Zin & Onzin over Eten (eBoek)

 

Zin & Onzin over Eten (eBoek)

zin en onzin over eten Zin en Onzin over eten … is eigenlijk een inkoppertje voor wie ook maar een -klein- beetje nadenkt. Maar ? we zijn allemaal zover van de natuur af komen te staan en de onzin in de media gaan geloven, ? we zijn in hoge mate gaan vertrouwen op het advies van de dokter, de di?tiste, in slaap gesust door het voedingscentrum, de -experts- op radio en TV, ? dat we onze toekomt in hoge mate hebben verkwanseld.

Jeroen heeft de frustraties van zich afgeschreven over de domheid die hem dagelijks ter oren is gekomen in dit korte 9 pagina’s lange eBoek: “Zin & Onzin Over Eten“.

ben jij ook een proefkonijn?

Wat we kunnen leren van de crisis landen …
zoals Griekenland ? en zij die nog gaan komen?

Zij ? die het vermogen hebben behouden op een gezond lichaam kunnen in hun eigen levensonderhoud blijven voorzien. Voeding kan immers ten alle tijden zelf gekweekt worden. Wat je daar voor nodig hebt is ? een gezond lichaam die al het werk kan doen. Mensen die -onnadenkend- hun gezondheid hebben verkwanseld zijn simpelweg afhankelijk van hen die wel gezond zijn, nog niet aangetast door, ? of bewust in het leven staande.

De onnadenkenden zijn dan afhankelijk van ziekmakende voeding of moeten wachten tot die anderen voldoende heeft om te kunnen delen of zo vermogend zijn dat ze zelf kunnen delen. Maar in tijden van crisis is dan het begrip vermogend nog wel gekoppeld aan geld? Is dan het -vermogend zijn- niet meer en meer een optelsom van bewust geleefd hebben en nog in het bezit zijn van een gezond lichaam en geest die de energie heeft om nieuwe taken te gaan verrichten en aan te leren?

Lees Jeroen zijn: “Pleidooi voor een gezond verstand”.

eBoek: “Zin & Onzin Over Eten“.

Rechts klik en download het eBoek op je computer.
? of klik en openen in een nieuw tapblad of nieuws venster.

? Henk Mutsaers

P.S. We zijn ook allemaal gaan vertrouwen op ? de bankdirecteur. Maar ? dat vertrouwen is inmiddels wel de bodem ingeslagen ? hopelijk(?) Moet je over deze laatste zin nog nadenken, ?heeft het downloaden van Jeroen zijn eBoek dan nog wel zin? Ben je dan niet te ver verzonken in het moeras van oude dogma’s, vooroordelen en pure hersenspoeling?