Al geruime tijd zijn er pogingen President Trump omver te werpen. Aangemoedigd in “onze” media, …

Deep StateVoormalig CIA-functionaris en klokkenluider Kevin Shipp zegt: “Er is in wezen een burgeroorlog met delen van het hogere management en de hogere delen van onze regering die zich in de Verenigde Staten voordoen. Het is tussen de ‘donkere’ kant en de ‘constitutionele’ kant. Er is nog nooit zoiets in de geschiedenis geweest. . . .

Mensen moeten begrijpen dat de Democratische Partij van vandaag niet de Democratische Partij van John F. Kennedy is. De Democratische Partij met Barack Obama en Hillary Clinton is meer marxistisch dan al het andere. Ze denken dat de Grondwet een ‘progressief’ document moet zijn. Met andere woorden, de grondwet is verouderd en moet worden overgedaan. Ze zijn beiden rechtstreeks verbonden met George Soros, die de soevereiniteit van de Amerikaanse regering wil vernietigen. . . . De Democratische Partij bestaat nu uit marxisten en linkse groepen die in die hele organisatie zijn doorgedrongen. . . . Hun hele doel is om onze regeringsvorm te veranderen en onze soevereiniteit te vernietigen. ”