dotcom.radio aflevering 101 van 22-04-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 101 Junk food linked to arthritis – Bescherm kinderen meer tegen magnetische velden – ZEMBLA – Journalist Ton van der Ham opgepakt in UMC Utrecht – Wireless Radiation Health Effects – Monsanto’s Toxische Trukendoos – Oekraïense plofkip wordt in Nederland omgekat via maas in Oekraïne-akkoord – High concentrations of fluorinated chemical GenX found in watershed – Levensverwachting VS daalt tweede jaar op rij – Caloriearme zoetstof verhoogt vetopstapeling in cel – Pesticides Are Making Children Aggressive – Top medical journals accused of skewing research by raking in millions of dollars in ‘bribes’ -Mobile phone specific electromagnetic fields induce transient DNA damage  – Mediterranean diet improves gut microbe diversity, cuts hospitalisation – Air pollution increases risk of Alzheimer’s and suicide by five – Killing For Profit – at the European Parliament ! #LCHF – Gluten Brain: Wheat Cuts Off Blood Flow To Frontal Cortex en verder reactie luisteraar – Trum – Q Anon – Lokale politiek – 5G en veel meer … [Download de podcast]

dotcomradio promoten

radio. podcast

 


Niemand maakt twee keer dezelfde fout


Deze week kreeg ik een Skype bericht van Ron over de linktax, een wetgeving die komt uit Spanje, waar het inmiddels als een slecht idee wordt ervaren. Nu worden dit idee ook omarmt door de EU in het zeer gewenste dichtspijkeren van het vrije internet. De alternatieve media zijn immers al jaren een doorn in het oog. Maar, … hoe vaak maak ik een bericht naar de MSM. Vrijwel nooit meer, fake nieuws, wat moeten we daar immers mee. Een paar keywoorden voorafgegaan aan “Zoek dit op StartPage” Klaar is kees. Weg mogelijke reclame inkomsten voor de MSM. Ga maar lekker door met jullie eigen graf te graven – HM


Junk food linked to arthritis

Bescherm kinderen meer tegen magnetische velden | meer info

ZEMBLA – Journalist Ton van der Ham opgepakt in UMC Utrecht | video |

Wireless Radiation Health Effects – Prof. Olle Johannson, Neuroscientist  | video | video | video |
Prof. Olle Johannson, Neuroscientist, Sweden: Politicians on the Danish Parliament Committee for Health and Elder care investigaed the health risks from mobile radiation and wireless networks with a public hearing on April 12 at the Parliament building, Christiansborg in Copenhagen. The consultation featured several leading international researchers in the field.

Monsanto’s Toxische Trukendoos

Oekraïense plofkip wordt in Nederland omgekat via maas in Oekraïne-akkoord

High concentrations of fluorinated chemical GenX found in watershed 

Levensverwachting VS daalt tweede jaar op rij

Caloriearme zoetstof verhoogt vetopstapeling in ce

Pesticides Are Making Children Aggressive

Top medical journals accused of skewing research by raking in millions of dollars in ‘bribes’

Mobile phone specific electromagnetic fields induce transient DNA damage and nucleotide excision repair in serum-deprived human glioblastoma cells

Mediterranean diet improves gut microbe diversity, cuts hospitalisation

Air pollution increases risk of Alzheimer’s and suicide by five 

Killing For Profit – at the European Parliament ! #LCHF

Gluten Brain: Wheat Cuts Off Blood Flow To Frontal Cortex


[Barbara] Hebben jullie dat filmpje gezien over Killary en die vreselijke beelden die niet worden uitgezonden in dat filmpje? Ze hebben het over adrenachrome, ik ben gaan duckduckgo’en en ik vond dit stuk. Noot: Is niet verstandig om iedereen hiermee gelijk te confronteren. Zoals het nu is … is het al confronterend genoeg. -HM


Mike zijn nieuwe Q desk at the WH

Laat die Alex Jones zich maar lekker dagen- en wekenlang doorzagen over hoe Trump gechanteerd is en een verrader is geworden. AJ zit te lang in het vak en heeft teveel gewone geopolitiek meegemaakt, waardoor hij denkt dat het spel volgens de oude spelregels wordt gespeeld.


