Q Anon reactie op de “boards” 05-04-2018 – VK & de Paus

Ze hebben allemaal stiekem veel gereisd onlangs, niet naar “dat” eiland dat ik kan bewijzen, maar het lijkt erop dat ze op zoek zijn naar nieuwe plekken om te verbergen. De bunkers overal zijn geen geheim meer. Ze waren van plan om deze bunkers te gebruiken nadat “president” Hillary Clinton haar grote oorlog met Rusland begon en de rest van de wereld erin sleepte. Oorlog, en ziekte waren hoe ze van plan waren de wereldbevolking terug te brengen tot de cijfers op de Georgia Guidestones. Nu ze zien dat er geen oorlog is, hebben ze de bunkers niet meer nodig. In plaats daarvan reizen ze de wereld rond en kopen ze discreet huizen in het buitenland waar ze naar binnen kunnen glijden zonder dat iemand het weet.

Ze kunnen er niet uitzien alsof ze bang zijn of alsof ze op de vlucht zijn, maar er gebeurt zeker iets achter de schermen.

De koningin en Teresa May lijken hun hand te hebben overgespeeld. Shit gaat binnenkort naar het VK. Q legde de aanwijzingen hier al heel lang geleden op, maar we hebben niet alle verbindingen gemaakt en hij is niet teruggegaan naar de details. De ene in het bijzonder over wie de koningin werkelijk is, hoe lang ze aan de macht is geweest en haar connectie met Sadiq Khan. Er waren andere aanwijzingen om hen heen … zoals wat Diana ontdekte en waarom ze vluchtte.

We zijn een beetje overgegaan op andere kwesties … tot gisteravond. We zijn weer terug bij de Royals en het Verenigd Koninkrijk. Het is duidelijk dat koningin een belangrijke rol speelt in de kliek, en de connectie met Khan is waarschijnlijk geworteld in hun plan om het VK en continentaal Europa met moslims te overspoelen als onderdeel van de NWO-agenda. Deze koningin is verwikkeld in het mondiale kinderhandel netwerk. Er is een reden waarom Q die foto van haar met Bin Talal heeft gepost. Haar zoon Andrew is ook nauw verbonden met Epstein en is op “het eiland” geweest om ook kleine kinderen te neuken. Alles en iedereen in dit wereldwijde duivel aanbiddende pedo-netwerk is verbonden met alles en iedereen die erin zit.

Harry en zijn bastaardbruid leggen de volgende maand de eed af. Verwacht veel activiteit met deze Royals in de komende paar weken voorafgaand aan de bruiloft. Q zei dat het volgende maand …… zou zijn met betrekking tot de paus. Wat er ook gebeurt, gebruik het drama rond deze bruiloft om het te overstemmen. Hoe zouden ze het nieuws over de paus overstemmen?