Zijn de 47% sleepwet voorstemmers allemaal uitmuntende burgers, rolmodellen?

sleepwet voor de rolmodel NederlandersZijn de 47% sleepwet voorstemmers allemaal uitmuntende burgers, rolmodellen? Je bent een rolmodel voor de samenleving, zet nooit een voet verkeerd, houdt je altijd, maar dan ook altijd aan de maximum snelheid. Je rookt niet, je volgt elk advies van de overheid op zoals bijvoorbeeld vaccinaties. Je leeft gezond zodat je nooit ziekteverzuim hebt, en je gedraagt je als de meest perfecte werknemer. Kortom je bent helemaal volmaakt en een voorbeeld voor de samenleving.

 

De perfecte mens, bestaat die dan?

ben jij ook zo'n rolmodel voor de sleepwet
Ehhh ik denk dat iedereen het wel met mij eens is dat perfecte mensen totaal niet bestaan. Een samenleving is eigenlijk pas volmaakt als onvolmaakte mensen daarin op een prettige manier kunnen samenleven.

Dus wie zeurt er nu over een sleepwet?

Die is er toch om criminelen te vangen, terroristen en totaal ontspoorde individuen in de samenleving. Ehhh ja, maar hoe komt het dan dat telkens weer bij een aanslag de overheid, de politie, de geheime diensten steeds weer bekennen de dader op de radar te hebben maar, ….. Ondanks de al bestaande grootschalige gegevens aftap mogelijkheden is de beveiliging zo lek als een mandje. Weet je waarom? Zou het kunnen zijn dat er valse vlag operaties zijn die de overheid wel goed uitkomen om angst te zaaien en op deze manier mensen vrijwillig een bepaalde richting in te sturen?

Angst, onnadenkendheid, valse voorwendselen, “Ja wij willen een sleepwet” !!

Het resultaat is reeds zichtbaar in China. Daar krijgen mensen letterlijk minpunten als hun gedrag niet is gelijk de wensen, gedragscodes en bevelen van de overheid. Net als bij een puntenrijbewijs dus kan je sommige diensten ontzegt worden zoals bijvoorbeeld openbaar vervoer. (Oeps, even een jaartje niet op vakantie)

Het sociale paspoort wordt daar al ingevoerd.

… en daarna is elke gradatie van straffen mogelijk zoals al in bijvoorbeeld Australië. Niet gevaccineerde kinderen krijgen daar nu al geen toegang meer tot een school. Geen probleem, dan doen we toch homeschooling. Yep, .. en een van de tweeverdieners zegt zijn baan op om daar tijd voor vrij te maken ?

En hoe zit dat dan als je net als ik onrecht gaat aankaarten op je eigen website, of je blog, Twitter, Facebook? Is dan de overheid, de farmaceutische industrie etc, etc het niet eens met je zienswijze dan kunnen de minpunten in je sociale paspoort snel oplopen. Wie gaat er dan nog zijn nek uitsteken om jou een heel klein beetje alternatieve informatie bij te brengen. Zonder sociaal paspoort kan je leven zomaar ontdaan worden van alles wat je dierbaar is.

Jammer dat jij dat allemaal niet wist, en … zo heb ik er nog nooit naar gekeken. Hoe komt het dat er mensen zijn die daar al jaren en jaren voor waarschuwen? Zie je nu dat je bedonderd wordt, voorgelopen, nep nieuws leest, een rad voor de ogen gedraaid krijgt (?)

Ja maar, we leven hier niet in China. Dus jij vindt het niet zo erg dat die ruim 1 miljard mensen zo moeten leven, als jij het maar goed hebt (?)

Als het kalf verdronken is dempt men de put, maar dit spreekwoord gaat echt niet meer op. Ook hier hangen in de bewoonde gebieden overal camera’s die alle misstanden registeren behalve de door de overheid goedgekeurde misdaden zoals het verkrachten van vrouwen door verwarde mensen. Om bij zaken als een sleepwet voldoende mensen (47%) het overheidsbeleid willen goedkeuren moet er wel ruim voldoende angst gezaaid worden. 47% was helaas nog niet voldoende dus laat je vrouw niet meer alleen over straat gaan in bepaalde gebieden. No go zones duiken in steeds meer plaatsen en landen op. Ga eens iets lezen op de alternatieve websites (?) [nu het nog kan]

Ik was in 2002 in Houston Texas waar ik overdag een verkeerde afslag nam van de motorway en in een wijk terecht kwam met om elk huis een torenhoog hek van zo’n vier meter hoog. Ik zou daar niet willen wonen en ook niet in de avond of nacht per ongeluk de verkeerde afslag willen nemen. Ik zag ook de woonwijken waar dat niet het geval was maar daar stond om de gehele wijk een muur en bewakers bij de ingangspoorten.

Dan is het toch niet zo vreemd dat in de VS er consensus is voor het idee van Trump om een Wall te bouwen tussen Mexico en de VS. Om er controle te kunnen uitoefenen bij de smokkel van wapens, drugs en illegalen die het land overstromen. Een wall is eigenlijk in het leven van de Amerikanen heel gewoon, die maken al decennia deel uit van de moderne samenleving. Je ziet niet anders in de grote steden.

Veertig jaar geleden was drugsgebruik in Nederland beperkt tot een paar hippies en zo. Nu hoort dat bij onze maatschappij. Je zult dus toch een stevig na moeten gaan denken waar je allemaal over jezelf afroept door te gaan stemmen voor een sleepwet, voor het mededogend toelaten van hele hordes zielige vluchtelingen. Nadenken over het stemmen op partijen die het ene na het andere schandaal moeten bekennen,…. maar toch op de een of andere vreemde reden weer stemmen hebben gewonnen (?) Stemfraude? Nee ik denk eerder dat de Facebook generatie even geen tijd heeft gehad om voor zichzelf na te denken.