TV opname voor een nieuw SBS 6 TV programma Marktplaats bij ons thuis.

marktplaats SBS6 TVheel holland handelt TV opname voor een nieuw SBS 6 TV programma Marktplaats bij ons thuis.

In december had ik een advertentie geplaatst online op Marktplaats om ons huis te promoten voor de verkoop. Het SBS 6 team van Heel Holland Handelt pikte dit bericht op en wilde opname bij ons thuis komen maken voor het nieuwe programma. Niet alleen de verkoop van ons huis zou belicht worden maar ook het verhaal daar achter om naar Frankrijk te emigreren.`

SBS 6 TV Marktplaats

SBS 6 TV Marktplaats – Heel Holland Handelt

Zaterdagmorgen (09-12) kwam presentator Maik de Boer langs met een cameraman, geluidstechnicus en een regisseur om de opnamen te maken voor het nieuwe SBS 6 programma marktplaats. Het werd een hele leuke spontane ongedwongen ontmoeting waarbij we gemakkelijk een half zouden kunnen vullen, of meer. Uiteindelijk gaan het echter enkele minuten zendtijd opleveren waarbij ook nog twee buren uit de straat aan het woord zouden komen. Ook deze waren beiden enthousiast over hun bijdragen.

Eind April kregen we echter te horen dat er enkele bijdragen niet meer uitgezonden zouden worden, jammer … maar we kunnen je wel deelgenoot maken. Delen maar dan op de Sociale media. Thx.

Meer indo over het nieuwe SBS 6 programma vindt je hier: https://www.sbs6.nl/programmas/marktplaats/

– Henk Mutsaers

huis kopen

huis te koop koestraat 26 geertruidenberg

Lees ook:
Geschiedenis huis van de laatste 60 jaar, …
Energie bespaar tip: de Vortex Energy Saver

— Henk Mutsaers 06 2735 3369 | eMail |