Bob Marley, overleden aan kanker of gewoon een kogel van de CIA, … de Storm.

De babyboom generatie is opgegroeid met de Reggae klanken van Bob Marley die deze muziek stroming populair maakte over de gehele wereld met zijn groep de Wailers. Hij was tevens een van de iconen die via protestliedjes zijn standpunt uitdroeg en een politieke statement niet uit de weg ging. De geschiedenisboeken kunnen binnenkort op vrijwel elk front herschreven worden. De wereld is namelijk totaal niet zoals hij ons getoond wordt. Valse vlag aanslagen, dood en verderf met medeweten / in opdracht van overheden. Misdaden tegen de mensheid, chemische oorlogvoering, ook in Westerse landen. Gezaghebbers die van hun statuut gaan vallen en het hele aanzien van de wereld gaan veranderen. Media die door de mand gaan vallen als eersteklas leugenaars en bedreigers. Binnenkort in dit theater!!


Robert Nesta Marley, (6 February 1945 – 11 May 1981) was een Jamaicaans reggae-artiest. Hij draagt de bijnaam The King of Reggae.[1] Hij was een van de belangrijkste verantwoordelijken voor de doorbraak van reggae buiten Jamaica en gold tevens als belangrijk voorvechter van het rasta geloof. Marley had tijdens de jaren 70 over de hele wereld reggaehits, als No Woman, No Cry en I Shot the Sheriff. Hij bracht reggae albums uit als Exodus en Uprising. Samen met zijn vrouw Rita Marley is hij een symbool voor de rastafari-beweging. In mei 1981 besloot hij terug te vliegen naar Jamaica om daar te sterven, maar kwam niet verder dan Miami waar hij op 11 mei1981 overleed. Hij stierf in het Cedars of Lebanon ziekenhuis in Miami (nu Universiteit of Miami Hospital) op 36-jarige leeftijd aan uitzaaiingen van een melanoom. Dat is het officieel verhaal op Wikipedia


Het verhaal is dus dat Bob Marley aan kanker is overleden. Voordien werd hij echter neergeschoten. Daartussenin ontving hij een bezoek van Neil Bush, die zich voordeed als verslaggever van Rolling Stone. Die op dat moment in Jamaica actief was en verbonden met tal van gewelddadige gewelddaden.

Niet alleen zaken als deze politieke moord zullen in een stroomversnelling hun openbaring beleven maar vele zaken die hoognodig aan het daglicht blootgesteld dienen te worden.