Wat wordt het nieuws? George H.W. Bush senior overleden?

de media clownsWordt dit een gewaagde voorspelling of een inkoppertje?

(George H.W. Bush senior [93] overleden?)
Of kunnen we hem beter George “New World Order” Bush noemen. De rillingen [liepen] over mijn rug als ik die man zag en hoorde. Een van de verderfelijke elite die het niet zo goed voorhadden / hebben met de mensheid. We verwachten groot nieuws vandaag of mogen over de JFK files. De moordaanslag op president John F Kennedy in Dallas Texas, ik ben er zelf twee maal geweest op de bewuste plek en heb op de plaatsen gestaan waar de mogelijke killer(s) ook gestaan zouden hebben. Deze week zouden de tot heden geclassificeerde CIA files wel eens vrijgegeven worden [denk Q]. Barbara Bush is reeds vertrokken naar het hiernamaals, een teken?

En wat gaan de media proberen op de mauw te spelden, welke spin gaan ze hier aan proberen te geven. Kijk eens na het onderstaande plaatje hoe de media opereren. Steeds weer geven ze in de kop van het artikel al aan wat je moet denken van deze zaak. Een verfijnde vorm van Mind Control. Daarom wordt bij elke valse vlag aanslag de dader die zelfde dag nog benoemd. Het is moeilijk om een reeds gevormde mening nog aan te passen. Het vooroordeel zaadje is dan al geplant in je gedachten. We zijn benieuwd wat we morgen of vandaag nog gaan horen en lezen? – HM

mind control

Hoe de media steeds pogen je gedachten te sturen