Ziektes bestaan niet …….

Ziektes bestaan niet …….

rinno heidstra LEZING: Rinno Heidstra | 13 februari 2015 | Heemstede |
Een verstoring van ons immuunsysteem door onvolwaardige voeding,  straling, chronische laaggradige ontstekingen door ziekteverwekkers die voor het lichaam onherkenbaar zijn of door een voedingsallergie leidt tot een verminderde weerstand en klachten.

….. krijgt een label en dat noemen we een ‘ziekte’

ziektes bestaan niet

ziektes bestaan niet

Een vaak voorkomende combinatie van klachten krijgt een label en dat noemen we een ‘ziekte’. Een dergelijke ‘diagnose’ helpt niet om te begrijpen waarom de klachten optreden en niet om een behandeling  op te baseren.
In de alternatieve sector worden supplementen en veel verschillende behandelingen aangeraden en de reguliere zorg schrijft symptoom onderdrukkende medicijnen voor. Dat beide benaderingswijzen ons niet gezond maken, blijkt  uit  het shoppen van de ene alternatieve behandelaar en ‘superfood’ naar de andere,  het toenemende medicijngebruik en het snel stijgende aantal chronische aandoeningen.

U maakt zelf het verschil

Niemand kan u beter maken. Er zijn geen middelen of behandelingen die de schade van jarenlange roofbouw  corrigeert.  Beter worden begint met het stoppen van overbelasting en dan het herstellen van de gezondheidsbalans door gezond eten, drinken en leven. Er moet hierbij onder meer rekening worden gehouden met voedingallergieën, eventueel slecht functionerende organen en laaggradige ontstekingen. Supplementen en behandelingen zijn pas zinvol nadat de basis voor gezondheid is gelegd. Medicijnen maken niemand beter, het zijn geen geneesmiddelen, ze onderdrukken enkel symptomen.

Gezonde keuzes maken gezond

In de presentatie van deze avond worden de oorzaken van chronische ziektes besproken, wordt uitgelegd wat ‘gezond leven’ is en hoe u erachter kunt komen wat gezonde keuzes zijn in uw situatie. Er wordt dieper ingegaan op de ziekte van Lyme en borstkanker.

Gezonde keuzes op basis van kennis en inzicht

Om de gezondheidsbalans te herstellen is inzicht in het functioneren van het eigen immuunsysteem essentieel; wat zijn ùw belastingen, zwakke plekken en risicofactoren. De regulatiethermografie is waarschijnlijk het systeem dat de meeste informatie kan geven over al deze punten. Er kunnen onder meer lymepatronen en risicofactoren voor het krijgen van borstkanker mee worden vastgesteld.

De lezing vindt plaats in Heemstede en wordt georganiseerd door DeLezing. Overdag is het mogelijk om een regulatiethermogram te laten maken.

Algemene informatie over DeLezing

DeLezing.nl organiseert presentaties, waarvan de opbrengst bestemd is voor de goede doelen in Nederland waar nu in toenemende mate behoefte is aan hulp en ondersteuning. Hiertoe worden sprekers benaderd met het verzoek belangeloos een presentatie te geven. De opbrengst van de kaartverkoop aan de deelnemers van deze presentaties genereren de inkomsten, die worden besteed aan de goede doelen. De doelstelling is het organiseren van lezingen, workshops en concerten met als thema: bewustwording, persoonlijke groei, gezondheid, natuur en wetenschap. Meer informatie: www.delezing.nl

Locatie: Stormvogelweg 1, 2106 DA Heemstede.
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur.
Einde: 22:30 uur.

Aanmelden

Entree: € 15,- p.p. (bij vooruitbetaling) incl. koffie, thee, water en een koekje.
Reservering is nodig, en dat doet u door het geld over te maken vóór 12 februari 2015, want vol is vol en wij reserveren geen staanplaatsen.
Op rek.  IBAN: NL10 INGB 0004 4605 79 t.n.v. Desire & Give te Voorhout o.v.v. Rinno Heidstra.
Betaling is de bevestiging van uw deelname.

Aan de zaal: € 19,00- p.p. (zonder plaatsgarantie) incl. koffie, thee, water en een koekje.

Openbaar vervoer
Vanaf NS Station Heemstede-Aerdenhout richting Zandvoort lopen en meteen oversteken (1e straat rechts).