Zelfmoord: Waarom beroven een opvallend aantal Amerikaanse dokters zichzelf van het leven?


wake up call Het edele beroep van artsen

Wake Up Call: Al een aantal jaren verbaas ik mij erover dat ik nog nooit een reactie mocht ontvangen op mijn ongezouten mening over het functioneren van dokters. Het artikel: “Why Are American Doctors Killing Themselves In Record Numbers?” trok dan ook gelijk mijn aandacht.

Hebben meer en meer dokters last van hun geweten?

dokters plegen zelfmoord

Posted: 07 Apr 2015
Author: John Vibes
Vertaling: Henk Mutsaers
Bron: http://www.trueactivist.com/why-are-american-doctors-killing-themselves-in-record-numbers/

dood door dokters
Recente rapporten geven aan dat dokters in Amerika zich in record aantal van het leven beroven en tevens ook lijden onder alcohol en verslavende middelen (drugs) waarbij ze opmerkelijk hoger scoren dan de gemiddelde burgers. Veel mensen zullen dit toeschrijven aan de lange werkdagen en de stress van het werk maar het is eveneens goed mogelijk dat dokters last hebben van van ernstige schuldgevoelens voor het participeren in een medische industrie die feitelijk weinig doet om mensen te helpen.

Volgens een recent rapport van Dr. Pamela Wible zijn er meer als 400 dokters elk jaar die zelfmoord plegen en veel anderen lijden onder ernstige tekenen van depressie. Dit rapport bevestigd de informatie die aan het licht kwam in 2005 toen een andere studie vond dat dokters van het mannelijk geslacht een 70% hoger zelfmoord percentage had dan een gemiddelde professional in een ander beroep. Bij dokters van het vrouwelijk geslacht lagen deze cijfers tussen de 250 en 400% hoger dan gemiddeld.

Artsen hebben ook last van drugsmisbruik dat veel hoger is dan de gemiddelde persoon. Volgens overheidsstatistieken lijden grofweg 9 procent van de Amerikanen onderalcohol verslaving bij dokters is dit cijfer tussen de 10 tot 15% met een alcoholverslaving.

Veel dokters raken betrokken in de medische industrie met goede intenties en de hoop om mensen te kunnen helpen. Jammer genoeg is de dure en jarenlange studie waarna men zich dokter mag noemen niet wat ze er van dachten, zo kunnen mensen zo nu en dan wel eens helpen, maar voor het overgrote deel spenderen ze hun dagen met het voorschrijven van medicamenten volgens het protocol van de farmacie bedrijven wat mensen in de meeste gevallen niet helpt. Artsen zijn vaak bezaaid met mentale en financiële schulden, en hebben ook te maken met bedreigingen van wanpraktijken rechtszaken over de dingen die de problemen zijn van algemene industrie.

Artsen in de moderne samenleving zijn in een vreselijke positie en velen ondervinden dat ze zich in het web bevinden van een corrupte industrie. Depressie en drugsmisbruik lijken alsof het een natuurlijke reactie op deze realiteit zou zijn.


Noot: Niet elke arts volgt slaafs de protocollen, ik ken er persoonlijk enkelen die hun beroep vaarwel zeiden, Ik ken ook de stories van artsen die hun eigen weg volgden, met grote risico’s voor het geval het ooit fout mocht gaan! Een voorbeeld is Patrick Kingsley, de Engelse arts die al zijn patienten genas van kanker, en dat twintig jaar lang …. in het geheim tot hij na zijn pensioen uit de school klapte.

Lees ook:

Als de dokter zegt; “We kunnen niets meer voor U doen” is dit inderdaad voor velen letterlijk een doodvonnis, ……

Diagnose kanker, …… ga ook naar de dokter om je te laten vermoorden.

Welke dokter kies jij als je ziek bent?

Hoe gevaarlijk is het om naar de dokter te gaan?

Dokter, kun je nog wel trots gaan op deze titel?

ADHD, wie is er gestoord, de dokter, de leraar of … ?

Wordt het niet tijd dat de dokter strenger gecontroleerd gaat worden als de verkeersdeelnemers?

Kun jij je dokter nog wel vertrouwen?

… en nog enkele tientallen artikelen met de dokter in de hoofdrol

voorbeeldfunctie
08-04-2015 Nog zo’n opmerkelijk bericht in de media vandaag: Microsoft gaat autisten werven vanwege hun ongekende toewijding en kundigheid in het opsporen van fouten in de software. Gaat Microsoft deze specialisten belonen voor hun toewijding of met een honger loontje van de straat afhouden? En hoe is de connectie met Microsoft oprichter Bill Gates die een grote voorstander is van vaccinaties die … mede autisme veroorzaken! Is dit de kweekvijver voor het Microsoft tallententeam? — HM


Hoi Henk,

Ook via dit artikel komen we weer terecht bij het ultrafijnstof. Ik was bij een oogdokter vorige week om te horen dat hij niets voor mij kon doen. Hij wilde echter wel weten hoe ik mijn huidziekte zelf wist te genezen. Wat bleek hij had een huidprobleem dat zijn ziekenhuis niet kon genezen.

Later sprak ik ook nog even een huidarts waar ik jaren geleden was geweest. En hij zocht mijn kaart op in zijn systeem. Op de kaart stond dat mijn huidproblemen door ‘poison ivy’ (brandnetels) zouden zijn veroorzaakt. Echter in Thailand groeien geen brandnetels. Toen kwamen we samen tot de conclusie dat wat de farmaceutische industrie als brandnetel allergie beschouwd ultrafijnstof van verkeer is.

Thaise doctoren kunnen en durven zelf ook nog een beetje na te denken heb ik gemerkt. Het probleem wat al die doktoren hebben dat ze de oorzaak ergens anders neerleggen en dan kom je natuurlijk in de problemen. Want dan kom je nooit tot een echte oplossing. Zo worden nu alle gezondheidsproblemen in de voeding gezocht, Echter nummer 1 met stop is toch de luchtvervuiling. Je eet maar een uur per dag. Maar je ademt 24 uur per dag.

Overigens kan ik zelf de foto’s van mijn netvlies die de dokter maakte ook beter interpreteren dan hij. Er zitten donkere  vlekken op een volledig rood netvlies. Dat betekend stomweg dat daar de doorbloeding minder is. Kortom daar hetzelfde probleem als mijn huid.

Lees ook mijn laatste artikel: oplossing voor het kapitalisme voor fijnstof

Groet, Dick