De reden waarom Trump zich gedwongen zag deze actie te ondernemen is duidelijk geworden na de vergadering die hij met zijn Joint Chiefs had. De generaals zagen de terugtrekking van het leger niet zitten terwijl Trump dat eiste. Uit die vergadering is gelekt en, kort daarop kwam de gasaanval. Degene die denkt dat Trump zo stom is om zonder enige bewijzen een aanval in te zetten op het regime dat er geen enkele baat bij had een gasaanval op eigen bevolking te doen, heeft geen oog voor de binnenlandse politiek van de VS. Donald Trump levert nu in, incasseert de verloren steun van zijn mensen en verenigt hiermee de Amerikaanse bevolking.


Actuele lijst met arrestaties van pedofielen en mensenhandelaars

Actuele lijst met personen die zijn afgetreden


Kan iemand Hillary vertellen dat op 27 april a.s. Noord- en Zuid-Korea officieel vrede sluiten en dat dit gisteren al is aangekondigd?


Voor wie nog steeds niet overtuigd is van het feit dat de geboorteakte van Obama vervalst is, hier het definitieve bewijs – open zijn officiele geboorteakte in een oude versie van Adobe Illustrator en je ziet dat deze is opgebouwd uit meerdere lagen en bovendien in elkaar is geflanst op DEZELFDE DAG als-ie op de officiele site van het Witte Huis is geplaatst!


Mike, ik kom steeds meer tot de conclusie; “Het is NU of het is nooit meer” Totale onderdrukking staat voor de deur met o.a het 5G netwerk en een sociaal paspoort” Het is dus Nu of Nooit. -HM


Overal worden de winnaars van de lokale verkiezingen buitengesloten door de zittende politiek


Waarom ben ik zo positief over alles wat er momenteel gebeurd in de wereld. Omdat onderdrukte emoties je gezondheid gaan slopen. Je weet immers dat er horror zaken gebeuren, je kan dit nooit wegstoppen zonder gevolgen. Aanpakken die handel, eindelijk gebeurd er eens wat aan, vol erin gaan en de aanval inzetten of ten onder gaan aan je opgesloten en onverwerkte emoties. lees verder


Kan kunstmatige intelligentie de wetshandhaving verbeteren? <> Of wordt het Stasi 2.0 ?
In het TV programma van TV 5 Monde werd nog een ander ongewenst detail prijsgegeven. Computers zouden neutraal moeten reageren op situaties en gevaren maar als de agent of ambtenaar die de gegevens in de computer invoert een racist is dan reageert ook de computer racistisch.

Moeten we blij zijn dat criminelen een grotere pakkans hebben of zijn we in de toekomst allemaal criminelen? We rijden immers allemaal wel eens te hard, zijn een gevaar met onze leefstijl voor de verzekeringsmaatschappij, werken wel eens zwart, leven samen en staan ingeschreven op verschillende adressen, etc, etc. Hoelang duurt het nog voordat jouw geheim je geld gaat kosten als nog enigszins normaal levende burger.

In Engeland werden onlangs al verschillende activisten aan de grens tegen gehouden die bij een demonstratie een spreekbeurt wilden verzorgen. Ze werden geweigerd het land te betreden, opgespoord door kunstmatige intelligentie gekoppeld aan hun lokatie gegevens van de mobiele telefoon. Je mag die dan wellicht uit hebben staan, de lokatie gegevens maar je wordt toch gevolgd !!


 Politie-inval bij auteurs van zorgwekkend onderzoek over vaccins. Zo ver gaat Big Pharma om de gevaren te verhullen
“Een Italiaanse universiteit had ons een studente gestuurd en we analyseerden 19 verschillende vaccins met haar,” zeiden ze. “Ze bleken allemaal vervuild te zijn met micro- en nanodeeltjes.”


Bij HoeZitHetNuEcht zijn de best gelezen 7 artikelen van gedachtenvoer alle Q gerelateerd


Op 19 april is in heel Frankrijk op meer dan 130 plaatsen door naar schatting 300.000 mensen geprotesteerd tegen de bezuinigingspolitiek van Macron. Het spoorwegpersoneel is al drie weken met een estafette staking bezig, daarnaast bezetten studenten hun universiteiten en roeren de gepensioneerden zich. De rest van Europa kijkt de andere kant op. Niemand wil dat de groeiende Franse onrust overslaat.