel aangeduid als een “News Anker” een gerespecteerde houvast in roerige tijden en “overal vertrouwd”. Het is niet alleen de inhoud van nieuws dat wordt omarmd, het is de stijl, de manier van presenteren – en op de lange termijn is de presentatie veel meer corrosie vormend, veel dodelijker dan de inhoud. — De boodschap is; “Wij brengen de feiten van “een gerespecteerde bron” nadenken hoef je niet meer, alles wordt subtiel voorgekauwd in deze vorm door gecastreerde nieuwslezers”  – Jon Rappoport


Zo Worden scholieren politiek beïnvloed door de leraar en lerares.


Eenzaamheid en sociaal isolement kunnen een groter gevaar voor de volksgezondheid zijn dan zwaar overgewicht, zeggen onderzoekers


Europa onder het [verplichte] vaccinatiepistool: een groeiende tragedie


13 Uses for Baking Soda (Other than Deodorizing Your Fridge)