Zomaar “wat” nieuws gelezen op een enkele dag …


zomaar wat nieuws Nieuws waar ik geen weet van had en nieuws dat ik nooit via de traditionele media te horen krijg. Nieuws wat bovendien steeds meer verborgen wordt in de algoritmes van de populaire zoekmachine van Google die meer en meer mensen in het donker laat verkeren. Zomaar wat nieuws “zelfstandig” bij elkaar gesprokkeld in slechts een klein uurtje, wist jij dit alles ook al …. ?

Radioactiviteit gevaarlijk?

Ongelooflijk maar de kernopwekking installaties in La Hague in Frankrijk en Sellafield in de Verenigde Staten zijn al meer dan 50 jaar legaal bezig met radioactieve verontreiniging. In feite zijn wetenschappers begonnen met het gebruik van het radioactief materiaal bekend als 129 iodine (129I) om de bewegingen van stromingen in de oceaan te volgen. Hoewel ze snel opmerken dat de radioactiviteitsgraad in de Noord-Atlantische Oceaan zeer laag en niet gevaarlijk zijn, zijn veel mensen ongemakkelijk met het idee dat dergelijke chemicaliën opzettelijk de wateren van onze planeet vervuilen. | lees verder |

de dag van
‘Weer Oorlog’ theoristen beweren dat orkaan Harvey is ontworpen, ‘gestuurd’ naar Houston als een ‘Weer terrorisme’ wapen.

We brengen deze beschuldiging onder je aandacht omdat een toenemend aantal waarnemers, websites en analisten concluderen dat orkaan Harvey “gecoördineerd” werd en in een “weather weapon” werd gemaakt door middel van een combinatie van op grond gebaseerde temperatuur manipulatie tools en “chemtrail” zaaien. In feite zijn er tenminste twee patenten verleent die deze technologie in detail beschrijven, met inbegrip van een ‘ruimte-based power-systeem’ die ‘weerelementen’, met inbegrip van orkanen, kan veranderen. | lees verder |

Een lijst van ‘technische tirannen’ die websites censureren en de net neutraliteit schenden omdat ze niet achter de inhoud van hun artikelen en nieuws staan.

Met iedere passerende dag wordt het moeilijker en moeilijker om te ontkennen dat politieke censuur algemeen is geworden in de gehele wereld. Google, PayPal, Facebook, Twitter, YouTube, en meer | lees verder |

Nieuwe wetenschap bevestigt: de aarde was warmer tijdens de middeleeuwse periode

Nadat een team wetenschappers onder leiding van Jennifer Marohasy en Dr. John Abbot grote gegevenstechnieken hebben gebruikt om zes 2000-serie proxy-temperatuurreeksen te beoordelen, ontdekten ze dat de recente opwarming op aarde misschien zou zijn gebeurd, zelfs als er nog nooit een industriële revolutie was geweest. | lees verder |

Meer dan een miljoen kinderen jonger dan zes zijn momenteel onder behandelen met psychiatrische medicijnen in Amerika!!

Medische Gekheid: Terwijl ongeveer de helft van deze kinderen vier tot vijf jaar oud is, is een ongelooflijke 274.804 jonger dan een jaar oud. | lees verder |

Vitamine C blijkt bloedkanker te stoppen bij toediening in hoge doses … waarom gebruikt de kankerindustrie het niet? … ??? | lees verder |

Alle “schaap” burgers die overheidsuitkeringen willen blijven ontvangen, moeten in de nabije toekomst akkoord gaan met zich te laten microchippen net als de dieren. | lees verder |

Wetenschappers denken dat ze net ‘multifunctionele polycultuur’ levensmiddelenbedrijven hebben uitgevonden, maar die zijn er altijd al en dit noemt men ‘voedselbossen’ en ‘permacultuur’ | lees verder |

Bij het verklaren van een doorbraak in een “veiliger” Zika-vaccins, heeft een wetenschappelijk tijdschrift per ongeluk verklaard dat Zika vaccins gevaarlijk zijn. | lees verder |

… en de nieuwsmachine draait maar door en door. Nieuws gebracht door mensen en organisaties die geen geheime agenda hanteren anders dan: “Wij willen in een betere wereld leven an tezamen kunnen wij die wereld creëren zodat we tezamen daar de vruchten van kunnen plukken“.

— Henk Mutsaers