dotcom.radio aflevering 100 van 15-04-2018

dotcom.radioDeze week: Hormone imbalance causes treatment-resistant hypertension  – Certain iron supplements may influence the development of colon cancer  – WIFI en HART-monitor (experiment) – Stop met Facebook, verlaag je cortisol – Tinned tuna contains up to 100 times more zinc than is safe  – How intestinal bacteria can affect your blood sugar and lipid levels – Partner Ollongren / Irene van den Brekel / Lubach – Luchtvervuiling glucose diabetes fijnstof – Dermatoloog stelt dat hormoonzalf tegen eczeem het alleen maar erger maakt – Antidepressiva gebruik moeder heeft invloed op ontwikkeling emotioneel gebied hersenen baby – Nieuwe klevende patch die glucose spiegel via zweet kan meten – Voedselverpakking kan negatief doorwerken op opname voedingsstoffen – Our Food System – An Invisible Form of Oppression – Reacties lezers en de bijdragen van Mike en Henk in nader te bepalen volgorde  | Download |


bezoekers 10-04-2018 via de telefoon counter


bezoekers volgens de website teller


Hormone imbalance causes treatment-resistant hypertension 

Certain iron supplements may influence the development of colon cancer 

WIFI en HART-monitor (experiment)

Stop met Facebook, verlaag je cortisol

Tinned tuna contains up to 100 times more zinc than is safe 

How intestinal bacteria can affect your blood sugar and lipid levels 

Partner Ollongren / Irene van den Brekel / Lubach
meer info | meer info

Luchtvervuiling glucose diabetes fijnstof

Dermatoloog stelt dat hormoonzalf tegen eczeem het alleen maar erger maakt

Antidepressiva gebruik moeder heeft invloed op ontwikkeling emotioneel gebied hersenen baby

Nieuwe klevende patch die glucose spiegel via zweet kan meten

Voedselverpakking kan negatief doorwerken op opname voedingsstoffen

Our Food System – An Invisible Form of Oppression

Shell Schiphol

 

Gespoten pur schuim in huizen


[Geert] BREAKING : This Lady Should Be Prime Minister Of The UK – POWERFUL


[Rob] 15.000 wetenschappers uit 184 landen waarschuwen voor “catastrofaal lot van de wereld
Noot HM: Een goede zaak, maar … de wetenschappers zitten ook gevangen in de dogma’s van overbevolking en Co2, bio diversiteit, vervuiling en meer zijn natuurlijk aandachtspunten … waar echter al plannen voor zijn [Thrust the Plan]


[Gea] Abraham Hicks – Eat Fat Sugar Without Fatness
Een opmerking van de presentator; ” Ik vindt het knap dat iemand ergens ter wereld een voeding kan vinden waar geen rapport over bestaat om het niet te eten, waarheid of leugen”


[Johnny Factsforum] Ik zie dat de postings over Q toenemen en is het misschien een idee dat er af en toe een kleine samenvatting kan worden gegeven voor de iets minder ingewijden zoals ik. Alle Engelstalige berichten over insiders binnen de Deep State en rond President Trump vind ik soms moeilijk te volgen hoewel het me wel zeer interesseert. Noot: Doen we dat niet exact bij dotcom.radio – HM


[Maaike] Hai Henk en collega’s, Ik neem het risico dat jullie me om de oren gaan slaan (haha) maar bijgaand artikel van Martin Vrijland vind ik toch de moeite waard om in overweging te nemen. Het komt er kort gezegd op neer dat Theresa May en Trump valse beschuldigingen doen, zich ongeloofwaardig maken en afgezet worden. En de rol van Turkije kan ik nog steeds niet helemaal plaatsen in dit geopolitieke spel. Anyway, we gaan ‘t zien hoe deze soap afloopt.


Trump kondigt NOOIT vooraf zoiets aan. Dit was bedoeld om een tegenreactie uit te lokken. Ze hebben gehapt. Nu dreigt er een ‘crisis’ met Rusland. Wat is een logische reactie, voordat het te laat is.‘Crisisberaad’ met Rusland, dit is een unieke kans voor Trump en Poetin om officieel vrede te sluiten en bondgenoten te worden! Trump zal niet opdracht geven tot militaire actie totdat onomstotelijk is bewezen dat dit een gifgasaanval was en wie er achter zit, wat onmogelijk is omdat het een ‘false flag’ is. Het onderzoek zal wijzen naar de werkelijke daders (deep state). Trust the plan!

En veel meer Trump en Q Anon nieuws


I always look for evidence that contradicts my point of view… Everything else is religion.


Wat weten wij wat de media niet weten of mogen vertellen?
Niburu: Donald Trump krijgt nu opdracht de derde wereldoorlog te forceren
BNR nieuwsradio: Bernard Hammelburg: ” de situatie in Syrie is explosief en kan veranderen van minuut tot minuut ”


BNR nieuwsradio: Bernard Hammelburg:CNN, The New York Times, en the Washington Post draaien als nooit tevoren, een goudmijn”


Avoid insect bites this outdoor season without resorting to nerve gas sprays


Fluoride Officially Classified As A Neurotoxin In World’s Top Medical Journals


WantToKnow: Familie Skripal doet wat Rutten & cs nalaat
“Ik zeg het nógmaals: iedereen die je vertelt dat dit zenuwgas uit Rusland afkomstig moet zijn,is een leugenaar; een grote en nietsontziende leugenaar.Het zijn allemaal simpele ingrediënten.”


Did you know that Facebook gave the Obama campaign millions of dollars worth of free data services…and didn’t report it?
De verhoren van Zuckerberg brachten aan het licht dat Facebook je overal volgt waar je met Facebook inlogt en elke website die zelf een link hebben naar facebook. Zo krijgen ze dus o.a. ook inzicht in medische gegevens ….


De alternatieve media hebben je hulp nodig, kijk wat jij kan doen, …