dotcom.radio aflevering 99 van 08-04-2018

dotcom.radio15-04-2018 > week 15 > Deze week: Hormone imbalance causes treatment-resistant hypertension  – Certain iron supplements may influence the development of colon cancer  – WIFI en HART-monitor (experiment) – Stop met Facebook, verlaag je cortisol – Tinned tuna contains up to 100 times more zinc than is safe  – How intestinal bacteria can affect your blood sugar and lipid levels – Partner Ollongren / Irene van den Brekel / Lubach – Luchtvervuiling glucose diabetes fijnstof – Dermatoloog stelt dat hormoonzalf tegen eczeem het alleen maar erger maakt – Antidepressiva gebruik moeder heeft invloed op ontwikkeling emotioneel gebied hersenen baby – Nieuwe klevende patch die glucose spiegel via zweet kan meten – Voedselverpakking kan negatief doorwerken op opname voedingsstoffen – Our Food System – An Invisible Form of Oppression – Reacties lezers en de bijdragen van Mike en Henk in nader te bepalen volgorde. | Download |

`Helaas per ongeluk de data gewist op deze pagina. Net nieuw bezig op wordpress

[Geert]


 

Bij David