Zo worden kinderen al politiek geconditioneerd op school

Dat kinderen opgevoed worden door derden moge duidelijk zijn, dat ze echter geïndoctrineerd worden met de politieke voorkeuren van de leraar / lerares is een kwalijke zaak. Toch moeten we er rekening mee houden dat het elke dag gebeurd. De vinger aan de pols houden met de vraag; “En wat hebben jullie / jij vandaag allemaal geleerd”, is dan ook een goede zaak.

Bron artikel: 11-Year-Old Docked Points for Not Bashing Trump 

Donald TrumpOm te zeggen dat sommige mensen een hekel hebben aan Donald Trump is misschien wel het understatement van het jaar. Het is moeilijk je voor te stellen dat een democratisch gekozen president zoveel protesten ziet, maar toch is dat een feit.

Het is zo erg dat nu een 11-jarige in Annadale, New York, 15 strafpunten op een huiswerkopdracht kreeg omdat ze een vraag niet kon beantwoorden die de studenten aanzette om Trump in een kwaad daglicht te zetten:

Vincent Ungro, een vader uit Annadale, New York, heeft een 11-jarige dochter die I.S. volgt. (Middelbare school). Ze vroeg hem om hulp met haar vocabulaire-huiswerk afgelopen vrijdagavond, omdat ze probeerde de lege plekken van een woordbank in te vullen om haar opdracht te voltooien – en ze was echt verbaasd.


“President Trump spreekt op een zeer superieure en _________ manier die veel mensen beledigend. Hij moet meer __________ zijn, zodat het Amerikaanse volk hem respecteert en bewondert, ” lees een huiswerk zin.

De volgende vraag was: “Barack Obama heeft een _________ vastgesteld toen hij de eerste Afrikaans-Amerikaanse president werd.”

En wat waren de keuzes voor de twee vragen, vraag je? Deze drie woorden: ‘hoogmoedig’, ‘bescheiden’ en ‘precedent’. U kunt raden welke de juiste antwoorden waren in de geest van deze leraar.


lerares beïnvloed kinderenUngro, 46, vertelde zijn dochter om die blanco’s niet in te vullen – en schreef een briefje aan de leraar, Adria Zawatsky, over het huiswerk, zoals The Post opmerkte. “Houd alsjeblieft je politieke inzichten voor jezelf en probeer niet mijn kinderen te beïnvloeden. Bedankt, “schreef hij.


De leraar gaf een slecht punt – die Ungro ‘wraakzuchtig’ noemde.

De leerkracht e-mailde Ungro en verdedigde haar vraag, verklarend dat ze zijn persoonlijkheid aanduidde (Trump] in plaats van zijn vermogen om te dienen in het kantoor van president. Ze voegde eraan toe dat de media soortgelijke verwijzingen naar Trump maken en dat ze gelooft dat ze hetzelfde recht heeft.

Praten met uw liberale volwassen kinderen Over Trump

Gelukkig kunnen mensen stoppen met lezen of het kanaal wijzigen wanneer de media zich op een onwelgevallige manier manifesteren. Een 11-jarige kan dat niet.

Studenten zitten vast in dat klaslokaal en ze moeten doen wat de leraar in deze gevallen zegt – en het kan hun toekomst beïnvloeden als ze niet voldoen. Dit is een goed voorbeeld van gedwongen politieke indoctrinatie in het openbaar onderwijs.

Niet al het nieuws is echter slecht. Het lijkt erop dat de directeur tot op zekere hoogte met Ungro instemde. Terwijl ze niet werd ontslagen, kreeg ze een reprimande en werd er een disciplinaire brief in haar dossier geplaatst. Dat is misschien niet veel, maar het is beter dan niets, en als ze het volhoudt, kan ze haar docentschap van $ 102.000 verliezen.