Zwevende kiezers? De kortste stemwijzers is minder als het A4tje van Geert, ….

Save as PDF 

mijn stemwijzer Een stem advies hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn.

Ik weet ook dat iedereen > zonder uitzondering < het in deze met mij eens zal zijn.

Of ze echter ook zo rationeel zullen kiezen dat blijft de vraag.

Kies je voor jezelf dan, …

mijn stemwijzer

Kies je (ook) voor jezelf, … ?

* Dan weet je dat je niet terecht kunt bij de Europa gezinde partijen.
– Een Europa wat nogal pro GMO gezind is.

* Kijk je dan naar het politieke beleid uit het verleden dan is er op gezondheid gebied zeer weinig te halen of liever gezegd, … helemaal niets. Al het vergif in onze voedingsketen, E nummers, pesticiden, nano technologie (veilig?) allemaal zwaar bewerkte producten goedgekeurd met het beleid uit het verleden.

* Kijken we dan naar de trukendoos van de Chemische “geneeskunde” met hun frauduleus goedgekeurde medicijnen, Chemotherapie en vaccinaties, … ik vraag mij hardop af; “Hoe lang gaat het nog duren voordat er mensen voor het gerecht moeten komen?” “Misdaden tegen de mensheid”.

Alleen daarom had ik al besloten NOOIT meer te gaan stemmen op dat … (vul zelf maar in). Ik ben echter van gedachten veranderd. Stemmen per referendum spreekt mij erg aan, in feite de enige echte vorm van democratie. Mijn stemwijzer is in onderstaande plaatje samengevat.

mijn simpele stemwijzer

— Henk Mutsaers